Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Goedkoop verhuizen door heel Nederland

Goedkope verhuizing al voor 80 euro!

Verhuizen is een stressvolle bezigheid. Maak het jezelf makkelijk en laat je goedkoop verhuizen door Verhuisbedrijf Utrecht. Het kan al voor 80 euro!

Verhuizen kost altijd meer tijd dan je denkt. Spullen uitzoeken en inpakken, meubels demonteren en zware voorwerpen tillen: je bent er zo weken druk mee. En staan de spullen eenmaal in je nieuwe huis, dan kun je opnieuw beginnen.

Heb je geen zin in alle stress en drukte die een verhuizing met zich meebrengt? Laat je dan goed en goedkoop verhuizen door Verhuisbedrijf Utrecht. We verhuizen je snel en vakkundig door heel Nederland. In de Randstad voeren we spoedverhuizingen vaak al dezelfde dag uit.

Nou denk je misschien dat verhuizen erg duur is, maar niets is minder waar. Verhuisbedrijf Utrecht staat bekend als dé budgetverhuizer en we verhuizen je al voor 80 euro!

Goedkoop verhuizen zoals jij het wilt

Verhuizen kan op talloze manieren en iedereen heeft zijn voorkeuren. Wil je alleen zware meubels laten verhuizen of slechts een paar uurtjes hulp inschakelen? Dan kan dat. Je kunt ook goedkoper verhuizen door zelf familie en familie in te schakelen. Bij Verhuisbedrijf Utrecht bepaal jij wat we doen.

Ga je zakelijk verhuizen of heb je een groter project, waarbij je de hulp van Verhuisbedrijf Utrecht kunt gebruiken? Ook dat is mogelijk. Zo zijn we onder andere actief als koerier voor Ikea, Hema en de Bijenkorf. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Klushulp maakt goedkope verhuizing nog efficiënter

Bij iedere verhuizing komen er veel klussen op je af. Misschien moet je je oude huurhuis bezemschoon opleveren, een vloer leggen in je nieuwe huis of een magazijn volledig ontruimen. Zou het niet heerlijk zijn als de muren geschilderd, de vloeren gelegd en de lampen aangesloten zijn? We helpen je daar graag bij, zodat je goedkope verhuizing nog succesvoller verloopt.

Verhuisbedrijf Utrecht biedt klushulp aan voor ouderen, particulieren en ondernemers door heel Nederland. Je kunt ons inschakelen voor de volgende klussen:

 • Leggen of verwijderen van laminaat
 • Verwijderen en afvoeren van gipsplaatsen
 • Monteren en demonteren van meubelen
 • Schilderen en behangen van muren
 • Ophangen van lampen
 • Opleverklaar maken van een woning of bedrijfspand
 • Installeren van techniek
 • Aansluiten van radio, televisie en internet

Door het klussen na een verhuizing meteen goed aan te pakken, voel je je meteen thuis in je nieuwe onderkomen. Je hoeft alleen nog maar de verhuisdozen uit te pakken en de meubels neer te zetten, en klaar ben je.

Je maakt al gebruik van een klusjesman voor slechts 28 euro! Voor alle kluswerkzaamheden geldt bovendien een 100% Tevredenheidsgarantie. Pas als jij helemaal tevreden bent zijn wij dat ook.

Voorkom frustraties, stress en fysieke ongemakken en laat je goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen zonder zorgen, het kan echt met de diensten van Verhuisbedrijf Utrecht Voorkom frustraties, stress en fysieke ongemakken en laat ons je verhuizing al vanaf 85 euro goed en goedkoop uitvoeren.

Grote verhuisbedrijven zijn vaak duur. Je betaalt voor een uitgebreid wagenpark, chique bedrijfspanden en dure medewerkers. Verhuisbedrijf Utrecht koppelt ervaren verhuizers aan streng geselecteerde studenten. Je profiteert op deze manier van het vakwerk van een gerenommeerd verhuisbedrijf, voor een fractie van de prijs. En dat is slechts een voordeel, want er zijn er nog veel meer:

100% Garantie

Je wilt snel, vakkundig en goedkoop verhuizen? Bij Verhuisbedrijf Utrecht zijn we pas klaar als jij 100% tevreden bent.

Professionele verhuiswagens

Onze grote verhuiswagens zijn van alle gemakken voorzien, zoals: verhuisdekens, spanbanden, steekwagens en een steeklift (optioneel). Zo verhuis je sneller en zonder schade.

Betaal altijd hetzelfde tarief

Het maakt niet uit wanneer je verhuist: je betaalt altijd hetzelfde tarief. Verhuisbedrijf Utrecht maakt daarmee een einde aan weekendtoeslagen en verborgen kosten.

Meer dan verhuizen

Schakel onze voordelige klushulp in voor het ophangen van lampen, het schilderen van een muur of het opleverklaar maken van je oude woning. Zo ben je in een keer klaar.

Service gaat verder dan de voordeur

Een zware kast slepen of bureau op zijn plek zetten: onze service gaat verder dan de voordeur. Voorkom gesleep en vermijd beschadigingen.

Flexibel en goedkoop verhuizen

Heb je een maximumbudget dat je uit wilt geven? Dan maken we een plan op maat. Ook bepaal je altijd zelf wat je wilt uitbesteden. Zelf inpakken en demonteren, of alleen zware meubels laten verhuizen? De keuze is aan jou.

Laat je nu goedkoop verhuizen door Verhuisbedrijf Utrecht

Je kunt zelf verhuizen, maar dit brengt een hoop werk en stress met zich mee. Doe jezelf daarom een plezier en kies voor het betaalbare gemak van Verhuisbedrijf Utrecht. Voor een kleine investering voel je je meteen thuis in je nieuwe woning of bedrijfspand.

Onze verhuisdiensten zijn ook ideaal voor seniorenverhuizingen of het ontruimen een huurhuis. We leveren je woning of bedrijfspand opleverklaar op en nemen alle zorgen uit handen.

Gun jezelf het gemak van een professionele en goedkope verhuizing en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan ontvang je binnen 24-uur een razend scherpe prijsopgave per e-mail.

 1. Klik op de knop Offerte Aanvragen
 2. Vul de details in over het project
 3. Binnen 24 uur ontvang je onze scherpe prijs via e-mail
Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Dit zeggen klanten over de goedkope verhuisdiensten van Verhuisbedrijf Utrecht

Netjes en op tijd

“De verhuizing viel me ontzettend mee. De verhuizers hielpen met inpakken en inladen en ik had nergens omkijken naar. Met Verhuisbedrijf Utrecht kan het niet misgaan.”

Linda Vlaskamp

Voordelig en vakkundig

“We zijn verhuisd van Amersfoort naar Overvecht en iemand attendeerde me op Verhuisbedrijf Utrecht. Bij het telefoongesprek waren ze meteen heel geduldig en dachten ze met me mee.

Ik heb ze ingeschakeld en dat bleek een prima beslissing, want de verhuizing was voordelig en werd vakkundig uitgevoerd. Het fijnste vond ik dat ze ook zware spullen op hun plek zetten. We voelden ons direct thuis in ons nieuwe huis.”

Kees Dijkhoff

Bekijk ook de andere diensten van Verhuisbedrijf Utrecht

 • Zakelijke verhuizingen
 • Senioren verhuizingen
 • Spoedverhuizingen
 • Internationale verhuizingen
 • Transportdiensten
 • Losse sjouwhulp
 • Kluswerkzaamheden