Ga naar de inhoud

Goedkope Meubeltransport

Meubels transporteren

Meubels verplaatsen is een tijdrovende en zware klus en daarom kiezen Nederlanders er steeds vaker voor om dit uit handen te geven. Wil jij ook meubels verhuizen, ophalen of laten afleveren? Dan heb je natuurlijk een betrouwbaar bedrijf nodig om dit voor je te kunnen verzorgen. Voor professioneel én goedkoop meubeltransport ben je bij Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) aan het goede adres. Wij doen namelijk veel meer dan alleen goedkoop verhuizen.

Een professionele verhuizer

Meubels vervoeren is een vak apart en vraagt dan ook om de nodige expertise. Wat de opdracht ook is, of je nu wilt verhuizen of meubels wilt laten bezorgen, VBU kan het allemaal. Onze verhuizers zijn gespecialiseerd in efficiënt meubel transport en wij werken met zowel particulieren als bedrijven. De chauffeurs transporteren je meubels veilig en zullen deze dan ook binnen no time netjes bij je afleveren. Bij VBU ben je in altijd in goede handen.

Wij werken ook met spoedboekingen

Verder is het goed om te weten dat je voor spoedgevallen ook altijd bij ons terecht kunt. Bij spoedgevallen in regio Utrecht kunnen we je binnen 6 uur al helpen en in de rest van Nederland staan wij binnen 24 uur voor je deur.

Inclusief gediplomeerde verhuizers

€ 80 per uur

Inclusief bus + 2 verhuizers

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Benodigde materialen

Onze verhuizers werken altijd met professionele verhuismaterialen. Hierbij kun je denken aan verhuisdekens, stretchfolie, meubelrollers en spanbanden. Of het nu een verhuizing of meubeltransport betreft, wij rekenen hier geen extra kosten voor. Deze materialen zitten altijd bij onze verhuisservice inbegrepen.

Verhuiswagen huren

Het transporteren van meubilair of andere grote objecten gebeurd bij ons altijd op professionele wijze. Wij hebben verschillende verhuiswagens beschikbaar en welke je nodig hebt is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het object dat vervoerd moet worden. Wij hebben bijvoorbeeld een bestelbus van 10m³, maar ook een verhuiswagen van 20m³. Heb je vrachtwagens of een andere grote wagen nodig? Dan kan dit in overleg met een van onze verhuisspecialisten geregeld worden.

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Is er een verhuislift nodig?

Wij verzorgen niet alleen het vervoer van de objecten, maar onze verhuizers moeten de objecten natuurlijk ook de wagen inladen. Wanneer het een zwaar of groot object zoals bijvoorbeeld witgoed betreft en dit op de 8e verdieping opgehaald moet worden kan het dus voorkomen dat er een verhuislift nodig zal zijn. De verdieping kan hierbij te hoog zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat het trappenhuis of de deurpost te smal is en de objecten hier niet doorheen passen. In dit geval kun je bij ons ook een verhuislift huren. Denk je dat het tillen door het trappenhuis niet gaat lukken en er een verhuislift nodig is? Dan kun je dit natuurlijk altijd met een van onze verhuisspecialisten bespreken.

Tijdelijke opslag

Heb je online bijvoorbeeld op Marktplaats iets leuks gekocht, maar heb je hier de ruimte nog niet voor? Dan kun je er ook voor kiezen om de spullen in een van onze opslagplaatsen in Utrecht of De Meern op te slaan. In dit geval zullen de verhuizers de spullen in onze beveiligde én verwarmde opslagboxen opslaan. Het handige van deze boxen is dat je er op afspraak altijd bij kan en zodra je er de plek voor hebt kun je dit ons laten weten zodat de spullen weer netjes bij jou afgeleverd worden.

Onze unieke track & trace systeem

Je kunt nu niet alleen tijdens verhuizingen gebruik maken van ons nieuwe systeem, maar nu ook bij meubeltransport. Met dit track & trace systeem kun je te allen tijde zien waar onze verhuizers met je spullen zijn en hoelang het nog duurt voordat ze bij jouw voor de deur staan. Dit systeem is niet alleen erg handig, maar ook erg fijn. Op deze manier ben je namelijk altijd op de hoogte van eventuele vertragingen of verstoringen op de weg!

De kosten voor professionele meubeltransport

Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) verzorgt meubeltransport al vanaf €80,- per uur. Met de juiste informatie kunnen we een exacte prijsberekening voor je maken.

Vraag een gratis offerte aan

Om de exacte kosten voor jouw meubeltransport te weten kun je bij ons altijd een gratis offerte aanvragen. Dit kun je eenvoudig op onze website via onze speciale offertegenerator doen. Na het indienen van je aanvraag zul je binnen 24 uur de gratis offerte in je mailbox ontvangen. Wordt je liever teruggebeld? Dan kun je ook een terugbelverzoek indienen. In dit geval zal een van onze verhuisspecialisten je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Als je nog vragen hebt of professioneel advies nodig hebt kun je ons ook altijd bellen op 030-2054444. Onze verhuisspecialisten staan je graag te woord.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 659 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.