Ga naar de inhoud

Spoedverhuizing

Met spoed verhuizen

Door onze jarenlange ervaring met spoedverhuizingen weten wij precies wat voor stress en zorgen het voor onze klanten kan meebrengen. Een spoedverhuizing is nooit leuk, want je hebt simpelweg geen tijd om te voorbereiden. Gelukkig kunnen onze harde werkers je hier goed bij helpen. Bij Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) kun je niet alleen altijd met spoed verhuizen, maar kun je ook nog steeds goedkoop verhuizen en krijg je ook niet te maken met onnodige toeslagen. Een spoedverhuizing is al niet leuk, dus wij gaan het je allemaal niet nog moeilijker maken natuurlijk.

Waarom met spoed verhuizen?

Wij hebben al vele verschillende redenen voorbij zien komen voor een spoedverhuizing. Helaas zijn deze meestal niet leuk. Je kunt denken aan het onverwacht stopzetten van een huurcontract vanwege een geschil met de huurder, een scheiding of overlijden. Wat de reden ook is, het is voor onze harde werkers altijd belangrijk om tijdens de verhuizing de juiste service te verlenen en je te helpen met zorgeloos verhuizen. Ook al moeten wij snel verhuizen, er wordt er altijd voor gezorgd dat je spullen netjes en veilig naar je nieuwe adres verhuist zullen worden.

Voor- en nadelen spoedverhuizing

Ondanks dat een spoedverhuizing meestal vanwege minder leuke redenen gebeurd kleven er ook wel voordelen aan. Een verhuizing met spoed wordt altijd snel en op korte termijn geregeld waardoor je snel verhuisd bent. Met een spoedverhuizing hoef je ook niet meer dagen of zelfs maandenlang bezig te zijn met het voorbereiden en uitvoeren van een verhuizing. Zo heb je uiteindelijk toch minder stress na het inschakelen van professionele verhuizers. Bovendien kun je met een spoedverhuizing snel je nieuwe woning intrekken en voel je je binnen no time thuis.

Met een spoedverhuizing heb je voordelen, maar helaas kleven er ook nadelen aan deze situatie. Je kunt je bijvoorbeeld niet rustig voorbereiden op de verhuizing en je kunt ook niet op tijd beginnen met het inpakken van je inboedel. De verhuizing en het inpakken van de spullen moet op korte termijn gebeuren wat je uiteindelijk toch wel weer voor de nodige stress kan zorgen.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Snel geregeld met professionele verhuizers

Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) is een professioneel verhuisbedrijf met vriendelijke mannen in dienst. Deze snelle jongens kunnen je als de beste helpen met je verhuizing. Wil je morgen verhuizen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Neem in dit geval direct telefonisch contact met ons op zodat onze planners je in kunnen plannen en jij zo snel mogelijk naar je nieuwe onderkomen verhuist kan worden. Dit is bij ons namelijk eenvoudig op korte termijn gerealiseerd. Dit komt door onze ruime ervaring. Dit kun je online ook wel lezen tussen onze 5000+ reviews waarbij wij ook nog eens een gemiddelde score hebben van een 9+.

Vriendelijke jongens met de juiste materialen

Je kunt ervoor kiezen om een verhuizing zelf uit te voeren, alleen is dit op korte termijn erg moeilijk. Wanneer je zelf een verhuizing uitvoert hoor je vaak direct ‘schaf voldoende verhuisdozen aan’, maar er komt nog heel veel meer bij kijken. Of het nu om een grote op kleine verhuizing gaat, een goede voorbereiding is uiterst belangrijk. Hier hoort het regelen van verhuisdozen bij, maar ook vele andere zaken. Wij hebben standaard de beste verhuisdozen in huis zodat je breekbare en belangrijkste spullen tijdens de gehele verhuizing goed beschermd zijn. Gebruik onze handige dozen calculator om uit te rekenen hoeveel dozen je nodig hebt.

Ook onze inpakmaterialen zijn van de beste kwaliteit. Dit zijn verschillende soorten stretchfolie en verhuisdekens. Verder wordt er tijdens de verhuizing altijd gebruik gemaakt van steekwagens en spanbanden. Bekijk onze webshop voor de beste verhuismaterialen.

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Goedkoop verhuizen met meerdere opties

Onze professionele verhuizers kunnen jouw spoedverhuizing met grote klasse uitvoeren. Dit doen wordt niet alleen gedaan door middel van heldere communicatie en snel schakelen, maar ook door het aanbieden van extra verhuisdiensten.

  • In- en uitpakken
    Tijdens de verhuizing moet je er altijd voor zorgen je de spullen op de juiste manier inpakt. Onze verhuizers kunnen je helpen met het in- en uitpakken van je spullen. Met onze inpakservice hoef jij je ook geen zorgen meer te maken over het feit of dit op de juiste manier gebeurd, want onze verhuizers weten precies hoe zij alle taken moeten uitvoeren zodat je schadevrij verhuist kan worden.
  • Onze handyman
    Heb je grote meubels of andere objecten die ge(de)monteerd moeten worden? Kan kun je dit aan onze handige handyman overlaten. Hij kan de meubels demonteren zodat er veilig verhuisd kan worden en hij kan deze in je nieuwe woning ook weer netjes voor je monteren. Een handyman kan ook helpen met het aansluiten van elektrische apparaten en het verwijderen van schilderijen, kastjes of plankjes aan de muren.
  • Verhuisliften
    Heb je tijdens de verhuizing een verhuislift nodig? Dan kun je deze tegen scherpe tarieven bij ons huren. Ook bij spoed. Wij verhuren de liften altijd bemand zodat zodat je niet alleen sneller, maar ook altijd veilig verhuist.

Onze seniorenservice

Een groot deel van de spoedverhuizingen die wij als verhuisbedrijf uitvoeren zijn seniorenverhuizingen. Dit komt vanwege het feit dat er vaak een woning of kamer vrijkomt in seniorenwoningen of verzorgingstehuizen. Hierbij moeten wij ouderen niet alleen naar hun nieuwe kamer of woning verhuizen, maar moeten de kamers van de instellingen in dit geval zo snel mogelijk ontruimt worden omdat deze woningen en kamers altijd zo snel mogelijk weer klaar moeten zijn voor een nieuwe huurder.

Deze verhuizingen vragen om een speciale aanpak omdat er veel uitgevoerd moet worden en het hierbij voor ons belangrijk is om goed samen te werken met de naaste familieleden van de oudere. Wij zorgen altijd voor een duidelijke communicatie en houden altijd rekening met de oudere die moet verhuizen, want deze moeilijke periode in de laatste fases van hun leven kan voor hen natuurlijk erg zwaar zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een verhuisservice heeft geen vaste prijs, omdat de prijzen voor verhuizingen sterk afhankelijk zijn van verschillende factoren. Bij een spoedverhuizing heb je natuurlijk onverwacht hulp nodig en hiervoor kun je niet overal terecht. Wij kunnen je verhuizing met spoed uit handen nemen en hiervoor hoef jij alleen een zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Dit kan via 030-2054444. Dit is uiteraard vrijblijvend contact waarbij je niet zomaar ergens aan vast zult zitten.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg je spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 659 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.