Ga naar de inhoud

Verhuishulp van professionele verhuizers

Verhuishulp gezocht?

Kies onze verhuishulp voor de hulp van professionele verhuizers. Wij zijn de Erkende Verhuizers voor particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en bijvoorbeeld meubeltransport. Ga je binnenkort verhuizen? Waar je ook naartoe verhuist: wij helpen graag.

5.000+ reviews met een 9+ als beoordeling

Verhuisbedrijf in Utrecht: dus lage voorrijkosten

Ook met spoed: snel van A naar B

Verhuishulp met NIWO-certificering

We zijn een professioneel verhuisbedrijf dat begrijpt hoe een verhuizing werkt. Je wilt graag goed en goedkoop verhuizen, mét de garantie van professionals. Dus heb je een verhuishulp nodig? Wij brengen de spullen veilig over. Dat geldt voor zware spullen zoals zware meubels, net als voor al het andere dat vooral veel tijd kost.

Wat doet een verhuishulp?

De verhuishulp helpt tijdens de volledige verhuizing. Gaat het om dozen inpakken, dozen en meubels sorteren of het daadwerkelijk transport van A naar B? Wij regelen het.

Wij leiden de verhuizing in goede banen. Met onze hulp bij verhuizen wordt de verhuizing een eitje. Dat doen we voor zowel particuliere als zakelijke klanten, zowel met een verhuislift en grote verhuiswagen als op kleinere schaal. Dus zoek je extra verhuishulp of een paar sterke verhuizers om te sjouwen? Wij begrijpen wat jij nodig hebt.

Je kunt bij ons een verhuislift huren of een verhuizer inschakelen. Of allebei, omdat we de hulp afstemmen op wat er nodig is. Dus gaat het om verhuisdozen, een complete bedrijfsverhuizing of professionele hulp voor het transport? Het hoort allemaal bij de diensten van ons als verhuishulp.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

3 voordelen van hulp bij verhuizen

Een verhuizing komt vaak sneller dichterbij dan veel mensen denken. Verhuizen naar een nieuwe woning is een grote stap, waar altijd meer bij komt kijken. Een verhuishulp is dan bepaald geen overbodige luxe. Het levert in ieder geval drie voordelen op.

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd tijdens de verhuizing, dankzij een extra handen. Door samen te verhuizen hoeft er per persoon minder te gebeuren. Er gaat geen kostbare tijd verloren aan het inladen en uitladen van de verhuiswagen. Jij kunt de nieuwe plek alvast inrichten, terwijl onze verhuishulp de inboedel uitlaadt.

En helpen ook familie en vrienden? Dan ben je zo verhuisd. Bespaar tijd om meer rust te creëren. Dat komt de verhuizing ten goede.

Geen verhuisstress

Onze verhuishulp helpt zonder veel moeite te verhuizen. Wij voorkomen verhuisstress, dankzij onze jarenlange ervaren. We weten wat er moet gebeuren tijdens een verhuizing. En waar het vaak misgaat, dus wat extra aandacht verdient.

Van het inpakken tot het inladen van de verhuiswagen en het transport naar de nieuwe bestemming: wij begrijpen verhuizingen. Dat blijkt uit onze werkwijze en hoe we snel schakelen. En uit het voorkomen van stress bij onze klanten, zodat zij soepeler en prettiger verhuizen.

Voorkom ongevallen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij voorkomen dat inboedel beschadigd raakt tijdens de verhuizing. Dat lijkt logisch, maar onderweg naar een nieuwe bestemming kan er van alles gebeuren. Wij gebruiken professionele materialen en verhuismiddelen. Ondertussen rekenen we een scherpe prijs, zodat de verhuishulp betaalbaar blijft.

Goedkoper dan een Erkend Verhuisbedrijf

Verhuizen met onze verhuishulp is goedkoper dan met een Erkend Verhuisbedrijf. We berekenen geen hoge tarieven voor die speciale status. In plaats daarvan bieden we hulp bij verhuizen, zoals onze klanten dat wensen.

Als we de prijs berekenen gaan we uit van de hoeveelheid spullen, het aantal verhuizers en de tijd die we erin steken. De prijsindicatie vooraf geeft goed aan hoe we de verhuiskosten laag houden.

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Hulp bij verhuizen: hoe werkt het?

Goedkoop verhuizen met een verhuishulp: hoe werkt dat? Wij leggen het uit aan de hand van drie simpele stappen.

1. Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag online een offerte aan. Onze prijsindicatie geeft aan wat de kosten zijn om de inboedel te verhuizen.

2. Inschatting van de tijd en kosten

We schatten de tijd in die we ermee bezig zijn, en de kosten die daarbij horen. Wie alleen sjouwhulp zoekt is daardoor goedkoper uit dan wie ook meubels wil laten monteren.

3. Hulp tijdens de verhuizing

We bieden de gevraagde hulp tijdens de verhuizing. Dat doen we vanuit onze standplaats in Utrecht. Zo houden we de voorrijkosten laag.

Voor particulieren en bedrijven

Onze verhuizers helpen zowel particulieren als bedrijven goedkoop te verhuizen. Dat doen we met plezier én met aandacht voor wat er belangrijk is.

Vooraf vragen we onze klanten om een formulier in te vullen. Daarop staat wat er belangrijk is, om hoeveel inboedel het gaat en waar we rekening mee moeten houden. We maken een plan voor de verhuizing, zodat vooraf iedereen weet wat er moet gebeuren.

Verhuishulp voor senioren

Onze verhuishulp voor senioren neemt extra de tijd. We hebben aandacht voor senioren, voor wie verhuizingen soms te snel gaan. We staan langer stil bij het afscheid en houden rekening met iedereen die zelf wil helpen.

Senioren kunnen goedkoop verhuizen met onze verhuishulp, terwijl ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Niet voor niets kregen we al 5.000+ reviews met gemiddeld een 9+ als waardering.

Meubeltransport

Meubeltransport voor één of meerdere meubels nodig? Wij zorgen voor veilig, verzekerd en gegarandeerd vlot transport. Het is goed geregeld, zoals klanten dat van ons gewend zijn.

Betaalbaar verhuisbedrijf

365 dagen per jaar beschikbaar

Track & Trace-code tijdens transport

Snel antwoord: binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Verhuishulp inhuren

Goedkope verhuishulp inhuren? Door onze standplaatsen in Amersfoort, UtrechtVeenendaal en Zeist kunnen wij de scherpte tarieven blijven aanbieden. Bekijk hier al onze werkgebieden. Wil je onze verhuishulp inhuren? Stel ons online je vraag. Dan nemen we snel contact op.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg je spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 659 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.