Meteen naar de inhoud

Verhuishulp van professionele verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Ga je binnenkort verhuizen en ben je stiekem een beetje aan het stressen? Dan is dit volkomen normaal. Een verhuizing is ook gewoon enorm stressvol. Er is zoveel wat je moet regelen om de verhuizing in goede banen te kunnen leiden. Maar weet je dat je de verhuisdag voor jezelf ook een stuk makkelijker kunt maken? Wij kunnen je hier eenvoudig bij helpen en kunnen je onze professionele verhuishulp in dit geval van harte aanbevelen! Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) komt niet zomaar aan 5000+ positieve online reviews én een score van 9+!

Ervaren verhuishelden van VBU

Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) kan veel taken tijdens de verhuizing voor je uit handen nemen zodat je op je gemak kunt verhuizen. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met een volledige verhuisservice. Dit is een service waarbij wij je helpen met het in- en uitpakken, (de)monteren én verhuizen van je spullen. Naast deze full service bieden wij ook losse diensten zoals sjouwkrachten aan voor een makkelijke, maar goedkopere verhuizing. Zo kan iedereen verhuizen!

Verschillende verhuisdiensten

Verhuishulp kan natuurlijk sjouwhulp zijn, maar dit is niet de enige extra dienst die wij aanbieden. Naast het inhuren van sjouwkrachten kan je ook andere losse verhuisdiensten bij ons afnemen. Wij leggen onze andere extra diensten graag aan je uit.

Het gemak van meubeltransport

Heb je een aantal zware spullen of wat grotere objecten die moeilijk te vervoeren zijn? Dan kan ons vakkundige personeel dit voor jou doen met een meubeltransport. Op deze manier kan je de verhuizing zelf uitvoeren en krijg je dus alleen hulp bij meubeltransport. Deze optie is populair onder klanten die liever goedkoop verhuizen, maar het zichzelf toch niet te moeilijk willen maken.

Verhuiswagen huren mét chauffeur

Heb je een wat grotere verhuiswagen nodig? Dan kun je dit bij ons huren. De chauffeur zal de verhuiswagen dan voorrijden bij de oude woning om vervolgens met de ingeladen wagen naar de nieuwe woning te rijden. Goede service toch?

nieuwe Transport V1a

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

klantenvertellen logo
9,3 10
Klanten Vertellen      
5153 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Een bemande verhuislift huren

Woon je op een hogere verdieping of heb je grote en/of zware meubels die je wilt verhuizen die niet door je smalle trapgat passen? Dan kun je bij ons ook altijd een verhuislift huren. Wij verhuren de verhuisliften altijd inclusief een ervaren verhuizer. Dit is om de veiligheid van iedereen tijdens de verhuizing te kunnen waarborgen. De verhuizer zal ook te allen tijde aanwezig zijn om te lift te bedienen en mag deze ook nooit onbemand achterlaten.

Opslagruimte huren

Heb je helemaal geen verhuisservice nodig, maar alleen een tijdelijke opslagruimte voor je spullen en/of verhuisdozen? Dan is het goed om te weten dat je bij VBU ook alleen een opslagruimte kunt huren. Hierbij is het ook niet nodig dat je zelf alle spullen naar de opslagruimte rijdt, maar zullen wij dit voor je doen. De verhuiswagen zal door onze verhuizers worden ingeladen en naar onze opslagboxen in Utrecht of De Meern worden gereden zodat je spullen veilig worden opgeslagen. Wil je later bij de spullen of wil je de spullen weer terug? Dan kun je dit gemakkelijk regelen door bij ons een afspraak te maken. Wij zullen wanneer de spullen terug naar jou moeten de spullen weer veilig inladen en netjes afleveren bij jou op het nieuwe adres.

Ervaren verhuizers als sjouwhulp

Je kunt natuurlijk altijd vrienden, kennissen of familie vragen om hulp tijdens de verhuizing, maar hierdoor zullen er niet minder zware of lastige taken zijn. Vaak zijn zware taken erg moeilijk en heb je hier professionele verhuishulp bij nodig. Onze verhuizers zullen de verhuiswagen inladen en zij zorgen dan ook voor veilig vervoer. Bij de nieuwe woning zullen zij de wagen ook weer netjes uitladen. Op deze manier kun je de zwaardere dingen aan de extra verhuishulp overlaten en kun je met vrienden, kennissen en familie misschien de kleinere taken uitvoeren. Zo is er minder stress tijdens de verhuisdag en wordt alles een stuk sneller uitgevoerd.

sterke verhuisdoos 3

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Gratis professioneel verhuismateriaal

Verhuishulp inhuren brengt altijd voordelen met zich mee. Tijdens de verhuizing zullen onze professionele verhuizers dan ook standaard gebruik maken van professioneel verhuismateriaal. Dit kunnen bijvoorbeeld verhuisdekens, wikkelfolie en inloopmatten zijn. Alle professionele verhuismaterialen die wij tijdens de verhuizing gebruiken zijn uiteraard gratis.

Wie zijn onze verhuizers?

Onze sterke vakmannen weten doordat zij ook in het bezit zijn van een VCA-certificaat precies hoe zij spullen op een veilige en efficiënte manier moeten tillen om schade en ongelukken te voorkomen. Zo heb je niet alleen extra spierballen, maar ook extra vakkennis waar je gebruik van kunt maken tijdens de verhuizing. Verder heeft ons personeel alle juiste diploma’s en zijn zij allen ook in het bezit van een VOG.

Extra handen, extra goedkoop

Misschien heb je op internet al kunnen zien dat wanneer je verhuishulp nodig hebt dit nogal duur kan zijn. Hoe kan het dan dat VBU zulke scherpe tarieven heeft? Dit komt omdat wij van transparantie, kwaliteit én scherpe tarieven houden.

Wij hebben 3 standplaatsen in Nederland. Deze zijn te vinden in Zeist, Amersfoort en Veenendaal. Hierdoor kunnen wij overal snel ter plaatse zijn. Verder werken wij bijvoorbeeld graag met ervaren verhuizers in combinatie met opgeleide studenten. Deze studenten worden niet net als elders zomaar ingezet, maar zij zullen altijd eerst een opleidingstraject bij het VBU moeten voltooien voordat zij aan de slag kunnen. Hierdoor kunnen onze verhuisstudenten dezelfde kwaliteit bieden als onze vakmannen, maar kan dit dus gewoon tegen een laag en betaalbaar tarief. Daarom hebben wij niet alleen 5000+ fantastische reviews, maar scoren wij ook een 9,3!

Je bent altijd goed verzekerd

Onze verhuizers zijn professioneel en kunnen daarom altijd schadeloos verhuizen. Helaas is het natuurlijk wel zo dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dit proberen wij altijd te voorkomen, maar wanneer dit toch gebeurd is het voor jou goed om te weten dat wij erg goed verzekerd zijn. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je inboedel. Wij zorgen altijd dat het goedkomt. Ook al gaat het heel soms even niet goed. Bij VBU komt het uiteindelijk altijd goed.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg je spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

klantenvertellen trans 1leeg
9,3 10
Klanten Vertellen      
5153 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


google logo black transparent
Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 277 beoordelingen

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

checklist front bigsize

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

wasmachine verhuizen vbu

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten verhuishulp

Zoals je hebt kunnen lezen kun je een verhuisservice zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Onze professionele verhuizers werken altijd op basis van een uurtarief. De verdere kosten zijn natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zomaar een prijs berekenen voor extra verhuishulp is daarom vrijwel onmogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wanneer je bij ons een gratis verhuisofferte aanvraagt kunnen wij op basis van deze gegevens een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Met deze gegevens weten wij namelijk het volume van je inboedel, de afstanden en weten wij ook wat jouw persoonlijke wensen zijn. Deze vrijblijvende offerte zul je na aanvraag binnen 24 uur in je mailbox ontvangen.

Neem direct contact met ons op

Een verhuizing kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444


Behulpzame tips voor je verhuizing

Hoe pak je servies in

Tips om je servies veilig in te pakken.

Hoe pak je een televisie in

Een televisie inpakken kan soms lastig zijn.

Hoe pak je een bankstel in

Zo makkelijk pak je dus een bankstel in.

NIWO Centrificaat Pakketvervoer
utrecht1
rtv utrecht1
fc utrecht 2021 new1