Meteen naar de inhoud

Woningontruiming Zeist

Complete woningontruiming Zeist

Zeist is dé slotstad van Nederland. De stad heeft prachtige natuur en een rijke verleden. Er wordt met Verhuisbedrijf Utrecht vaak contact opgenomen om een woningontruiming Zeist in te plannen. Als ontruimingsbedrijf zijn we zeer actief in gemeente Zeist en staan daarom ook graag voor je klaar. Wij merken vaak dat er nogal wat onduidelijkheid heerst onder onze klanten met betrekking tot ontruimingen. Wat houdt een ontruiming in en wat moet er nu precies gebeuren? Daarom hebben wij besloten om je in dit artikel van de nodige informatie te voorzien.

Woning ontruimen Zeist opties

Niet alleen zijn alle ontruimingen anders, omdat de ene woning of inboedel natuurlijk de ander niet is, maar ook de situaties zijn anders. De omstandigheden waarop een ontruiming uitgevoerd moet worden zijn ook erg verschillend. Dit bepaald ook hoe wij de woningontruiming uitvoeren, want de communicatie en aanpak moeten hierop aangepast worden. Een bedrijfsontruiming bijvoorbeeld vraagt om een andere aanpak dan wanneer wij een woning ontruimen na overlijden. Men heeft het in deze onfortuinlijke omstandigheden emotioneel al zwaar genoeg. Dit gebeurt regelmatig. Helaas.

Bezemschoon opleveren in Zeist

Wij zullen na het ontruimen er ook voor zorgen dat wij de woning bezemschoon op kunnen leveren bij de verhuurder. De verhuurder stelt namelijk de eisen waaraan wij moeten voldoen. De woning moet netjes terug naar de originele staat. Bedrijven nemen in geval van faillissement of overname contact met ons op zodat wij het pand kunnen leegruimen. Dit soort ontruimingen zijn voor onze ontruimers extra zwaar, omdat zij dan grotere en zwaardere meubels moeten dragen. Deze zware klus duurt daarom wat langer dan een reguliere woningontruiming.

In Zeist komt het ook regelmatig voor dat wij een wietplantage ontruimen. Zulke ontruimingen vragen om professionele ontruimers, omdat er gewerkt moet worden met illegale en onveilige elektrische bedrading. Deze moeten zo veilig mogelijk verwijderd worden. Ook gevaarlijke stoffen die in het pand worden gevonden moeten wij netjes afleveren bij de daarvoor bestemde afleverpunten. Hierbij moeten wij met de uiterste precisie te werk gaan.

Sterke gediplomeerde ontruimers

€ 32,- per uur

Minimaal 3 uur

Woningontruiming na overlijden Zeist

Verder is er natuurlijk ook woningontruiming na overlijden van een dierbare wat helaas vaker voorkomt dan wij willen. Na een overlijden zijn de erfgenamen verantwoordelijk voor het ontruimen van de woning. De woning moeten wij dan zo snel mogelijk bezemschoon opleveren aan de verhuurder. Dat de nabestaanden verantwoordelijk zijn voor het ontruimen van de woning betekent natuurlijk niet dat zij het zelf moeten uitvoeren. Deze periode is voor de nabestaanden al zwaar genoeg. Daarom begrijpen wij het volkomen wanneer er wordt gekozen om de ontruiming uit handen te geven.

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Een complete huisontruiming Zeist

Wat gebeurd er nu precies bij een woningontruiming. Welke taken moeten wij uitvoeren bij een woningontruiming? Zeist is een stad waar wij jarenlange ervaring hebben. Hierdoor weten wij meestal wat de eisen van de verhuurder voor oplevering in gemeente Zeist zijn. Een woningontruiming Zeist betekent niet alleen het huis leeghalen, maar ook kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren en de woning grondig schoonmaken.

Het huis opruimen en het huis leegmaken betekent natuurlijk ook dat de complete inboedel verwijderd moet worden. Wij leggen je later in dit artikel graag in detail uit wat er met jouw inboedel gaat gebeuren. Nadat jouw inboedel verwijderd is zullen wij beginnen met de herstelwerkzaamheden om de woning terug te brengen naar de originele staat. Anders kan de woning natuurlijk niet bezemschoon opgeleverd worden. Deze reparaties moeten wij met uiterste precisie uitvoeren, want we willen de woning hierbij niet onnodig beschadigen.

Extra herstelwerkzaamheden

Verder zijn er ook grote werkzaamheden die wij uit moeten voeren. Een goed voorbeeld hiervan is de vloerbedekking verwijderen. De verhuurder stelt hierbij de eisen en hieraan moeten wij uiteraard voldoen. Vloerbedekking verwijderen is fysiek erg zwaar werk die vraagt om de nodige ervaring en mankracht. Een vloerbedekking verwijderen kan vaak alleen met speciale aparaten. Gelukkig hebben onze ontruimers hier ruime ervaring mee en weten zij precies hoe zij dit goed kunnen aanpakken. Na het verwijderen worden de vloeren geveegd en zullen wij beginnen met een grondige schoonmaak van de woning. De badkamers, wc’s en keuken worden hierbij extra goed schoongemaakt. Alleen op deze manier kan de woning bezemschoon opgeleverd worden.

Woningontruiming Zeist en jouw inboedel

Het kan een lastige taak zijn. Een woning ontruimen in Zeist is voor ons gelukkig geen onbekend terrein en kunnen wij de woning opleveren conform de eisen van bijvoorbeeld de woningbouwvereniging. Wanneer wij als ontruimingsbedrijf jouw huis leeghalen moeten wij ook jouw spullen opruimen. Maar wat gebeurd hier dan mee? Wat goed is om te weten is dat uzelf bepaalt waar jouw inboedel naartoe gaat. Je kunt ervoor kiezen om de inboedel op te laten slaan in een opslag. Zo kunt je jouw inboedel bewaren voor later gebruik of het opslaan zodat andere familieleden er gebruik van kunnen maken.

Inboedel op laten kopen

Je kunt ook jouw inboedel laten opkopen. Wanneer je dit bij ons aangeeft zullen wij jouw inboedel taxeren. Er wordt dan ook gekeken of er wat bruikbaars tussen zit. Kunnen wij niet heel veel met jouw inboedel? Dan kunnen wij het helaas niet opkopen. Zien wij er wel wat in? Dan kopen wij het op en zal de prijs die wij voor jouw inboedel betalen in mindering gebracht worden op jouw rekening. Wie zegt dat een goedkope ontruiming niet mogelijk is? Ook kun je het misschien verkopen aan een erkend veilinghuis. Men kiest er soms ook voor om de inboedel te doneren aan een goed doel of de lokale kringloop.

Vuil storten en recyclen

Wil je jouw huis gewoon laten ontruimen zodat het schoon opgeleverd kan worden? Wil je hierbij niet meer nadenken over wat er met jouw inboedel gebeurt? Dan kunnen wij het ook voor je afvoeren. Wij zullen de spullen dan inleveren bij de speciale afvalpunten. Op deze manier kunnen de spullen gerecycled worden en dragen wij ook bij aan een duurzamere wereld.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten woningontruiming Zeist

He is erg moeilijk om de gemiddelde kosten van een woningontruiming in Zeist zonder enige achtergrond informatie voor je te noemen. Dit komt vanwege het feit dat ontruimingen erg van elkaar verschillen. Wij moeten hierbij kijken naar wat voor type woning in Zeist het betreft, kijken naar de omvang van jouw inboedel en bijvoorbeeld de bereikbaarheid van de woning. Verder komt er zoals je heeft kunnen lezen veel kijken bij een huis leeghalen. Ook rekenen wij een toeslag wanneer de woning snel ontruimd moet worden en wij een spoedboeking voor je moeten inplannen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Je kunt bij ons altijd een gratis offerte aanvragen en hierbij zul je ook nooit vastzitten aan bepaalde verplichtingen. Wij zullen te allen tijde rekening houden met jouw wensen en hierbij werken wij altijd zo transparant mogelijk én tegen een scherpe prijs.

Neem direct contact met ons op

Een ontruiming kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.

Inboedel laten opkopen

Het komt weleens voor dat wij inboedel opkopen en je hierdoor een korting op de uiteindelijke kosten van je ontruiming kunnen geven. Voor meer informatie hierover kun je altijd contact opnemen met onze verhuisspecialist.

Recyclen en duurzaamheid

Je kunt er altijd voor kiezen om je oude spullen zelf aan een goed doel te doneren zodat je spullen een tweede kans krijgen. Dit is natuurlijk ook veel beter voor het milieu. Heb je hier geen tijd voor of heb je geen idee waar je dit kunt doen? Dan kun je er ook voor kiezen om dit aan VBU over te laten. Wij hebben door onze jarenlange ervaring goed contact met de goede doelen en kringloopwinkels in Utrecht en omstreken en helpen je hier dan ook graag bij. Kleding en ander textiel doneren wij bijvoorbeeld aan het Leger des Heils zodat je kleding een tweede leven krijgt in plaats van dat het de verbrandingsoven ingaat. Meubels en andere objecten leveren wij weer voor je af bij de kringloop! Zijn bepaalde spullen niet meer bruikbaar? Dan brengen wij deze naar een afvalverwerkingsbedrijf zodat alles netjes gesorteerd en gerecycled kan worden.

Spoedontruimig Zeist

Heb je met spoed een woningontruimingsbedrijf in Zeist nodig? Dan ben je bij VBU aan het goede adres. Het soort ontruiming maakt voor ons als ervaren woningontruimer niet uit en wij zullen dan ook proberen om zo snel mogelijk voor je klaar te staan. Dit doen wij door kleine aanpassingen in onze planning te maken. Wil je op dit moment met spoed ontruimen in Zeist? Bel direct VBU zodat jouw woning snel leeggehaald kan worden.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444.