Verhuizen in Nieuwegein duur? Niet met Verhuisbedrijf Utrecht

Woon of werk je in Nieuwegein en ga je binnenkort verhuizen? Voorkom stress en laat het professioneel, snel en voordelig doen door Verhuisbedrijf Utrecht.

Als je in Nieuwegein woont en je gaat binnenkort verhuizen, dan kun je dit natuurlijk zelf doen. Het scheelt je een hoop geld, maar is dat wel echt zo?

Veel mensen verkijken zich op de kosten en de hoeveelheid werk die een verhuizing met zich meebrengt. Je moet je complete inventaris inpakken en op de nieuwe locatie uitpakken, vervoer regelen en misschien heb je ook wel huisdieren die je tijdelijk elders wilt onderbrengen.

Verhuizen in Nieuwegein vaak een stressvolle bezigheid

De verhuizing zelf is ook tijdrovend, helemaal als je het met een kleine boedelbak doet. Er past altijd minder in dan gedacht en ‘die paar ritjes’ worden er altijd meer, die door het drukke verkeer in het midden van het land ook nog eens langer duren. Om over vrienden en bekenden die in je privéspullen zitten te snuffelen nog maar te zwijgen.

Zijn de spullen eenmaal verhuisd, dan is het werk niet klaar en ben je vaak nog avonden bezig met uitpakken en schilderwerkzaamheden. Verhuizen staat al jaren hoog op het lijstje met meest stressvolle situaties, en dat is niet voor niets. Het is echter helemaal niet nodig. Met Verhuisbedrijf Utrecht laat je je namelijk al verhuizen voor slechts 85 euro!

Verhuizen in Nieuwegein hoeft niet stressvol te zijn

Stel je eens voor dat je je in een ochtend of middag al je spullen overbrengt naar je nieuwe locatie in Nieuwegein, of waar ook in Nederland. Alle spullen passen in een grote verhuiswagen en ze worden netjes in de juiste ruimte van je nieuwe onderkomen neergezet. Ook die zware eettafel en de wasmachine voor de zolder.

’s Avonds lig je ontspannen met beide benen op de bank en geniet je van je nieuwe huis. De muren zijn al geschilderd, de tv is aangesloten en lampen en schilderijen hangen op zijn plaats. Het enige dat je nog hoeft te doen is onderuitzakken en genieten van de welverdiende rust. Klinkt dat als een droom? Misschien wel, maar Verhuisbedrijf Utrecht laat deze droom graag voor je uitkomen.

Verhuizen binnen Nieuwegein goedkoper dan je denkt

Misschien denk je dat laten verhuizen duur is. Jarenlang was dat ook zo, omdat je bij grote verhuisbedrijven betaalt voor een enorm wagenpark, overgekwalificeerde medewerkers en chique kantoorpanden. Verhuisbedrijf Utrecht vindt dat professioneel verhuizen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom doen we het helemaal anders.

Verhuisbedrijf Utrecht is een low budget verhuisservice die goedkoper is dan je denkt. Je laat je bij ons al verhuizen vanaf 85 euro per dagdeel, inclusief een verhuiswagen van 22m3 en een ervaren verhuizer. Daarmee zijn we de voordeligste op de Nederlandse markt en we doen geen enkele concessie aan de kwaliteit. Hoe dat kan? Door onze unieke aanpak.

Lagere kosten door slimme samenwerking ervaren verhuizers en studenten

Bij Verhuisbedrijf Utrecht werken ervaren verhuizers samen met streng geselecteerde studenten. Hierdoor ben je verzekerd van een eersteklas verhuizing en bespaar je op de loonkosten.

Een bijkomend voordeel van het werken met studenten is dat we veel flexibeler zijn dan traditionele verhuisbedrijven. Zo staan we 7 dagen in de week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor je klaar en hier betaal je geen cent extra voor. Zelfs niet op zon- en feestdagen. En er zijn meer voordelen:

 • Verhuisbedrijf Utrecht is de goedkoopste op de Nederlandse markt
 • Door de slimme samenwerking tussen ervaren verhuizers en voordelige studenten betaal je nooit teveel
 • Je krijgt gegarandeerd de hoogste kwaliteit
 • Verhuizen kan 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar, zonder meerprijs
 • We zijn ook inzetbaar voor extra diensten, zoals: zakelijke verhuizingen, kluswerkzaamheden, ontruimingen en sjouwhulp
 • Verhuizen kan al vanaf 85 euro, dus bespaar je de stress

Dat onze aanpak werkt blijkt wel uit de ruim 150 verhuizingen die we maandelijks uitvoeren in Utrecht en ver daar buiten.

Dit zeggen klanten over Verhuisbedrijf Utrecht

Niets dan lof

“De verhuizers waren fantastisch! Ze waren beleefd, werkten hard en dachten altijd mee. Ook voor de verhuizing kon ik vragen stellen per telefoon en ik voelde me nooit opgejaagd. De verhuizing zelf verliep zeer professioneel en de verhuizers waren voorzichtig bij het verplaatsen van alle spullen. Niets dan lof!”

A. de Graaf, Utrecht

Geweldig

“Jaq en zijn team waren geweldig. De beste en voordeligste verhuizing die ik ooit heb meegemaakt, en dat zijn er heel wat.”

K. van Doornspeek

In een paar klikken voordelig verhuizen in Nieuwegein

De keuze is nu aan jou. Je kunt zelf verhuizen en geld besparen, maar daar staat een hoop stress en gedoe tegenover. Als je extra vrije dagen opneemt om je nieuwe onderkomen op te knappen en in te richten ben je zelfs duurder uit.

Verhuisbedrijf Utrecht maakt professioneel verhuizen eenvoudiger en betaalbaarder dan ooit. Voor een vast laag bedrag nemen we je complete verhuizing uit handen, of bieden we ondersteuning waar je het nodig hebt. Het geeft rust en je begint ontspannen en opgeruimd in je nieuwe woning. Aarzel daarom niet en vraag nu snel een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een scherpe offerte aan
(gratis en vrijblijvend)

1. Klik op de knop Offerte Aanvragen
2. Vul de details in over de verhuizing
3. Binnen 24 uur ontvang je onze scherpe prijs via e-mail

Bekijk ook de andere diensten van Verhuisbedrijf Utrecht

 • Zakelijke verhuizingen
 • Senioren verhuizingen
 • Spoedverhuizingen
 • Internationale verhuizingen
 • Transportdiensten
 • Losse sjouwhulp
 • Kluswerkzaamheden