Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Goedkoper verhuizen dan de erkende verhuizer

Dezelfde spierballen en materialen, maar veel voordeliger

Verhuizen is een tijdrovend karwei. U wilt dat uw verhuizing met zo min mogelijk stress verloopt. Alles zo snel en veilig mogelijk van de oude naar de nieuwe locatie, ook de zware spullen.

Een professioneel verhuisbedrijf neemt deze taken moeiteloos over, maar u vraagt zich af: “kost dat niet te veel?”

Professioneel verhuizen kan voordelig en net zo goed als duurdere verhuisbedrijven.

Hoe dat kan?

Door op overheadkosten te besparen en efficiënte werkprocessen.

Op deze pagina vertellen we u graag meer over onze redenen waarom wij u tot maar liefst 60% voordeliger verhuizen, met dezelfde spierballen en materialen als duurdere verhuisbedrijven.

Voordeliger

We hoeven niet langs te komen voor een offerte. Het voorwerk vindt plaats door:

  • Handige checklist vooraf
  • Online oriëntatie met o.a. Funda en Google Streetview
  • Online kubieke meter calculatie van uw inboedel
  • Mogelijkheid om foto’s in te sturen voor een goede indruk van de situatie

Hoe meer informatie wij vooraf hebben, hoe nauwkeuriger en scherper de offerte uitvalt.

Doordat de organisatie van erkende verhuizers veel rekent voor overheadskosten, hebben wij besloten zonder deze organisatie te werken.

Onze certificering loopt via het NIWO. Deze organisatie toetst of transportbedrijven aan de in de wet omschreven kwalitatieve eisen als kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en reële vestiging voldoen.

Zo profiteert u van kwaliteit, zonder de hoge kosten van een derde organisatie.

Service

Twee dagen voor de geplande verhuizing nemen wij contact met u op om te controleren of al het inpakwerk al gelukt is. Zo niet, dan sturen wij indien gewenst extra inpakhulp. Geen stress.

We vragen u ook of er eventueel nog wijzigingen zijn op uw initiële aanvraag. Komt alle door u geregelde verhuishulp? Is er genoeg ruimte voor de verhuiswagen? Door op tijd op de hoogte te zijn kunnen we hier nog op tijd op inspringen.

Tijdens de verhuizing zijn er altijd sterke verhuizers aanwezig die alles kunnen tillen. Dus ook zware spullen als kasten, banken en wasmachines. De dozen worden al meteen in de juiste kamer gezet.

Wij gaan door tot uw gehele verhuizing naar wens is verlopen.

Twee dagen na uw verhuizing vragen we u hoe u de verhuizing ervaren heeft. Als u nog hulp nodig heeft met uitpakken, aansluiten van witgoed of andere klusjes, dan bieden wij u daarvoor extra service aan.

Veiligheid

Verhuisbedrijf Utrecht doet er alles aan om uw verhuizing op een professionele en veilige manier te laten verlopen. Zowel voor u als uw spullen en omgeving. En natuurlijk de verhuizers zelf.

Iedere verhuizer heeft een interne training gevolgd met onder andere veilige tiltechnieken. Ook maken we gebruik van veiligheidsschoenen, kniebeschermers en indien nodig veiligheidshelmen.

Bij het tillen van zware objecten van en op trappen, zoals bijvoorbeeld een piano, tillen we met minimaal 4 man om de veiligheid te garanderen.

Wij hebben altijd inpakmateriaal op voorraad van betere kwaliteit dan de bouwmarkt. Zo blijven uw spullen goed beschermd tijdens vervoer.

Tot slot voeren wij bij iedere verhuizing een schadecontrole uit en bent u standaard verzekerd tot 50.000 euro (en meer indien nodig).

Onze verhuizers

De verhuizers bij Verhuisbedrijf Utrecht zijn streng geselecteerd. Uit een selectie van maar liefst 200 man is in de loop van 5 jaar tijd een kerngroep van 25 sterke mannen uitgekozen. Zij zijn geselecteerd op basis van:

  • Communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandigheid en hoog oplossingsvermogen
  • Stiptheid (op tijd komen vinden wij heel belangrijk)
  • Aantal jaren ervaring als verhuizer
  • Positieve klantenbeoordelingen

Veel van onze verhuizers zijn eerder werkzaam geweest bij een erkende verhuizer. U profiteert dus van dezelfde spierballen en materialen maar zonder de extra overheadkosten.

Onze verhuiswagens en materiaal

Naast de kwaliteit van onze verhuizers besteden we ook veel aandacht aan de kwaliteit van de verhuiswagens en verhuismaterialen.

De verhuiswagens zijn nieuw, roestvrij en goed onderhouden met onder andere wekelijkse schoonmaakbeurten.

In deze wagens nemen we de juiste materialen mee voor de klus. Zo nemen we vaak platte karren mee in plaats van steekwagens. Hierdoor kunnen we veel sneller en efficiënter zowel grote als kleine objecten verplaatsen.

Het verhaal van de oprichter

“Ik, Steven van Weerden, ben de oprichter van Verhuisbedrijf Utrecht. Ik vertel u graag mijn verhaal.

Voor de oprichting van mijn eigen bedrijf werkte ik 5 jaar in de verhuismarkt. Daarvoor hielp ik al vaak vrienden met verhuizingen en merkte ik dat het me echt ligt. Ik vind het fijn om mensen te helpen door zowel met mijn hoofd als mijn handen te werken.

Ik stoorde me aan de kwaliteit die ik om me heen zag en hoorde. Ik wist dat ik het beter kon, dus ben ik voor mezelf begonnen.

Met onder andere nieuwe busjes en het juiste materiaal op de juiste klus wil ik een hogere kwaliteit bieden. Ook weet ik welke verhuizers ik wel en welke ik niet wil hebben. Telaatkomers, onervaren verhuizers en onveilig te werk gaan is voor mij verleden tijd.”

Gratis offerte

Wilt u voordelig verhuizen met behoud van goede service? Vraag een gratis offerte aan en zie wat de verhuizing voor u kost.

VRAAG EEN SCHERPE OFFERTE AAN

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte aangepast op uw situatie.