Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Amersfoort & Omgeving

Verhuisbedrijf in Amersfoort

Verhuisbedrijf Amersfoort inhuren? Amersfoort heeft een oude en prachtige stadshart. Dit maakt de mooie historische gebouwen in het centrum dan ook extra mooi. Woon jij ook in regio Amersfoort en wil jij binnenkort verhuizen? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een professionele verhuizing met Verhuisbedrijf Amersfoort (VBU). Bij ons is een makkelijke verhuizing namelijk snel geregeld.

Dé verhuisservice in Amersfoort

Wanneer je gaat verhuizen en er veel waardevolle spullen verhuist moeten worden wil je natuurlijk wel dat dit op een veilige manier gebeurd. Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel en daarom kunnen onze professionele verhuizers je helpen met iedere verhuizing.

Met Verhuisbedrijf Utrecht kun je ook goedkoop verhuizen in Soest, Baarn, Leusden, Nijkerk en Barneveld. Als je gaat verhuizen met VBU dan profiteer je altijd van vele extra’s.

Of het nu een grote of kleine, zakelijke verhuizing, of seniorenverhuizing is: wij staan altijd voor je klaar.

Bij een verhuizing kijken wij ook altijd naar welke aanpak er nodig is zodat wij de beste service kunnen bieden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. VBU komt natuurlijk niet zomaar aan de 5000+ fantastische reviews in combinatie met een gemiddelde score van 9,3!

Verhuizen in Amersfoort en omstreken

Online zijn er heel veel verhuisbedrijven te vinden, maar bieden zij je ook de beste service? Voor een professioneel verhuisbedrijf in Amersfoort ben je bij VBU aan het juiste adres. Wij kunnen je de beste service in regio Amersfoort aanbieden, omdat wij vanuit meer standplaatsen in Nederland werken waarvan er een in Amersfoort is. De andere standplaatsen zijn in Utrecht, Veenendaal en Zeist.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Een professioneel verhuisbedrijf in Amersfoort

In het verleden waren veel bedrijven bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers aangesloten. Tegenwoordig maakt dit voor de service niet meer uit en kan elk verhuisbedrijf of het nu een erkende verhuizer is of niet je een top service bieden. Dit komt door de vele, maar gezonde concurrentie in de verhuiswereld. Doordat wij onafhankelijk zijn en niet werken met verborgen kosten kunnen wij je altijd goedkoop verhuizen. Dit in combinatie met duidelijke afspraken en een heldere communicatie zorgt ervoor dat jouw verhuisdag soepel en vlot kan verlopen.

De juiste verhuismaterialen

Om jouw spullen veilig te kunnen vervoeren maken onze vriendelijke verhuizers altijd gebruik van professionele verhuismaterialen. Om je spullen te beschermen wordt er bijvoorbeeld altijd gebruik gemaakt van verhuisdekens en wikkelfolie. In de verhuiswagens hebben wij tevens ook altijd spanbanden beschikbaar zodat alles goed vastgemaakt kan worden voor een veilige transport. Verder zijn de juiste materialen niet alleen belangrijk voor de bescherming van jouw inboedel, maar zorgt het ook voor een goedkope verhuizing. De verhuizers kunnen hierdoor namelijk sneller werken waardoor je verhuizing dus ook sneller klaar is. Verder zorgt het gebruik van steekwagens en rolcontainers ervoor dat alles veiliger en sneller in de verhuiswagen geladen kan worden.

Kies voor VBU verhuizers Amersfoort

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Onze verhuisdiensten in Amersfoort

Bij een verhuizing gaat het meestal niet alleen om een paar verhuisdozen die verhuist moeten worden, maar komt er helaas nog veel meer bij kijken. Een verhuizing bezorgt je veel stress en dit kun je voorkomen door professionele verhuizers in te huren. Goedkoop verhuizen én makkelijk verhuizen kan bij VBU. Waarom zou je het jezelf dus moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Wij geven je graag een aantal voorbeelden van onze diensten.

 • Laat alles in- en/of uitpakken

Wat voor soort verhuizing het ook betreft of het nu binnen Nederland is of internationaal verhuizen, er moeten spullen ingepakt worden. Hierbij is het erg belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurd. Wanneer je dit niet correct doet kan je inboedel tijdens de verhuizing onnodig beschadigen en dit wil je natuurlijk niet. Onze vriendelijke verhuizers weten precies hoe zij alles moeten inpakken en kunnen deze klus voor je uit handen nemen. Op deze manier kunnen wij je verhuizing soepel laten verlopen. Wil je ook hulp bij het uitpakken? Dan kunnen wij dit ook regelen!

 • Opslag

Bij kleine verhuizingen komt dit minder snel voor, maar het kan dus weleens voorkomen dat grote spullen die in de oude woning stonden niet in de nieuwe woning passen. Denk hierbij aan grote meubels zoals banken en kasten. Wanneer je wilt verhuizen en dit probleem hebt dan is dit voor ons eigenlijk helemaal geen probleem. Bij VBU hebben wij hier namelijk de juiste plek voor. Je kunt je inboedel bij ons opslaan in onze beveiligde én verwarmde opslagboxen.

Onze verhuizers zullen in dit geval de verhuiswagen inladen en je spullen netjes naar de opslagruimte in Utrecht of De Meern rijden. Het handige van deze service is dat je later altijd weer bij je spullen kunt. Wel op afspraak natuurlijk! Wanneer je besluit dat je de spullen terug wilt zullen onze verhuizers deze weer bij je afleveren. Een duidelijke communicatie én goede service hebben gezorgd voor onze score van een 9,3!

 • Verhuisliften

Wanneer wij als verhuisbedrijf een klus hebben met betrekking tot een appartement of flat dan weten wij bij voorbaat natuurlijk al dat er een verhuislift nodig is. Ja, natuurlijk is er ook nog het trappenhuis, maar dit is vaak niet veilig voor je grote meubels, omdat je deze dan kunt beschadigen. Ook kan dit voor onze verhuizers gevaarlijk zijn. Het gebeurd soms ook dat er in de eerste instantie geen verhuislift nodig is, maar dat onze voorman na inspectie ziet dat dit toch wel veiliger is. Indien mogelijk zal er dan ook een verhuislift geadviseerd worden.

 • Woningontruimingen

Bij verhuizingen hoort vaak ook een woningontruiming. Dit komt vanwege het feit dat een huurwoning na verhuizing bijna altijd bezemschoon opgeleverd moet worden aan de verhuurder en een koopwoning ook weer verkoopklaar gemaakt moet worden voor de makelaar. Wanneer je gaat verhuizen en ook moet ontruimen kunnen wij beide diensten voor je uit handen nemen. Wij zijn namelijk erg flexibel. Voor het bezemschoon opleveren of woningklaar maken van een huis zullen wij ook de nodige schoon- en herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 567 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten verhuisbedrijf Amersfoort

Wanneer je gaat verhuizen wil je van te voren natuurlijk wel weten wat dit je gaat kosten. Dit begrijpen wij als verhuisbedrijf helemaal en hier willen wij je ook graag bij helpen. Echter is het wel zo dat het voor ons erg moeilijk is om zomaar een inschatting te maken van de kosten voor een verhuizing wanneer wij geen verdere informatie hebben. Dit komt vanwege het feit dat elke verhuizing anders is en hierbij zijn ook jouw persoonlijke wensen anders waardoor de kosten nooit hetzelfde kunnen zijn.

Direct inzicht in verhuiskosten

Je kunt op onze website eenvoudig berekenen wat een goedkope verhuizing in Hilversum gaat kosten. Zo heb je gelijk een goed beeld van wat je kunt verwachten. Wij horen als verhuisbedrijf in Hilversum graag van je of je specifieke wensen hebt voor je verhuizing.

Wijken in Amersfoort waar wij verhuizingen uitvoeren:

 • Stadskern
 • Zonnehof
 • Soesterkwartier
 • Industriekwartier
 • Bosgebied
 • De Koppel
 • De Kruiskamp
 • Schothorst Zuid
 • Schothorst Noord
 • Liendert
 • Rustenburg
 • Buitengebied Oost
 • Schuilenburg
 • Randenbroek
 • Dorrestein
 • Leusderkwartier
 • De Berg Zuid
 • De Berg Noord
 • Hoogland
 • Zielhorst
 • Kattenbroek
 • De BrandPark Schothorst
 • Nieuwland
 • De Hoef
 • Hooglanderveen
 • Buitengebied West
 • Vathorst
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met een klein beetje informatie kunnen wij al snel de kosten voor jouw verhuizing berekenen. Je kunt bij ons dan ook altijd een gratis offerte aanvragen. Dit is een geheel vrijblijvende offerte en het enige wat jij hoeft te doen is ons offertegenerator invullen. Dit is een snelle en eenvoudige stap. Nadat je aanvraag is ingediend zul je binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave in je mailbox ontvangen. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen waarbij een van onze medewerkers je terug zal bellen. Dit zal de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 zijn.

Neem direct contact met ons op

Een verhuizing kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.


Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.