Ga naar de inhoud

Verhuiswagen Huren bij Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuiswagen huren

Wanneer je zelf gaat verhuizen is het natuurlijk wel verstandig om te kijken naar hoe je jouw inboedel gaat verhuizen. Heb je alleen kleine spullen en kun je daar een personenauto voor gebruiken? Dan kun je natuurlijk gewoon je eigen auto gebruiken. Echter bestaat een verhuizing vaak ook grote meubels en objecten waardoor je een verhuiswagen nodig hebt. In dit geval zou een verhuisbus huren misschien een goede optie kunnen zijn. Maar kun je eigenlijk wel zomaar een verhuisbusje huren? In dit artikel geven wij je graag wat informatie over het huren van een verhuisbus bij Verhuisbedrijf Utrecht (VBU).

Het voordeel van verhuisbussen

Je gehele inboedel met je eigen auto verhuizen is dus eigenlijk geen goede optie. Bij een verhuizing is het belangrijk dat je een professionele verhuiswagen huurt. Dit is niet alleen makkelijker en veiliger, maar op deze manier kun je ook goedkoop verhuizen door te besparen op brandstofkosten, omdat je met een keer heen en weer rijden al klaar bent. Hiermee wordt ook heel veel tijd en dus ook energie bespaard.

Autoverhuur bij verhuurbedrijven kan nogal duur en ingewikkeld zijn. Vooral bij verhuizingen waarbij je de auto niet zo lang nodig hebt. Ook moet je bij deze bedrijven altijd zelf het busje op halen en inleveren.

Huur bij VBU

Denk je erover na om een verhuiswagen te huren, maar heb je geen idee waar je dit moet doen?Dan is het goed om te weten dat je voor betrouwbaar verhuur van verhuiswagens en bestelbusjes bij VBU aan het juiste adres bent. Wij houden van goede service, transparantie en hanteren hierbij ook altijd de scherpste tarieven. Wij weten namelijk dat teveel betalen nooit leuk is.

Exclusief gediplomeerde verhuizers

v.a. € 95,-

Per halve of hele dag

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Een verhuiswagen huren

Onze verhuiswagens zijn 20 m³ en voorzien van een handige hydraulische laadklep. Op deze manier krijg je de verhuisdozen en spullen gemakkelijk in de verhuiswagen. Heb je veel meer spullen en heb je een grotere verhuiswagen nodig? Dan kunnen wij dit (indien beschikbaar) ook voor je verzorgen, want wij hebben veel meer wagens op onze wagenpark staan.

Een bestelbus huren

Heb je niet heel veel spullen en heb je een kleine verhuizing op de planning staan? Dan is het huren van een bestelbus een goede optie. Op deze manier kun je eenvoudig én veilig je spullen vervoeren.

Professionele verhuismaterialen

Al onze verhuiswagens zijn standaard uitgerust met professionele verhuismaterialen. Hierbij kun je denken aan verhuisdekens, steekwagens, spanbanden en een gereedschapskoffer. Dit is uiteraard gratis en hoort bij onze goede verhuisservice. Wij scoren online natuurlijk niet zomaar een 9,3!

Inpakmaterialen

Zoals je eerder hebt kunnen lezen kun je gratis gebruik maken van onze professionele verhuismaterialen. Maar hoe gebruik je deze eigenlijk? Verhuisdekens worden bijvoorbeeld gebruikt om je inboedel te beschermen tegen schades. Hierbij kun je denken aan krassen of vegen die tijdens het vervoer kunnen ontstaan. Verder zijn de spanbanden die wij leveren ook belangrijk, omdat je jouw spullen natuurlijk veilig vast moet kunnen zetten in de verhuisbus.

Karretjes

Een steekwagen of verhuishondje kan handig zijn wanneer je zwaardere objecten wilt verplaatsen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld ook zware verhuisdozen makkelijker de verhuisbus inladen. Zo hoef je niet onnodig je rug te belasten.

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Onze tarieven

Het huren van een verhuiswagen of bestelbus gaat bij ons per dagdeel. Hierbij zijn de kosten van €26,50 per uur voor de verplichte professionele verhuizer niet inbegrepen. Verder rekenen wij buiten postcode 3500 voorrijkosten, maar krijg je hier wel de gratis professionele verhuismaterialen bij.

Een professionele verhuiswagen

Voor de verhuur van onze professionele verhuiswagen hanteren wij de volgende scherpe tarieven:

  • Halve dag (max. 4 uur) €95
  • Hele dag (max. 8 uur) €125

Een professioneel bestelbus

Voor de verhuur van onze professionele bestelbus hanteren wij de volgende scherpe tarieven:

  • Halve dag (max. 4 uur) €70
  • Hele dag (max. 8 uur) €90

Professionele verhuizers van VBU

Bij VBU kun je met een gerust hart een verhuiswagen huren. Onze professionele verhuizers rijden vanuit het centrale Utrecht door heel Nederland. Zo kunnen zij zo snel mogelijk bij jou ter plaatse zijn. Onze verhuizers zijn niet alleen harde werkers, maar zullen ook zorgen voor de beste service. Verder is het natuurlijk ook goed om te weten dat je inboedel tijdens transport bij ons goed verzekerd is.

Heb je nog vragen?

Wil je een verhuiswagen huren, maar heb je hier nog wat vragen over? Of misschien heb je nog andere specifieke vragen? Dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen via 030 – 205 4444. Onze vriendelijke verhuisspecialisten staan je graag te woord.

Je verhuizing uitbesteden

Weet je nog niet zeker of je de verhuizing zelf gaat uitvoeren? Twijfel je nog over het uitbesteden van je verhuizing? Dan kun je bij ons altijd een gratis offerte aanvragen. Dit kun je eenvoudig via onze website doen door gebruik te maken van onze gratis offertegenerator. Na aanvraag zul je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in je mailbox ontvangen. Wil je liever een verhuisspecialist spreken? Dan kun je ook een terugbelverzoek indienen. In dit geval zal een van onze specialisten je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 659 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.