Ga naar de inhoud

Verhuisbedrijf Den Bosch & Omgeving

Verhuisbedrijf Den Bosch

Verhuisbedrijf Den Bosch inhuren? Den Bosch is een stad die bekend staat om zijn historische stadshart met oude straatjes en unieke tunnelgrachten. Woon jij ook in deze mooie stad en ga je binnenkort verhuizen? Ben jij daarom op zoek naar een allround verhuisbedrijf? Dan heb je Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) goed gevonden. Bij ons kun je eenvoudig én goedkoop Erkende Verhuizers inhuren voor je verhuizing in Den Bosch en omstreken.

De Bossche Verhuisservice

Tegenwoordig maakt het vrij weinig meer uit of je bent aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Deze organisatie rekent veel kosten door aan verhuisbedrijven waardoor verhuisbedrijven van dezelfde kwaliteit er vandaag de dag liever voor kiezen om onafhankelijk te blijven. Zo zijn er dus genoeg verhuisbedrijven in Nederland te vinden, maar waar krijg je ook de goede service? Bij VBU natuurlijk. Stop dus maar met zoeken naar een verhuisbedrijf. Den Bosch is waar wij je als beste van dienst kunnen zijn!

Met Verhuisbedrijf Utrecht kun je ook goedkoop verhuizen in Arnhem, Nijmegen en Gorinchem. Als je gaat verhuizen met Verhuisbedrijf Utrecht(VBU) dan profiteer je altijd van vele extra’s.

Verhuizen in Den Bosch en omstreken

In regio Den Bosch bieden onze geweldige én Erkende Verhuizers je een professionele verhuisservice. Bij VBU staat service namelijk hoog in het vaandel. Wij kunnen je altijd een topservice bieden, omdat wij 3 standplaatsen in Nederland hebben. Deze kun je vinden in Zeist, Veenendaal en Amersfoort.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Een professioneel verhuisbedrijf in Den Bosch

Verhuizen betekent helaas niet alleen je verhuizing doorgeven bij de gemeente. Een verhuizing is moeilijk, zwaar én er komt heel veel meer bij kijken. Daarom zeggen wij altijd: een goede voorbereiding is het halve werk. Als professioneel verhuisbedrijf kijken wij bijvoorbeeld altijd eerst naar welke aanpak een verhuizing nodig heeft. Elke verhuizing is immers anders en vraagt dan ook om zijn eigen unieke aanpak.

Alle soorten verhuizingen

Wat voor verhuizing heb jij voor de boeg? Een particuliere verhuizing, bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing of misschien een internationale verhuizing? VBU kan je bij alle soorten verhuizingen helpen. Wij zijn een betaalbaar verhuisbedrijf met de juiste specialisaties. Wij komen online dan ook niet zomaar aan 5000+ positieve reviews!

Professioneel verhuismateriaal

Wanneer wij je spullen inpakken of verhuizen maken wij altijd gebruik van hoogwaardig en professioneel verhuismateriaal. Dit vinden wij belangrijk omdat dit niet alleen makkelijker en beter is voor onze verhuizers, maar ook voor je inboedel. Wanneer onze verhuizers makkelijker en sneller kunnen werken zal de verhuizing snel achter de rug zijn en zal dit jou in de kosten besparen. Ook is jouw inboedel dus beter beschermd en worden er op deze manier eventuele beschadigingen voorkomen.

Voor het inpakken van spullen wordt gebruik gemaakt van verhuisdekens en wikkelfolie. De spullen worden in de verhuiswagen ook altijd met spandbanden vervoerd. Verder maken de verhuizers ook gebruik van steekwagens en rolcontainers zodat de spullen makkelijker verplaatst kunnen worden. Op deze manier gaat het inladen van de verhuiswagen ook een stuk makkelijker.

Kies voor VBU verhuizers Den Bosch

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Onze verhuisdiensten in Den Bosch

Om je verhuisdag soepel en makkelijk te laten verlopen kun je gebruik maken verschillende verhuisdiensten. Een zorgeloze verhuizing en goedkoop verhuizen kan bij VBU en dit is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn hierbij ook nog eens goed verzekerd.

  • In- en/of uitpakken

Bij VBU willen wij dat je verhuizing goed verloopt. Of het nu particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen of seniorenverhuizingen betreft, wij kunnen je altijd helpen met het verhuizen van je (breekbare) spullen. Echter moet er bij elke verhuizing wel in- en uitgepakt worden. Wanneer je gaat verhuizen heb je hier vaak de tijd niet voor en wat ook vaak vergeten wordt is dat het inpakken op de juiste manier moet gebeuren. Wanneer je dit niet op de correcte wijze doet kan jouw inboedel tijdens transport beschadigen en dit wil je natuurlijk wel voorkomen.

Onze professionele verhuizers kunnen je helpen met inpakken en weten ook precies hoe zij dit moeten doen. Heb je ook hulp nodig met het uitpakken omdat je na de verhuizing geen energie meer hebt? Dan kunnen onze verhuizers ook helpen met uitpakken. Aardig toch?

  • Het (de)monteren van je meubels

Wanneer je wilt verhuizen moet je eerst goed naar je meubels kijken. Het kan namelijk zo zijn dat sommige meubels gedemonteerd moeten worden voor vervoer. Dit kan zijn vanwege de veiligheid van onze verhuizers, maar het kan ook zijn om eventuele schade aan je inboedel te voorkomen. In dit geval kan onze handyman je helpen met het demonteren én monteren van je meubels. Hij kan je trouwens ook helpen met het verwijderen van schilderijen en plankjes aan de muren.

  • Antiek en kunst

Antiek en kunst verhuizen moet altijd met de grootst mogelijke zorg gebeuren. Wij zijn hét verhuisbedrijf in Den Bosch voor antiek en kunst. Onze verhuizers zijn hier namelijk speciaal voor opgeleid en weten precies hoe zij een verhuizing met antieke en kunstobjecten aan moeten pakken. Alles wordt netjes op maat verpakt met zuurvrije verpakkingsmaterialen. Dit wordt altijd met uiterste zorg en met de daarvoor speciale witte handschoenen uitgevoerd. Ook hebben wij hier een speciale verhuiswagen voor. Dit noemen wij de kunstwagen. Deze heeft geïsoleerde wanden én klimaatregeling. Door dit met met een goede beveiliging te combineren kunnen wij je verzekeren dat de objecten veilig op plaats van bestemming aan zullen komen.

  • Een verhuislift huren

Wanneer je op een hogere verdieping woont is een verhuislift huren vaak noodzakelijk. Met een verhuislift kunnen wij grote objecten zoals witgoed sneller en op een veilige manier verhuizen. Verder kan het ook zo zijn dat onze voorman het tijdens inspectie opvalt dat het toch noodzakelijk is om met een verhuislift te verhuizen. Dit is dan vaak vanwege de veiligheid van onze verhuizers en je spullen.

  • Een woning ontruimen

Verhuizingen en woningontruimingen horen bij elkaar en dit is niet alleen vanwege de grote rommel die je bij het verhuizen tegenkomt. Het is namelijk ook vaak zo dat een huurwoning na een verhuizing bezemschoon opgeleverd moet worden of dat een koopwoning snel verkoopklaar moet worden gemaakt. Dit betekent dat de woning conform voorwaarden opgeleverd moet worden en wij hierbij ook de nodige schoonmaak- en herstelwerkzaamheden moeten uitvoeren. Wat er uiteindelijk met de spullen gebeurt is aan jou. Je kunt ervoor kiezen om deze op te slaan, te doneren, verkopen of wegooien.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 659 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten verhuisbedrijf Den Bosch

Of je nu een grote of kleine verhuizing op de planning hebt staan je wilt natuurlijk wel altijd van te voren de kosten hiervoor weten. Helaas is het voor ons als verhuisbedrijf erg moeilijk om hier zomaar een schatting van te maken. Om de kosten te berekenen hebben wij wat meer informatie nodig. Dit komt omdat elke verhuizing anders is. Niet alleen het soort verhuizing, maar ook de kosten die hierbij komen kijken zijn dus anders. Ook jouw persoonlijke wensen spelen een grote rol in de uiteindelijke kosten van je verhuizing. Wil je bijvoorbeeld extra verhuisdiensten of doe je dit liever niet zodat je op de kosten kunt besparen? Een ding wat we je wel kunnen garanderen is dat je bij ons altijd goedkoop verhuist, want wij begrijpen dat teveel betalen nooit leuk is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met een klein beetje informatie kunnen wij al snel de kosten voor jouw verhuizing berekenen. Je kunt bij ons dan ook altijd een gratis offerte aanvragen. Dit is een geheel vrijblijvende offerte en het enige wat jij hoeft te doen is ons offertegenerator invullen. Dit is een snelle en eenvoudige stap. Nadat je aanvraag is ingediend zul je binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave in je mailbox ontvangen. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen waarbij een van onze medewerkers je terug zal bellen. Dit zal de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 zijn.

Neem direct contact met ons op

Een verhuizing kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.


Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.