Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Verhuislift huren bij Verhuisbedrijf Utrecht

Voordelig een verhuislift huren, niet alleen in Utrecht, maar door heel Nederland. Heeft u grote, zware of gewoon enorm veel spullen die zich op een hogere verdieping bevinden?

Het tillen van veel spullen door een trapgat of trappenhuis is erg zwaar en soms ook onmogelijk. Of u nu in een flat woont of een ander huis met verdiepingen, al deze spullen moeten toch echt een keer naar beneden tijdens de verhuizing.

De verhuisliften van Verhuisbedrijf Utrecht lossen dit probleem op.

Met een verhuislift krijgt u met speels gemak al uw spullen van een hogere verdieping naar de begane grond (benedenverdieping). Of juist andersom. Grote meubels, witgoed of en andere grote spullen worden via een groot raam of uw balkon naar beneden gebracht.

Uiteraard is het ook goed mogelijk om een verhuislift te huren voor makkelijk transport van een paar (nieuwe) spullen zoals een vriezer, wasmachine of zware bank.

verhuislift huren

Voordelen van een verhuislift huren bij VBU

 • Bespaar veel tijd
  U hoeft uw meubels niet te demonteren of zware meubels naar boven of beneden te slepen.
 • Veilige transport
  Er gebeuren regelmatig ongelukken bij het transporteren van zware meubels via een trapgat of trappenhuis. Bij het juiste gebruik van een verhuislift gebeuren deze ongelukken niet.
 • Geen fysieke belasting
  Het slepen met grote meubels is zwaar en u kunt geblesseerd raken. Een verhuislift neemt het zwaarste werk uit handen.
 • Minder stress
  Met een verhuislift verhuist u sneller en efficiënter, waardoor u minder verhuisstress ervaart.
 • Voordelig een verhuislift huren
  U huurt bij Verhuisbedrijf Utrecht al een verhuislift voor maar 60 euro per uur. Dit is zelfs inclusief de verplichte bemanning. Voor dat geld gaat u toch niet zelf slepen?
Vraag direct een GRATIS verhuislift offerte aan

Wanneer moet ik een verhuislift huren?

Een verhuislift kunt u huren tijdens een verhuizing. Het is echter ook mogelijk om het te huren om een paar losse producten te transporteren. Het einddoel blijft hetzelfde: moeiteloos zware en grote producten transporteren en blessures en schade voorkomen.

Onze verhuislift kan een hoogte bereiken van 27 meter en heeft een laadgewicht van 450 kilogram.

Verhuisliften zijn vooral handig als u een of meerdere van de volgende producten naar verschillende verdiepingen wilt brengen:

 • Piano
 • Witgoed (wasmachine, droger)
 • Bedden
 • Banken
 • Zware en/of grote kluis
 • Kunstwerken
 • Fitnessapparatuur
 • Speeltafel (biljart, tafeltennis)

Bemanning tijdens het huren van een verhuislift

Een verhuislift, ook wel een meubellift of ladderlift genoemd, is een van de meest handige verhuismaterialen die u kunt gebruiken tijdens een verhuizing of transport. Het zorgt voor veel meer veiligheid, minder fysieke belasting en bespaart u een hoop tijd en stress.

Toch is het zonder ervaring zelf gebruiken van een verhuislift onverstandig. Het kost tijd om het goed te leren en een ongeluk zit voor een beginner in een klein hoekje.

Wij sturen dan ook altijd een van onze professionele verhuizers mee om de verhuislift te besturen. Onze verhuizers hebben ervaring met de verhuislift. Ongelukken en schade aan uw spullen worden door onze verhuizers voorkomen.

Voorwaarden voor het correct plaatsen van een verhuislift

Het is belangrijk om de verhuislift op de juiste manier neer te zetten. Dit betekent dat de lift ver genoeg van het huis of pand af moet staan, maar de afstand ook niet te groot mag zijn.

De verhuislift mag maximaal 10 meter van het pand afstaan. Is er sprake van een (voor)tuin of staan er andere obstakels in de weg? Dan zetten we de verhuislift enkele meters van de muur af. Tot een afstand van 10 meter is er sprake van een veilige situatie en kunnen we de verhuislift veilig gebruiken.

Deze ruimte is perfect om spullen omhoog en omlaag te verplaatsen en om de verhuislift de gewenste stabiliteit te geven. Dit zijn ideale omstandigheden voor een effectieve en veilige verhuizing.

Voldoende ruimte voor de verhuislift

Naast de juiste ondergrond en de hellingshoek is er voldoende ruimte nodig voor het plaatsen van de verhuislift. In de meest ideale situatie staan we op een parkeerplaats onder het raam of onder een balkon.

Wilt u een verhuislift huren en heeft u een verhuisafspraak met ons gemaakt? Plaats dan een bordje bij de parkeerplaats of zet er tijdig uw eigen auto neer. Dan weet u zeker dat we de verhuislift op de verhuisdag kunnen plaatsen.

Houd er rekening mee dat het over het algemeen niet is toegestaan om de rijbaan en rijverkeer te belemmeren.

Woont u direct aan een drukke weg? En is er geen andere mogelijkheid dan het plaatsen van de verhuislift op de openbare weg?

Neem dan vooraf contact op met de gemeente voor een vergunning. U kunt een aanvraag indienen om tijdelijk op de rijbaan te mogen staan. Probeer duidelijk aan te geven dat u de verhuislift maximaal een bepaalde tijd gebruikt, zodat de overlast beperkt blijft.

Wat zijn de kosten voor het huren van een verhuislift?

Een verhuislift huren kost 60 euro per uur. Dit lage tarief is zelfs inclusief verplichte bemanning.

Het is ook mogelijk om een verhuislift te huren voor een objectservice. In dat geval brengen we maximaal drie (grote) objecten naar uw woning en plaatsen we het op de gewenste verdieping. Deze service kost 75 euro.

De verplichte bemanning geldt zowel voor het standaard verhuislift service als voor de objectservice. In beide gevallen is het mogelijk om een extra verhuizer in te huren (40 euro per verhuizer) om het verhuisproces nog sneller te maken.

Bemande verhuislift huren bij Verhuisbedrijf Utrecht?

Vraag dan uw gratis verhuislift offerte aan. U krijgt binnen 24 uur uw gratis offerte in uw mailbox.

Wilt u meer informatie of nog sneller een antwoord krijgen?

Bel dan 030 – 205 4444 en u krijgt een van onze verhuisspecialisten aan de telefoon.

Vraag direct een GRATIS verhuislift offerte aan

Huur voordelig uw verhuislift met bemanning, snel vanuit Utrecht door heel Nederland geleverd.