Ga naar de inhoud

Verhuisbedrijf de Bilt & Omgeving

Verhuisbedrijf in de Bilt

Verhuisbedrijf de Bilt inschakelen? Verhuisbedrijf Utrecht is je graag van dienst. Wij staan bekend om onze professionele en snelle service en zijn bovendien een goedkoop verhuisbedrijf in de regio De Bilt. Hierdoor kun je altijd de laagste tarieven verwachten. Indien gewenst nemen we je gehele verhuizing op ons, maar je kunt ook kiezen voor afzonderlijke diensten, zoals verhuizers. Optimale klanttevredenheid staat bij ons centraal. En dat is te merken, want gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9+! Wil je direct een datum vastzetten? Neem dan nu contact met ons verhuisbedrijf op vanuit De Bilt of lees verder voor meer informatie.

Beste verhuisservice de Bilt

Ons verhuisbedrijf kan in De Bilt op diverse vlakken ondersteuning bieden als het gaat om je verhuizing. Wij doen namelijk meer dan alleen het vervoeren van spullen. Wij kunnen je spullen (de)monteren, in- en uitpakken, opslaan en naar een nieuwe woning of pand brengen. Ook is het mogelijk ons in te zetten voor een woningontruiming. Wil je losse diensten afnemen? Dit behoort tevens tot de optie. Zo kun je ervoor kiezen een verhuislift te huren, verhuizers of andere diensten. Vraag ons gerust om meer informatie en laat ons weten wat je wensen zijn. De kans is groot dat wij je verder kunne helpen.

Met Verhuisbedrijf Utrecht kun je ook goedkoop verhuizen in Nieuwegein, Houten, Montfoort, Maarssen en Vianen. Als je gaat verhuizen met VBU dan profiteer je altijd van vele extra’s.

Of het nu een grote of kleine, zakelijke verhuizing, of seniorenverhuizing is: wij staan altijd voor je klaar.

Bij een verhuizing kijken wij ook altijd naar welke aanpak er nodig is zodat wij de beste service kunnen bieden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. VBU komt natuurlijk niet zomaar aan de 5000+ fantastische reviews in combinatie met een gemiddelde score van 9,3!

Verhuizen in de Bilt en omstreken

Online zijn er heel veel verhuisbedrijven te vinden, maar bieden zij je ook de beste service? Voor een professioneel verhuisbedrijf in de Bilt ben je bij VBU aan het juiste adres. Wij kunnen je de beste service in regio Utrecht aanbieden, omdat wij vanuit 3 standplaatsen in Nederland werken waarvan er een in Amersfoort is. De andere twee standplaatsen zijn in Veenendaal en Zeist.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Verhuisbedrijf de Bilt kosten

Een verhuisbedrijf in De Bilt, wat zijn de kosten daarvoor? Bij Verhuisbedrijf Utrecht betaal je nooit meer dan bij andere verhuisbedrijven. Sterker nog, wij zijn de goedkoopste in de regio. Jouw verhuizing vindt bij ons voor de laagste prijs plaats. Wil je graag weten wat jouw verhuizing je exact gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op of vul ons offerteformulier in. Zo weet je al snel wat de prijs voor jouw verhuizing is.

Daarom kies je Verhuisbedrijf Utrecht

Schakel je ons verhuisbedrijf in De Bilt in, dan kun je rekenen op vele aantrekkelijke voordelen. Zo bieden wij niet alleen snelle service, maar ook het volgende:

  • De laagste voorrijkosten, want wij zijn de enige echte verhuizer in De Bilt en omgeving
  • Uitstekende service: onze klanten geven ons een 9+!
  • In het bezit van een NIWO-certificaat. Wij zijn dan ook betrouwbaar, vakbekwaam en kredietwaardig.
  • Verhuizen met spoed? Wij regelen jouw spoedverhuizing!

Waarom VBU? Alles op een rijtje:

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.