Ga naar de inhoud

Verhuisbedrijf Zeist & Omgeving

Verhuisbedrijf in Zeist

Verhuisbedrijf Zeist inhuren? De historische stad Zeist staat ook wel bekend als Slotstad. De stad heeft niet alleen een beroemde slot, maar ook nog tal van andere prachtige monumenten en gebouwen. Woon jij ook in deze stad en heb je een verhuizing gepland? Dan wil je natuurlijk wel verhuizen met het beste verhuisbedrijf uit regio Zeist. Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) is een professioneel verhuisbedrijf dat jouw zorgeloos naar je nieuwe adres kan verhuizen.

Dé verhuisservice in Zeist

verhuisbedrijf zeist landkaart

Natuurlijk zijn er genoeg verhuisbedrijven in Nederland te vinden, maar bieden zij je ook de beste service? Door onze jarenlange ervaring en de harde werkers die wij in dienst hebben kunnen wij je de beste service garanderen. Onze vakkundige verhuizers werken hard om je verhuizing goed uit te voeren. Hierbij zullen zij ervoor zorgen dat je kostbare spullen op een veilige manier naar je nieuwe woning vervoerd zullen worden. Of het nu om een kleine verhuizing, grote verhuizing of een aantal verhuisdozen gaat maakt ons helemaal niks uit. VBU staat altijd voor je klaar. Wij kunnen je de beste service in Zeist aanbieden, omdat wij vanuit 3 standplaatsen in Nederland werken waarvan er een in Zeist is. De andere 2 standplaatsen bevinden zich in Veenendaal en Amersfoort.

Met Verhuisbedrijf Utrecht kun je ook goedkoop verhuizen in Nieuwegein, Houten, De Bilt, Montfoort, Maarssen en Vianen. Als je gaat verhuizen met VBU dan profiteer je altijd van vele extra’s.

Verhuizen in Zeist en omstreken

Wanneer je gaat verhuizen wil je natuurlijk het liefst een goedkope verhuizing in combinatie met de beste service. Dit begrijpen wij en daarom staan wij altijd voor je klaar.

Vaak denken mensen dat alle verhuizingen hetzelfde zijn, maar niks is minder waar. Een zakelijke verhuizing is namelijk heel anders dan een seniorenverhuizing. Wij kunnen je met trots vertellen dat VBU gespecialiseerd is in alle soorten verhuizingen. Denk hierbij aan zakelijke verhuizingen, maar ook aan verhuizingen voor particulieren en bijvoorbeeld internationale verhuizingen. Onze professionals hebben elke verhuizing snel geregeld en hierbij zullen zij altijd op de juiste manier werken zodat eventuele schade aan je kwetsbare spullen voorkomen wordt. Wij hebben online niet zomaar 5000+ fantastische reviews en ook nog eens een gemiddelde score van 9,3!

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Professionaliteit is voor ons erg belangrijk

Tegenwoordig maakt het niet meer uit of je bij de brancheorganisatie ‘Erkende Verhuizers’ aangesloten bent of niet. De service van verhuisbedrijven is door gezonde concurrentie de afgelopen jaren zo erg de lucht in geschoten dat een niet erkend verhuisbedrijf eigenlijk net zo goed of soms zelfs beter is dan een erkende verhuizer. Goede én betaalbare service is belangrijk en niet het aansluiten bij organisaties.

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Wij scoren natuurlijk niet voor niets een 9,3! Onze chauffeurs zijn bijvoorbeeld allemaal in het bezit van een NIWO-vergunning en een VOG. Dit vinden wij als verhuisbedrijf erg belangrijk, omdat jouw inboedel altijd veilig verhuist moet worden. Verder gebruiken wij voor verhuizingen altijd professionele verhuismaterialen. Dit is niet alleen om je spullen te beschermen, maar het zorgt er ook voor dat verhuizingen sneller uitgevoerd kunnen worden. Deze verhuismaterialen kunnen verhuisdekens zijn, maar bijvoorbeeld ook een steekwagen. Zo zijn je spullen beschermd én kunnen de verhuizers de spullen ook makkelijker de verhuiswagen inladen.

Kies voor VBU verhuizers Zeist

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Onze verhuisdiensten in Zeist

Van, uit of binnen Zeist verhuizen hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw verhuizing makkelijker te maken. Dit kunnen wij doen door het aanbieden van extra verhuisdiensten die onze verhuizers zelf voor je uitvoeren. De verhuizers zijn er namelijk niet alleen om je inboedel te vervoeren, maar ook voor de goede sfeer én natuurlijk indien nodig extra klussen. Enkele voorbeelden van deze verhuisdiensten hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

  • Een in- en/of uitpakservice

Een verhuizing is helaas niet alleen je verhuizing doorgeven bij de gemeente. Het is een klus die vraagt om een goede voorbereiding. De eerste stap om de verhuizing goed te laten verlopen is natuurlijk het inpakken van je spullen. Dit is dan ook vaak de grootste zorg van onze klanten. Deze klus neemt niet alleen veel tijd in beslag, maar dit moet ook op de juiste manier gebeuren. Wanneer dit niet op de juiste manier wordt uitgevoerd kunnen je spullen onnodig beschadigen. Met deze verhuisservice kunnen onze verhuizers hun handen uit de mouwen steken om je te helpen. Ook wanneer je eenmaal verhuist bent en de spullen wilt uitpakken staan zij voor je klaar. Onze heren werken snel én efficiënt en hierbij zijn je spullen bij ons ook nog eens erg goed verzekerd.

  • Het (de)monteren van meubels

Het kan soms tijdens een verhuizing voorkomen dat bepaalde meubels, denk hierbij aan bijvoorbeeld grote kasten, gedemonteerd moeten worden. Dit is dan niet alleen nodig voor een veilige transport, maar op deze manier worden beschadigingen ook voorkomen. Het demonteren van meubels kun je uit laten voeren door onze Erkende Verhuizers. Ook kunnen zij de meubels in je nieuwe woning weer netjes monteren.

  • Extra goed werk met een verhuislift

Wanneer je op een hogere verdieping woont is het huren van een verhuislift noodzakelijk. Op deze manier kunnen grote objecten op een veilige manier verhuist worden. Het kan echter ook voorkomen dat jij niet op een hogere verdieping woont, maar onze voorman je toch zal adviseren om een verhuislift te huren. Indien mogelijk natuurlijk. Dit is dan vaak vanwege veiligheidsredenen. Hierbij kun je denken aan een smal trapgat waar je inboedel niet doorheen past. In dit geval is een verhuislift dan niet alleen beter voor je spullen, maar ook veiliger voor de verhuizers en kunnen wij op deze manier ongelukken voorkomen.

  • Een woningontruiming

Verhuizingen en ontruimingen gaan vaak hand in hand. Soms kom je er bijvoorbeeld pas tijdens het opruimen voor de verhuizing achter dat je teveel spullen hebt die je niet gebruikt en deze dan ook niet mee wilt verhuizen. In dit geval zou je de spullen dan kunnen doneren, verkopen of weggooien. Wil jij dit ook en heb je geen idee waar je moet beginnen met opruimen? Dan kunnen onze verhuizers dit voor je uitvoeren en afhandelen. Een andere reden waarom wij vaak ontruimingen na verhuizingen uitvoeren is omdat een huurwoning na verhuizing bezemschoon opgeleverd moet worden aan de verhuurder en dat een koopwoning verkoopklaar moet worden gemaakt voor de makelaar. Dit moet allemaal vaak zo snel mogelijk gebeuren zodat de woning weer snel klaar is voor de nieuwe bewoner. In dit geval zullen wij de woning voor je ontruimen, maar zullen wij hierbij ook de nodige schoon- en herstelwerkzaamheden uitvoeren zodat de woning conform de voorwaarden opgeleverd kan worden. Zelfs de sleuteloverdracht kunnen wij voor je uit handen nemen.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 659 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten verhuisbedrijf Zeist

Voordat je gaat verhuizen wil je natuurlijk wel weten wat de kosten hiervoor zullen zijn. Wij kunnen dit gemakkelijk voor je berekenen, maar hierbij is het wel belangrijk om enige informatie over je verhuizing te hebben aangezien elke verhuizing anders is. Ook zijn jouw persoonlijke wensen anders en deze zaken hebben uiteindelijk wel de nodige invloed op de uiteindelijke kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ons personeel kan de exacte kosten eenvoudig voor je berekenen. Hiervoor kun je ons offerte formulier op onze website invullen. Hierdoor weten wij precies wat er nodig is voor jouw verhuizing en wat jouw wensen zijn. Wanneer jij je aanvraag ingediend hebt zul je binnen 24 uur een prijsopgave in je mailbox ontvangen. Wordt je liever teruggebeld? Dan kun je naast dit formulier ook een terugbelverzoek indienen. Een van onze medewerkers zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen.

Neem direct contact met ons op

Een verhuizing kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444.