Ga naar de inhoud

Verhuisbedrijf Zwolle & Omgeving

Het beste verhuisbedrijf in Zwolle

Verhuisbedrijf Zwolle inhuren? Zwolle is een stad met een rijke geschiedenis en dit kun je ook wel zien aan alle historische gebouwen in de binnenstad. Woon jij ook in deze prachtige stad en ga je binnenkort verhuizen? Dan heb je Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) goed gevonden. Wij zijn namelijk hét verhuisbedrijf dat jou kan helpen met een zorgeloze verhuizing in Zwolle en omstreken.

Dé verhuisservice Zwolle

verhuisbedrijf zwolle landkaart

Er zijn genoeg verhuisbedrijven te vinden die jou kunnen helpen met een verhuizing, maar hebben zij ook een goede en goedkope verhuisservice? VBU kan jou namelijk zorgeloos verhuizen en wij doen dit met een goede én professionele verhuisservice. Onze vakkundige verhuizers in Zwolle nemen je verhuizing tegen scherpe tarieven uit handen.

Hierbij zullen je kostbare spullen netjes naar je nieuwe woning vervoerd worden. Of het nu om grote stukken, verhuisdozen of een wasmachine gaat. Dit maakt ons niet uit. Wij staan namelijk altijd voor je klaar. Wij komen online natuurlijk niet zomaar aan de 5000+ positieve reviews met een score van 9+!

Met Verhuisbedrijf Utrecht kun je ook goedkoop verhuizen in Apeldoorn, Almere en omgeving. Als je gaat verhuizen met VBU dan profiteer je altijd van vele extra’s.

Een gerenommeerd verhuisbedrijf: VBU

VBU is niet alleen een betaalbaar verhuisbedrijf, maar wij zijn ook nog eens gespecialiseerd in diverse soorten verhuizingen. Hierbij kun je denken aan een particuliere verhuizing, zakelijke verhuizing of bijvoorbeeld een seniorenverhuizing. Door goede afspraken met jou te maken kunnen onze professionals ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel zal verlopen. Verder hebben wij 3 standplaatsen in Nederland wat verhuizingen sneller en makkelijker maakt. Deze standplaatsen bevinden zich in Veenendaal, Zeist en Amersfoort.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Een professioneel verhuisbedrijf in Zwolle

Er zijn verschillende factoren die een goede verhuisservice bepalen. Een daarvan zijn de extra verhuisdiensten die een bedrijf kan aanbieden. Onze verhuizers zijn er niet alleen om je inboedel te vervoeren, maar zij kunnen je ook helpen met extra klussen. Wij geven je graag enkele voorbeelden van onze verhuisdiensten.

  • Het in- en uitpakken kunnen wij regelen

Wanneer je wilt verhuizen is het erg belangrijk om je spullen goed in te pakken. Dit is vaak ook de grootste zorg van onze klanten. Het neemt niet alleen veel tijd in beslag, maar het moet ook op de juiste manier gebeuren. Wanneer dit niet op de correcte manier gedaan wordt kunnen je spullen onnodig beschadigen. Dit wil je natuurlijk niet. Onze ervaren mannen kunnen niet alleen op de juiste manier inpakken, maar kunnen gelukkig ook netjes uitpakken waardoor jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Handig toch?

VBU staat voor betrouwbaarheid en daarom is bij ons je inboedel verzekerd. Dit vinden wij erg belangrijk.

  • Een (de)montageservice

Tijdens verhuizingen kan het voor komen dat bepaalde grote stukken meubels gedemonteerd moeten worden voor een veilige transport. Deze meubels moet je vervolgens in de nieuwe woning natuurlijk ook weer op de juiste manier monteren. Heb jij hier geen tijd voor of heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Dan kun je altijd onze handyman inschakelen! Ook kan hij tv’s, plankjes en schilderijen voor je ophangen.

  • Verhuisliften

Woon je op een hogere verdieping? Dan is een verhuislift huren natuurlijk noodzakelijk. Zo kunnen grote objecten zoals witgoed of bijvoorbeeld een piano op een veilige en efficiënte manier verhuisd worden. Echter kan het ook gebeuren dat onze voorman tijdens de inspectie een verhuislift adviseert vanwege veiligheidsredenen. Hierbij kun je denken aan een smal trappenhuis waarin niet alleen je spullen kunnen beschadigen, maar het ook onveilig is voor onze verhuizers.

  • Wil je ook je woning ontruimen?

Verhuizingen en woningontruimingen gaan vaak samen. Dit komt ten eerste doordat je er tijdens een verhuizing meestal achterkomt dat je veel te veel spullen hebt die je eigenlijk niet mee wilt verhuizen. In dit geval kun je de verhuizing dan zien als een kans om deze spullen te doneren, verkopen of weg te gooien. Wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet en geen idee hebt waar je moet beginnen kun je ons hier ook voor inschakelen. In dit geval zullen wij alles opruimen en het allemaal naar jouw wens afhandelen. Ten tweede gebeurt het ook vaak dat een huurwoning bezemschoon opgeleverd moet worden aan de verhuurder of dat een koopwoning verkoopklaar gemaakt moet worden voor de makelaar. In deze gevallen zullen wij de woning dan niet alleen ontruimen, maar zullen wij hier ook de nodige schoon- en herstelwerkzaamheden voor uitvoeren zodat wij de woning conform de voorwaarden van de verhuurder of makelaar kunnen opleveren. Zo hoef jij nergens meer aan te denken. Zelfs niet aan de sleuteloverdracht!

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 659 beoordelingen
js_loader

Kies voor VBU verhuizers Zwolle

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Wij werken altijd professioneel

Tegenwoordig maakt het niet meer uit of je aangesloten bent bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers en een keurmerk als Erkende Verhuizer hebt. Door veel gezonde concurrentie de afgelopen jaren kan een niet erkende verhuizer je ook gewoon de beste service garanderen. Aansluiten bij een organisatie is niet nodig. Onze chauffeurs zijn bijvoorbeeld ook in het bezit van een NIWO-vergunning en daarom kun je er altijd zeker van zijn dat jouw inboedel op de juiste wijze wordt vervoerd. Dit is voor ons als verhuisbedrijf erg belangrijk, omdat wij geen schade aan jouw inboedel willen berokkenen. Ook kun je rekenen op de betrouwbaarheid van onze verhuizers, want zij zijn allen in het bezit van een VOG.

Altijd professionele materialen

Verder gebruiken wij als verhuisbedrijf altijd professionele verhuismaterialen. Dit is niet alleen ter bescherming van jouw inboedel, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je bespaart op de verhuiskosten, omdat er veel sneller gewerkt kan worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld materialen zoals verhuisdekens en spandbanden, maar ook aan verhuishondjes en steekwagens. Met deze materialen zijn je spullen beschermd én kunnen deze door de verhuizers ook makkelijker de verhuiswagens ingeladen worden. Je kunt ons dus altijd vertrouwen met je kwetsbare spullen, want een professionele verhuizer heeft natuurlijk ook de nodige expertise.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten verhuisbedrijf Zwolle

Wanneer je wilt verhuizen is niet alleen de verhuisdatum, maar zijn ook de verhuiskosten belangrijk om te weten. Dit begrijpen wij volkomen en kunnen daarom ook een berekening voor je maken. Echter is het wel zo dat het voor ons onmogelijk is om zonder enige achtergrondinformatie een schatting van de kosten te maken. Het is namelijk zo dat niet alleen elke verhuizing anders is, maar dat ook jouw persoonlijke wensen meetellen in de berekening. Een ding kunnen wij je wel vertellen en dat is dat je bij ons altijd kunt genieten van goedkoop verhuizen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je de exacte kosten van jouw verhuizing weten? Dan kun je bij ons altijd een gratis offerte aanvragen. Door een aantal vragen te beantwoorden en jouw wensen door te geven kunnen wij je de juiste prijsopgave toesturen. Hier zie je dan ook meteen de extra kosten. Het formulier is eenvoudig en snel in te vullen waarbij je aanvraag ook meteen ingediend wordt. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte in je mail ontvangen. Wordt je liever teruggebeld? Dan kun je ook een terugbelverzoek indienen. In dit geval zal een van onze verhuisspecialisten je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen.

Neem direct contact met ons op

Een verhuizing kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444