Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf de Bilt

Verhuisbedrijf in De Bilt

Snelle professionele verhuizer uit de regio

Tijdens een verhuizing worden er veel taken verricht. Spullen inpakken, alles naar de verhuiswagen tillen en transport is nog maar het begin.Verhuisbedrijf Utrecht doet meer dan alleen spullen tillen en van transport voorzien.Aanvullende diensten zoals extra inpakkers, professionele klusjesmannen en verhuisliften zorgen voor de meest complete verhuisservice in De Bilt en omgeving.

Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland

Voordelig, vakkundig en betrouwbaar verhuizen

Uitsluitend gediplomeerde verhuizers

Verhuis in 1 dag naar je nieuwe bestemming

Spoedverhuizingen en ontruimingen

Goede garantie en volledig verzekerd

Zakelijk en privé verhuizingen in de Bilt

Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen

Professionele verhuizers en verhuismaterialen

Een verhuizing in De Bilt vraagt om een professionele aanpak. We werken uitsluitend met ervaren verhuizers en zelfopgeleide studentverhuizers.

De vakkundige verhuizers werken met de beste verhuismaterialen om een verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. De verhuislift, hondjes en steekwagens maken elke verhuizing tot een succes. Zelfs de meest grote en zware meubels, witgoed en instrumenten kunnen we verhuizen.

Eenmaal aangekomen bij de verhuiswagen worden al je spullen goed beschermd door verhuisdekens en spanbanden.

Extra klusjesmannen

Tijdens een verhuizing liggen er veel taken voor je klaar. Verhuisbedrijf Utrecht heeft kundige inpakkers en klusjesmannen die het je een stuk gemakkelijker maken.

Onze professionele klusjesmannen winnen veel tijd en ontnemen veel verhuisstress. In een mum van tijd zit je in een nieuw huis zonder (veel) te klussen.

Professionele inpakkers en sterke inpakmaterialen

Extra inpakhulp versnelt het verhuisproces. Alle kleine spullen, meubels, witgoed en instrumenten moeten worden ingepakt voordat het de verhuiswagen ingaat. De inpakkers kunnen dit zeer snel realiseren. Zo win je nog meer tijd tijdens de verhuizing.

Voor het beste verhuisresultaat zijn sterke verhuisdozen en goede inpakmaterialen een vereiste. Verhuisbedrijf Utrecht heeft de beste inpakmaterialen zodat al je spullen niet beschadigen.

365 dagen per jaar verhuizen in De Bilt

Heb je een drukke en overvolle periode, maar wil je toch zo snel mogelijk verhuizen? Verhuisbedrijf Utrecht kan elke dag een verhuizing verzorgen in De Bilt.

We verhuizen ook in het weekend en op erkende feestdagen. En als je geen tijd overdag hebt kunnen we zelfs in de avond verhuizen. Op deze manier kan je overdag gewoon werken of even genieten van een vrije middag.

Binnen 24 uur een gratis verhuisofferte

Vraag direct een gratis offerte aan en binnen 24 uur ontvang je via e-mail een scherpe offerte voor een verhuizing in De Bilt.

Bedrijven

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

9,3 10
Klanten vertellen      
5110 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Vul onze snelle en overzichtelijke offerte generator in, en ontvang binnen 24 uur een passende en uiteraard vrijblijvende offerte.