Meteen naar de inhoud

Goedkoop verhuizen met VBU

Goedkoop verhuisbedrijf in Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) is een goedkoop verhuisbedrijf dat graag helpt met een goedkope verhuizing. Eigenlijk wil iedereen die gaat verhuizen toch gebruik maken van professionele verhuizers voor een lage prijs? Onze ervaren verhuizers kunnen je volledige inboedel dan ook altijd tegen een scherpe prijs verhuizen. Particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen of internationale verhuizingen maakt ons dan ook helemaal niks uit. VBU staat altijd voor je klaar.

Hoe kunnen wij goedkoop verhuizen?

VBU is een professioneel verhuisbedrijf dat niet werkt met onopgeleide student verhuizers. Wij werken alleen met professionele verhuizers die goed opgeleid zijn. Verder zeggen wij altijd ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ en daar geloven wij ook echt in. Door onze verhuisservice af te stemmen op wat er nodig is in combinatie met jouw wensen kunnen wij je verhuizing niet alleen soepel laten verlopen, maar dus ook zo goedkoop mogelijk uitvoeren. Online kun je de goede ervaring van onze klanten lezen. Wij hebben 5000+ positieve reviews met een gemiddelde score van 9+! Onze klanten zijn dus altijd super tevreden! Met VBU kun je altijd met een gerust hart naar je nieuwe woning verhuizen.

Geen onnodige kosten

Wanneer je als verhuisbedrijf onafhankelijk blijft krijg je niet te maken met onnodige kosten. Hierdoor zijn wij niet alleen erg flexibel, maar kunnen wij binnen Nederland overal goedkoop verhuizen. Verhuisbedrijven die niet onafhankelijk zijn kunnen dit niet waardoor zij hun extra kosten vaak doorberekenen aan jou als klant. Onze verhuizers kunnen je gehele inboedel inclusief breekbare spullen op een veilige manier verhuizen en jou een hoop stress besparen. Wij maken altijd duidelijke afspraken en je spullen zijn bij ons ook nog eens goed verzekerd.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5165 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Professionele verhuismaterialen

Als goedkope verhuizer is het natuurlijk ook belangrijk om met de beste verhuismaterialen te werken. Zo kan jouw verhuizing snel én veilig uitgevoerd worden. Wij maken daarom uitsluitend gebruik van professionele verhuismaterialen. Hierbij kun je denken aan verhuisdekens, noppenfolie, spanbanden en steekwagens.

Onze moderne verhuiswagens

Voor veilig vervoer van jouw meubels en speciale objecten hebben wij de juiste verhuiswagens in ons bezit. Onze standaard verhuisbus heeft een laadruimte van 20m³, maar daarnaast bieden wij voor een kleine verhuizing bijvoorbeeld ook onze bestelbussen van 10m³ aan. Wanneer je een ruime verhuiswagen of zelfs een vrachtwagen nodig hebt voor een wat grotere verhuizing kan dit altijd in overleg met een van onze verhuisadviseurs geregeld worden. Op deze manier is een snelle verhuizing naar je nieuwe huis zo geregeld.

Een verhuislift huren

Woon je niet op de begane grond en heb je een verhuislift nodig? Dan ben je bij VBU aan het juiste adres. Wij hebben tegen scherpe prijzen diverse verhuisliften te huur. Daarnaast is een verhuislift soms noodzakelijk, maar in de meeste situaties is een verhuislift ook gewoon handig. Dit maakt onze dienstverlening makkelijker en kunnen de aardige mannen je verhuizing sneller én veiliger uitvoeren. Wij verhuren de liften ook altijd inclusief bemanning, omdat wij op deze manier de veiligheid van iedereen kunnen waarborgen.

Bij ons kun je bij minimale afname van 2 uur al een lift huren voor €60,- per uur. En dit is de prijs inclusief bemanning. Verder hebben wij ook een objectservice waarbij wij maximaal 3 grote objecten naar de gewenste verdieping kunnen verhuizen. Deze service kost €75,-. Bij beide services kun je ook extra verhuizers inhuren voor €40,- per verhuizer.

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Met spoed verhuizen?

Wij zijn als verhuisbedrijf erg flexibel en zorgen er dan ook altijd voor dat wij onze planning op orde hebben. Op deze manier kunnen wij iedereen helpen met een verhuizing. Wij werken 365 dagen per jaar en hierbij werken wij ook nog eens in de avonden en weekenden. Heb jij op het laatste moment een verhuizing gepland? Dan kunnen wij door kleine aanpassingen in onze planning tijd voor jouw verhuizing vrijmaken. En dit zonder enige toeslag! In Utrecht en omstreken kunnen wij al binnen 6 uur voor je klaarstaan en in de rest van de Nederland binnen 24 uur. Dit komt natuurlijk ook doordat wij in Utrecht een centrale locatie hebben waardoor wij overal snel ter plaatse kunnen zijn. Verder hebben wij ook standplaatsen in Zeist, Veenendaal én Amersfoort. Dus, spoed of geen spoed, VBU staat altijd voor je klaar.

Gebruik onze m3 calculator

Wil je voor de verhuizing de kuub van je gehele inboedel uitrekenen en heb je geen idee hoe je dit ook alweer kunt doen? Dan kun je nu gemakkelijk gebruik maken van onze handige tool. Wij hebben speciaal voor jou de m3 calculator op onze website gezet en hier kun jij gratis gebruik van maken.

Gebruik onze verhuisdozen calculator

Gratis verhuisdozen zijn moeilijk te vinden, maar misschien kun je deze bij vrienden en familie vinden. Is dit niet het geval? Dan kun je natuurlijk altijd dozen kopen of huren. Dit kan eenvoudig via onze webshop. Echter is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet hoeveel verhuisdozen je nodig hebt voor jouw verhuizing. Je wilt op de verhuisdag zelf niet met weinig dozen zitten, maar je wilt natuurlijk ook niet onnodig met teveel verhuisdozen zitten. Om beide scenario’s te voorkomen hebben wij ook een verhuisdozen calculator ontwikkeld. Hier kun je ook gratis gebruik van maken en het is ook nog eens makkelijk in gebruik. Na wat informatie weet de calculator precies hoeveel verhuisdozen je nodig hebt!

De verhuiskosten

Wanneer je gaat verhuizen wil je natuurlijk wel weten wat dit je zal gaan kosten. Echter is het voor ons als verhuisbedrijf erg moeilijk om zonder enige informatie een prijsindicatie te geven. Het is namelijk zo dat elke verhuizing anders is en dat ook jouw persoonlijke wensen natuurlijk anders zijn. Wij hebben altijd wat meer informatie nodig zodat onze verhuisspecialisten de juiste prijs voor je kunnen berekenen.

Maak zelf je verhuizing goedkoper

Als klant kun je enorm veel invloed hebben op de kosten van een verhuisbedrijf. Hierbij is het alleen belangrijk dat je goed naar bepaalde zaken kijkt en hier rekening mee houdt. Wij geven je graag een aantal voorbeelden van dingen die je kunnen helpen besparen op de verhuiskosten.

  • Kijk goed naar de afstand

Wanneer je bijvoorbeeld in Utrecht en omstreken woont kun je het beste kijken naar verhuisbedrijven uit Utrecht. Kom je uit Brabant? Vice versa. Dit komt vanwege het feit dat alle verhuisbedrijven voorrijkosten berekenen. Voorrijkosten zijn eigenlijk een andere benaming voor reiskosten. Dit betekent dat hoe verder jij van het verhuisbedrijf woont hoe hoger de voorrijkosten zullen zijn en dit wil je natuurlijk niet. Gelukkig ligt VBU centraal én werken wij ook nog eens vanuit 3 verschillende standplaatsen (Zeist, Veenendaal én Amersfoort)

  • Lees alle online reviews zodat je weet wat je kunt verwachten

Tegenwoordig kun je online alle reviews van diensten, restaurants en bedrijven vinden. Uit deze reviews haal jij informatie en weet je direct wat de werkwijze van een verhuisbedrijf is. Waren de eerdere klanten tevreden? Is de verhuizing vlot en netjes uitgevoerd? VBU heeft niet alleen 5000+ positieve reviews online staan, maar hierbij scoren we ook nog eens een gemiddelde cijfer van 9,3! Dit zegt wel genoeg toch?

  • Extra verhuisdiensten nodig?

Je kunt de kosten van je verhuizing laag houden door geen gebruik te maken van extra verhuisdiensten. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld in plaats van te kiezen voor een inpakservice je zelf de spullen kan inpakken wanneer je hier de tijd voor hebt. Of als er bijvoorbeeld geen verhuislift nodig is kun je er voor kiezen om familie en vrienden te vragen om hulp met tillen. Zo kun je de kosten laag houden en bijvoorbeeld alleen betalen voor transport. Bij VBU bieden wij onze verhuisdiensten tegen scherpe prijzen aan, dus ook al wil je de verhuiskosten laag houden dan is het zeker wel de moeite waard om hier toch nog even naar te kijken.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5165 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 421 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.