Meteen naar de inhoud

Spoedverhuizing

Spoedverhuizing: Zelf doen of uitbesteden?

Direct moeten verhuizen door onverwachte omstandigheden is geen pretje. Wilt u zo snel mogelijk in uw nieuwe woning zitten?Een spoedverhuizing komt vaak ongelegen. Dit kan behoorlijk wat stress opleveren.

Wilt u de verhuizing uit handen geven zodat u minder zorgen aan uw hoofd heeft, of toch liever alles zelf doen?

We leggen u graag uit waarom u dit het beste aan ons kunt overlaten.

Redenen van een spoedverhuizing

Het juiste verhuisbedrijf vinden voor een spoedverhuizing in een tijd dat u een hoop aan uw hoofd heeft kan knap lastig zijn. De reden voor een spoedverhuizing is vaak al door een stressvolle situatie zoals een overlijden, scheiding of het beëindigen van een tijdelijk huurcontract.

Als u een spoedverhuizing te wachten staat is het niet altijd mogelijk om op tijd familie of vrienden in te schakelen. Daar komt ook nog eens een behoorlijke tijdsdruk bij kijken.

Geruisloze spoedverhuizing

Verhuisbedrijf Utrecht heeft veel ervaring met spoedverhuizingen. Wij zorgen ervoor dat deze geruisloos verloopt en ook nog eens tegen een lage prijs. We verzorgen het in- en uitpakken van spullen tot het transport, en van het monteren of demonteren van meubels tot het afvoeren van afval.

Om uw spoedverhuizing zo snel en goed mogelijk te laten verlopen doen we al voorwerk. Hoe meer info u geeft, hoe nauwkeuriger wij kunnen werken. Dit doen we door middel van:

  • Een handige checklist vooraf
  • Online oriëntatie met o.a Funda en Google streetview
  • Online kubieke meter calculatie van uw inboedel
  • Mogelijkheid om foto’s te sturen voor een zo goed mogelijke indruk van uw situatie

365 dagen per jaar de laagste prijs

Door een onvoorziene situatie kan het zijn dat er even geen hoog budget is voor een verhuizing. Bij Verhuisbedrijf Utrecht verhuist u al vanaf slecht €80,-.

Het maakt niet uit op welke dag of tijdstip uw spoedverhuizing plaats vindt. Verhuisbedrijf Utrecht is 365 dagen per jaar beschikbaar. Als het buiten reguliere werktijden moet, is dat geen probleem. We zijn ervoor zowel zakelijke als particuliere spoedverhuizingen.

Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie toch liever zelf uw spoedverhuizing regelen? Het is ook mogelijk om alleen een verhuiswagen (inclusief verplichte chauffeur) te huren.

Bel VBU voor een snelle spoedverhuizing

Heeft u een spoedverhuizing in het vooruitzicht? De beste actie is om telefonisch contact met Verhuis Bedrijf Utrecht op te nemen. Zo kunnen wij nog sneller een offerte aanbieden en komen we zo snel mogelijk in actie. Bel voor meer informatie 030 205 4444.

Toch liever eerst een gratis offerte in uw mail ontvangen? Vul dan ons gratis offerteformulier in en vertel ons dat het een spoedverhuizing betreft. U krijgt binnen 24 uur een gratis offerte op maat.

Bedrijven

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

9,3 10
Klanten vertellen      
5110 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen