Meteen naar de inhoud

Bedrijfsverhuizing: snel, verzekerd en voordelig

Bedrijfsverhuizing regelen

Bedrijfsverhuizingen komen in Nederland vaker voor dan je denkt. Volgens het Planbureau voor de Leegomgeving (PBL) zijn dit er ongeveer 18.000 per jaar. Voor een complete verhuizing van een bedrijf naar een nieuwe locatie heb je natuurlijk wel een ervaren verhuisbedrijf nodig. Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) heeft jarenlange ervaring met zakelijke verhuizingen en is daarom een echte expert in het verhuizen van jouw onderneming. Hierbij maakt het dan ook niet uit of je een kleine ZZP’er bent of een hele grote multinational. Wij hebben de juiste vakmannen én materialen voor alle soorten verhuizingen. Groot of klein. Wij staan altijd voor je klaar.

Zakelijk verhuizen met een plan van aanpak

Een zakelijke verhuizing goed uitvoeren vraagt om een strikte planning. Een goede planning is van groot belang en daarom ook erg belangrijk in het verhuisproces. Dit komt vanwege het feit dat medewerkers van een bedrijf vaak gewoon door moeten kunnen functioneren terwijl de verhuizing naar een nieuwe bedrijfsruimte al in volle gang is. Door duidelijke afspraken met je te maken en door je wensen te bespreken kunnen we zorgen voor een perfecte planning. Verder hebben wij ook standplaatsen in Veenendaal, Zeist én Amersfoort waardoor we verhuizingen sneller uit kunnen voeren.

Beste planners van Verhuisbedrijf Utrecht

Wij hebben als verhuisbedrijf de beste planners in huis. Door ruime ervaring met zakelijke verhuizingen kunnen zij alles goed inschatten en organiseren. Op deze manier zal jouw bedrijf zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de verhuizing. De planner is tijdens de verhuizing eigenlijk jouw persoonlijke accountmanager die altijd rekening houdt met jouw wensen. Hij zal tijdens de bedrijfsverhuizing alles in goede banen leiden en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Tijdens de verhuizing is hij dan ook jouw vaste contactpersoon waar je te allen tijde terecht kunt voor vragen.

Zakelijk verhuizing is ook te combineren met een bedrijfsontruiming bij VBU. Heb je nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Aanpak bedrijfsverhuizing

De verhuizers van VBU kunnen meer dan honderd werkplekken per dag verhuizen en hierbij is het bij ons ook nog eens mogelijk om de verhuizing ‘s nachts of in het weekend uit te voeren. Wij willen natuurlijk niet dat je bedrijfsvoering tijdens de verhuizing wordt verstoord. De bedrijfsverhuizingen die wij uitvoeren kunnen volledige kantoren inclusief de werkplekken zijn, maar dit kunnen bijvoorbeeld ook hotels, archieven en apparatuur zijn. Wij zorgen hierbij altijd voor het juiste aantal verhuizers in combinatie met de juiste benodigde materialen. Zo kunnen wij de verhuizing op de juiste manier voor jou uit handen nemen.

Betrouwbare verhuizers

In het verleden wilden verhuisbedrijven zich graag aansluiten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Dit verlangen is de laatste jaren veranderd en kiezen steeds meer verhuisbedrijven er tegenwoordig voor om onafhankelijk te zijn. Onafhankelijkheid zorgt ervoor dat je als verhuisbedrijf geen extra kosten maakt doordat je financieel moet bijdragen aan de organisatie. Op deze manier kunnen wij je de beste service aanbieden zonder dat wij extra kosten doorbereken.

Verhuisbedrijf Utrecht #1

Bedrijfsverhuizingen vragen natuurlijk om een andere aanpak dan bijvoorbeeld particuliere verhuizingen. Voor bedrijfsverhuizingen heb je personeel nodig die je extra kunt vertrouwen. Een bedrijf verhuizen moet namelijk niet alleen snel gebeuren vanwege de kostbare tijd, maar hierbij moet er ook weleens gewerkt worden met bedrijfsgevoelige informatie. Vakkundige verhuizers moeten bij een bedrijfsverhuizing dus niet alleen spierballen hebben, maar moeten zij ook nog eens extra discreet en betrouwbaar zijn. Gelukkig kun je bij VBU op een veilige manier verhuizen. Al ons personeel heeft namelijk een verklaring van goed gedrag en hierbij zijn zij ook nog eens allemaal in het bezit van een VCA-certificaat. Daarom kunnen wij jouw verhuizing professioneel uitvoeren. Wij komen online natuurlijk niet zomaar aan de 5000+ positieve reviews. En vergeet onze score van 9,3 niet!

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Kies de juiste bedrijfsverhuizing

Bij VBU kun je om het jezelf allemaal wat makkelijker te maken kiezen uit verschillende pakketten voor een bedrijfsverhuizing. Wij bespreken graag de belangrijkste pakketten met je zodat jij voor jezelf en het bedrijf kunt kijken wat het beste bij jullie past.

 1. Standaard Verhuizing

Deze optie is de voordeligste optie. Wel is het belangrijk om te weten dat deze optie vooral geschikt is wanneer er weinig verhuizers nodig zijn. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat personeel van je eigen bedrijf ook meehelpt met de verhuizing. Is dit niet het geval? Dan is deze optie misschien minder geschikt voor jouw bedrijfsverhuizing.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden met deze optie zijn:

 • Inladen van de verhuiswagen op de oude locatie
 • Het transport naar de nieuwe locatie
 • Het uitladen van de verhuiswagen op plaats van bestemming

2. Bedrijfsverhuizing + (de)montage

Wanneer je als bedrijf niet de tijd hebt of de juiste persoon met kennis over het (de)monteren van meubels raden wij je deze optie aan.

Bij deze optie wordt er voor de volgende zaken gezorgd:

 • Het demonteren van objecten waarbij dit nodig is
 • Het inladen van de verhuiswagen op de oude locatie
 • Het transport naar de nieuwe locatie
 • Het uitladen van de verhuiswagen op plaats van bestemming
 • Het monteren van de eerder gedemonteerde of nieuwe objecten
 1. Full service bedrijfsverhuizing

Wil je alles uit handen geven zodat wij je als professioneel verhuisbedrijf volledig kunnen ontzorgen? Dan raden wij je deze optie aan.

Bij deze optie krijg je alles van optie 2 in combinatie met extra services. Dit zijn:

 • Een inpakservice voor alle meubels en spullen op de oude locatie
 • Een uitpakservice voor alle meubels en spullen op de nieuwe locatie
 • Wij voeren de ontruiming van het oude pand voor je uit. Dit betekent dat wij het oude pand bezemschoon voor je op zullen leveren. Wil je spullen niet meeverhuizen? Dan zullen wij deze ook netjes voor je afvoeren.
 • Wij zullen kluswerkzaamheden zoals boren, verven en vloeren leggen voor je verzorgen. Ook zullen wij alle elektronica aansluiten.

Heb je ook een opslagplaats nodig?

Het kan ook zo zijn dat je tussentijds inboedel, archief of andere spullen moet opslaan. Of misschien wil je eerst wat spullen opslaan voordat we je helpen met daadwerkelijk verhuizen. Ook kan het gebeuren dat je gaat verhuizen, maar de spullen later naar de nieuwe locatie wilt verhuizen. Wat de reden ook is, bij VBU ben je aan het juiste adres. Wij hebben een veilige opslag waar je op afspraak te allen tijde bij je spullen kunt. Handig toch? Verder is het ook goed om te weten dat onze verhuizers de wagen niet alleen inladen en naar de opslagplaats rijden, maar dat zij deze op jouw verzoek ook weer bij je afleveren en uitladen.

Unieke track & trace bij VBU

Zoals je eerder hebt kunnen lezen komt er bij een bedrijfsverhuizing meer kijken dan alleen de meubels verhuizen. Er moeten soms dus ook documenten met bedrijfsgevoelige informatie verhuist worden. Wanneer dit het geval is wil je natuurlijk wel op de hoogte blijven van waar de verhuizers en de verhuiswagen met deze spullen zijn.

Door een uniek track & trace systeem dat alleen bij VBU wordt aangeboden kun je de gehele verhuizing volgen. Je kunt te allen tijde zien waar de verhuizers zich bevinden en hoe lang het nog duurt voordat de verhuizers met de spullen op de nieuwe locatie zijn. Uit ervaring is gebleken dat klanten dit systeem erg fijn vinden, omdat zij tijdens de verhuizing altijd op de hoogte zijn van eventuele vertragingen of verstoringen op de weg.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 567 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten zakelijk verhuizen

Bij VBU houden wij van transparantie. Wij maken altijd duidelijke afspraken en bij ons zul je niet te maken krijgen met toeslagen of andere verborgen kosten. Wel hangen de kosten van een bedrijfsverhuizing natuurlijk af van verschillende factoren waardoor wij je nu niet zomaar een schatting kunnen geven van de kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wanneer je de exacte kosten van je bedrijfsverhuizing wilt weten is het verstandig om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit kan eenvoudig online via onze offertegenerator. Na je aanvraag zul je de offerte binnen 24 uur in je mailbox ontvangen. Je kunt hierbij ook een teruggbelverzoek indienen. In dit geval nemen onze collega’s de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 contact met je op.

Neem direct contact met ons op

Een verhuizing kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.


Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.