Ga naar de inhoud

Verhuisbedrijf Montfoort & Omgeving

Verhuisbedrijf in Montfoort

Verhuisbedrijf Montfoort inhuren? Verhuisbedrijf Utrecht is je graag van dienst en zorgt ervoor dat jouw verhuizing tot in de puntjes verloopt. Wij zijn een vakkundig en professioneel verhuisbedrijf in Montfoort. Ook bieden wij de snelste service die er is. Wil je alles uit handen geven en nergens meer aan denken? Laat ons je dan compleet ontzorgen. Je kunt er ook voor kiezen om een of enkele diensten bij ons af te nemen. Wij bieden talloze opties aan, zodat jouw verhuizing geheel op maat kan plaatsvinden. Klanttevredenheid is ons nr. 1 doel. En dat is te merken, want onze klanten beoordelen ons met een 9+. Mogen wij jou binnenkort ook verhuizen? Neem dan nu contact op met ons verhuisbedrijf vanuit Montfoort of lees verder voor meer informatie over onze dienstverlening.

Beste verhuisservice Montfoort

verhuisbedrijf amersfoort vbu landkaart

Ons verhuisbedrijf biedt in Montfoort een ruime dienstverlening. Wij zien verhuizen als veel meer dan het brengen van spullen naar een nieuwe woning of een nieuw pand. Op dit gebied kunnen we je geheel ontzorgen. Dit betekent dat we je spullen in- en uitpakken, je meubels (de)monteren, spullen opslaan en diverse andere werkzaamheden kunnen verrichten. Ook kun je losse diensten bij ons afnemen, zoals het huren van een verhuislift met chauffeur, een verhuiswagen of losse verhuizers. Dient er een woningontruiming verricht te worden? Ook dit kunnen we je uit handen nemen. Wij denken graag met je mee omtrent een verhuizing op maat. Al je spullen worden altijd op een zorgvuldige wijze vervoerd met professionele verhuismaterialen. Zo weet je zeker dat je spullen in optimale staat blijven.

Met Verhuisbedrijf Utrecht kun je ook goedkoop verhuizen in Nieuwegein, Houten, De Bilt, Maarssen en Vianen. Als je gaat verhuizen met VBU dan profiteer je altijd van vele extra’s.

Of het nu een grote of kleine, zakelijke verhuizing, of seniorenverhuizing is: wij staan altijd voor je klaar.

Bij een verhuizing kijken wij ook altijd naar welke aanpak er nodig is zodat wij de beste service kunnen bieden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. VBU komt natuurlijk niet zomaar aan de 5000+ fantastische reviews in combinatie met een gemiddelde score van 9,3!

Verhuizen in Montfoort en omstreken

Online zijn er heel veel verhuisbedrijven te vinden, maar bieden zij je ook de beste service? Voor een professioneel verhuisbedrijf in Montfoort ben je bij VBU aan het juiste adres. Wij kunnen je de beste service in regio Utrecht aanbieden, omdat wij vanuit 3 standplaatsen in Nederland werken waarvan er een in Amersfoort is. De andere twee standplaatsen zijn in Veenendaal en Zeist.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Verhuisbedrijf Montfoort kosten

Wat ons verhuisbedrijf in Montfoort zal kosten, is iets waar je je zeker geen zorgen om hoeft te maken. Wij hanteren altijd de laagste prijzen en staan bekend als goedkoop verhuisbedrijf in Montfoort. Dit komt doordat wij onafhankelijk te werk gaan en snelle verhuizingen en goedkope verhuizingen bieden. Bij ons weet je altijd precies waar je aan toe bent en zal je niet onaangenaam worden verrast. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor inzicht in de kosten voor jouw verhuizing.

Daarom kies je Verhuisbedrijf Utrecht

Als je voor ons verhuisbedrijf in Maarssen kiest, is jouw verhuizing straks snel voor elkaar. Wij bieden meer voordelen dan andere verhuisbedrijven. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op voordelen zoals:

  • Allerlaagste voorrijkosten: wij zijn de enige echte verhuizer in Montfoort en omgeving
  • Uitmuntende service: wij worden door klanten met een 9+ beoordeeld.
  • NIWO-certificaat: wij zijn betrouwbaar, vakbekwaam en kredietwaardig
  • Spoedverhuizing? Wij komen snel naar je toe!

Waarom VBU? Alles op een rijtje:

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je snel ons verhuisbedrijf in Montfoort inzetten? Neem dan direct contact op met ons team. Dit doe je door te bellen naar: 030 205 4444 of stuur ons een mail via info@verhuisbedrijfutrecht.nl. Wij horen graag wat je wensen zijn. Met ons verhuisbedrijf in Montfoort verhuis je altijd het snelst!