Ga naar de inhoud

Verhuisbedrijf Nieuwegein & Omgeving

Verhuisbedrijf in Nieuwegein

verhuisbedrijf nieuwegein landkaart

Verhuisbedrijf Nieuwegein inhuren? Nieuwegein is een stad met een centrale ligging. Het heeft ook het voordeel naast een grote stad als Utrecht te liggen, maar aan de andere kant ook omgeven te zijn door heel veel natuur. Woon jij in deze leuke stad en ga je er binnenkort van, in of naartoe verhuizen? Dan heb je hiervoor het perfecte verhuisbedrijf gevonden! Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) is niet alleen het goedkoopste verhuisbedrijf, maar heeft ook nog eens de beste service! Dat kun je wel zien aan onze 5000+ positieve reviews en onze score van een 9,3!

Beste verhuisservice Nieuwegein

Misschien ken je de brancheorganisatie ‘Erkende Verhuizers’ nog wel. In het verleden was deze organisatie erg populair onder verhuisbedrijven om zich bij aan te sluiten. Echter maakt het allang niet meer uit of je een erkende verhuizer bent of niet. Door veel gezonde concurrentie in de verhuiswereld kan iedereen zijn diensten aanbieden. De organisatie rekent heel veel kosten door aan verhuisbedrijven waardoor velen al jaren geleden hebben besloten om zich hier niet bij aan te sluiten. Doordat deze bedrijven geen extra kosten hebben kunnen zij je goedkope verhuizers aanbieden.

Met Verhuisbedrijf Utrecht kun je ook goedkoop verhuizen in Houten, De Bilt, Montfoort, Maarssen en Vianen. Als je gaat verhuizen met VBU dan profiteer je altijd van vele extra’s.

Verhuizen in Nieuwegein en omstreken

Bij VBU zijn al onze verhuizers professioneel opgeleid en zorgen wij altijd voor een goede verhuizing. Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom is een topservice bij ons snel geregeld. Wij werken niet alleen in regio Nieuwegein, maar eigenlijk in heel Nederland. Wij hebben nog eens 3 standplaatsen. Deze kun je vinden in Veenendaal, Amersfoort en Zeist. Hierdoor zijn wij erg flexibel en kunnen wij in tegenstelling tot andere bedrijven iedereen in Nederland gemakkelijk de juiste service aanbieden. Of je nu een verhuisbedrijf in Nieuwegein nodig hebt of in Zwolle. VBU staat altijd voor je klaar.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Verhuisbedrijf Nieuwegein: vakkundig verhuizen

Verhuizen is helaas niet alleen een verhuizing doorgeven bij de gemeente. Het is moeilijk, geeft stress en het is zwaar. Dit komt vanwege het feit dat er gewoon heel veel meer komt kijken bij een verhuizing. Met een goede voorbereiding komt het allemaal wel goed. Als verhuisbedrijf kijken wij dan ook altijd eerst naar welke aanpak jouw verhuizing nodig heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen. Of het nu een particuliere verhuizing, bedrijfsverhuizing of internationale verhuizing is. Wij kunnen je overal mee helpen.

Professioneel verhuismateriaal

Wij gebruiken altijd professioneel verhuismateriaal. Je inboedel moet natuurlijk wel te allen tijde goed beschermd zijn. Wij hebben niet alleen sterke verhuisdozen, maar bijvoorbeeld ook verhuisdekens en wikkelfolie. Je spullen worden in de verhuiswagen met spandbanden vervoerd zodat dit ook veilig kan gebeuren. Verder wordt er door de verhuizers ook gebruik gemaakt van bijvoorbeeld steekwagens en rolcontainers. Zo gaat de verhuizing niet alleen sneller, maar zal het ook veiliger zijn voor de verhuizers.

Kies voor VBU verhuizers Nieuwegein

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Onze verhuisdiensten in Nieuwegein

Een verhuizing soepel laten verlopen lijkt misschien makkelijk, maar het kan nogal ingewikkeld zijn. Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat je kwetsbare spullen op de juiste manier vervoerd worden, maar ook je oude woning moet netjes achtergelaten worden en je nieuwe woning mag tijdens de verhuizing natuurlijk ook geen enkele beschadiging oplopen. Goedkoop verhuizen én een zorgeloze verhuizing kan bij VBU. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn hierbij ook nog eens goed verzekerd.

  • Een in- en/of uitpakservice

Een verhuizing moet goed verlopen. Dit is een van onze motto’s en hier kun je ons altijd mee vertrouwen. Of we nu particuliere verhuizingen of zakelijke verhuizingen uitvoeren, onze vakmannen zullen altijd efficiënt te werk gaan en zorgen hierbij ook altijd voor een goede én snelle service. Wanneer je gaat verhuizen moet je inboedel ingepakt worden en hierbij is het erg belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurd. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurd kan je inboedel tijdens de verhuizing beschadigen en dit wil je natuurlijk niet.

Misschien is het daarom een stuk makkelijker om onze professionele verhuizers in te huren om je te helpen met inpakken. Zij hebben hiervoor niet alleen de juiste materialen, maar zij weten ook precies hoe zij de objecten moeten inpakken. Hierbij is het goed om te weten dat zij je in je nieuwe huis ook kunnen helpen met uitpakken. Makkelijk toch?

  • (De)montage van meubels

Op je verhuisdag kan het gebeuren dat grote objecten gedemonteerd moeten worden. Dit is altijd om je inboedel tijdens de verhuizing te beschermen. Ook is het in sommige gevallen veiliger voor onze verhuizers. Wanneer jij geen verstand hebt van het demonteren van meubels of hier gewoonweg geen tijd voor hebt kan onze handyman je helpen. Hij kan later in de nieuwe woning ook weer alles netjes monteren. Verdere kan hij je ook helpen met het verwijderen van plankjes, kastjes en tv’s aan de muren.

  • Antiek en kunst

Antiek en kunst kun je niet zomaar verhuizen. Dit moet altijd met de uiterste zorg gebeuren, want dit zijn vaak natuurlijk wel kwetsbare en breekbare spullen. Wil je antiek en kunst verhuizen in Nieuwegein? VBU kan dit als geen ander. Onze verhuizers zijn hier speciaal voor opgeleid en hebben hier ook de juiste materialen voor. Verder zullen zij voor zo een klus altijd werken met de daarvoor speciale witte handschoenen en hebben wij een speciale verhuiswagen met geïsoleerde wanden en klimaatregeling.

  • Verhuisliften

Een verhuislift kan je tegenwoordig al snel voor een redelijke prijs huren. Let hierbij wel op dat je een verhuislift altijd bemand huurt. Wij verhuren namelijk alleen bemande verhuisliften, omdat er altijd een professionele verhuizer aanwezig moet zijn om de lift te kunnen besturen. Wanneer je op een hogere verdieping woont is een lift natuurlijk noodzakelijk, maar soms kan het ook voor komen dat je niet op een hogere verdieping woont, maar wel een smalle deurpost of trapgat hebt. In dit geval is het ook een goed idee en zelfs noodzakelijk om een lift te huren, omdat grote objecten dan door het raam verhuist moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote banken, kasten of witgoed.

  • Een woningontruiming

Een verhuizing betekent vaak ook een woningontruiming. Niet alleen vanwege de grote rommel dat vaak achtergelaten moet worden, maar ook vanwege het opleveren van de woning. Een huurwoning moet bijna altijd bezemschoon opgeleverd worden aan de verhuurder en een koophuis moet weer verkoopklaar gemaakt worden voor de makelaar. In deze gevallen zullen wij niet alleen de woning ontruimen, maar zullen wij ook schoonmaak- en herstelwerkzaamheden uitvoeren zodat wij de woning conform de voorwaarden op kunnen leveren.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 659 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten verhuisbedrijf Nieuwegein

Wanneer je een verhuizing op de planning hebt staan wil je natuurlijk wel weten wat dit je ongeveer gaat kosten. Echter is het voor een verhuisbedrijf moeilijk om zomaar een schatting van de kosten te maken zonder enige informatie. Dit komt vanwege het feit dat elke verhuizing anders is waardoor ook de kosten altijd anders zijn. Wat zijn bijvoorbeeld jouw persoonlijke wensen? Is je oude huis goed bereikbaar? En hoe groot is je inboedel?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met al een kleine beetje informatie kunnen onze verhuisspecialisten de exacte kosten voor je verhuizing berekenen. Hiervoor kun je een gratis offerte aanvragen. Dit kan eenvoudig online via de offertegenerator. Na het indienen van je aanvraag zul je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in je mailbox ontvangen. Je kunt er ook voor kiezen om teruggebeld te worden. In dit geval kun je ook een terugbelverzoek indienen zodat je de volgende dag tussen 08:00 en 18:00 teruggebeld zal worden.

Neem direct contact met ons op

Een verhuizing kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444.