Meteen naar de inhoud

Studenten Verhuisservice Inhuren

Een ‘student verhuis service’

Zoek je een low budget verhuisservice in Utrecht en omgeving? Zoek niet verder! Wil je goedkoop verhuizen en toch profiteren van een soepele verhuizing? Kies dan voor VBU. Wij zijn een studenten verhuisservice in Utrecht, wat betekent dat we werken met de meest flexibele en voordelige student verhuizers die er beschikbaar zijn.

Wat zijn student verhuizers?

Vriendelijke verhuizers, geschoold en vol van energie. Vanuit één van de grootste studentensteden van Nederland verzorgen onze vriendelijke jongens een complete verhuizing net zoals een erkend verhuisbedrijf dat zou doen. We verhuizen iedereen en maken geen onderscheid tussen grote of kleine verhuizingen.

Dé student-verhuis-service van VBU

Ons professioneel verhuisbedrijf staat bekend om de meest voordelige verhuisservice van Utrecht en omgeving. We hoeven geen hoge tarieven te berekenen en kunnen aan de andere kant toch zorgen voor professionele verhuizingen. Ook kun je op onze website professioneel verhuismateriaal inslaan. Hiermee kan je jouw waardevolle spullen transportwaardig inpakken en hierna doen wij de rest! Wil je liever dat onze hardwerkende mannen het inpakwerk verrichten? Maak dan gebruik van onze handige inpakservice.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Waarom VBU student verhuizers?

Met de student verhuisservice van VBU bespaar je honderden euro’s bij een complete verhuizing waarbij kwaliteit hoog aan het lijstje staat. Je verhuist wanneer het jou het best uitkomt, 7 dagen in de week, ook s’aconds. Naast een professionele verhuizing kun je onze student verhuizers inschakelen voor ander transport, klushulp en een complete woningontruiming. VBU doet het allemaal én meer.

Verhuisservice door studenten uit Utrecht

Wil je goedkoop verhuizen en hoog opgeleide studenten uit Utrecht inzetten als ervaren verhuizers? Onze harde werkers zorgen ervoor dat je zware spullen op een soepele wijze worden verhuist naar je nieuwe woning en laten je dik tevreden achter. Kortom, een snelle verhuizing door slimme en snelle verhuizers die goed voorbereid op de afgesproken tijd bij jou op de stoep staan.

Full service verhuizingen tegen scherp tarief

Goedkope werkkrachten geven het voordeel dat wij als ervaren verhuisbedrijf scherpe tarieven kunnen aanbieden. Door de duidelijke communicatie met onze keiharde werkers zorgen we altijd voor de beste kwaliteit bij elk soort verhuizing. Door gebruik te maken van studenten, kunnen wij de kosten uitermate laag houden. Studenten zijn sterk en flexibel en kunnen op elk moment ingezet worden. Een win-win situatie dus!

Voor elk soort verhuizing inzetbaar

De professionele verhuisservice door onze studenten wordt al lange tijd voor verschillende soorten verhuizingen ingezet. Of het nu gaat om een kleine particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuizing van grotere omvang: wij hebben de expertise in huis om de gehele verhuizing in goede banen te leiden. Zelf voor internationale verhuizingen kunnen wij de juiste studenten verzorgen die de taal beheersen van het land waar je naar toe verhuist.

Kies voor VBU student verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Studenten verhuisservice mét extra opties

Je kunt met genoeg andere verhuisbedrijven verhuizen, maar of zij net zo aardige jongens in huis hebben die ervan overtuigd zijn om je achter te laten met een hele grote glimlach is een andere vraag. Onze studenten verhuisservice zorgt er niet alleen voor dat je spullen verhuisd worden maar behandelen de hele inboedel ook altijd met fluwelen handschoenen. Naast transparantie, goede communicatie én alles tot in details plannen kun je onze studenten verhuisservice inzetten voor:

 • Particuliere verhuizingen
  Met onze studenten verhuisservice ben je snel verhuisd en zit je voor je het weet lekker warm in je nieuwe huis. Onze verhuizers zijn erg vriendelijk en leveren nooit halve werk. Jou een zorgeloze particuliere verhuizing bezorgen is waar wij hard voor werken.
 • Bedrijfsverhuizingen
  Particuliere en zakelijke verhuizingen verschillen erg van elkaar. Bij een zakelijke verhuizing is bijvoorbeeld een strikte planning nodig, omdat medewerkers van een bedrijf tijdens het verhuisproces vaak door moeten kunnen blijven werken.
 • Seniorenverhuizingen
  Onze verhuisservice voor senioren is gericht op extra aandacht voor de ouderen, hun familieleden en vrienden. Als verhuizer moet je hier extra rekening mee houden en tegelijkertijd zorgen voor de meest stressloze verhuizing die mogelijk is. Bij onze jongens is dit een gegeven en hiervoor wordt uiteraard niks in rekening gebracht.
 • Meubeltransport
  Heb je geen verhuizing op de planning, maar heb je gewoon iets leuks op Marktplaats gekocht? Gaat het om grote meubels of andere grote objecten? Dan kunnen wij het transport voor je regelen.
 • Woningontruimingen
  Wij kunnen je niet alleen van a naar b verhuizen, maar wij voeren ook ontruimingen. Heb je een woningontruiming nodig? Dan kunnen wij je hier ook bij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met ontruimingen in Nederland en hebben daardoor ook goed contact met vele kringloopwinkels en goede doelen.
 • Verhuisliften
  Om je verhuizing makkelijker te maken kun je een verhuislift huren. Dit scheelt enorm in de werklasten en je bent hierdoor ook veel sneller verhuist. Wij denken graag met je mee en daarom verhuren wij deze verhuisliften. Wij hebben ladderliften, elektrische verhuisliften én motorliften te huur. Ook met onze studenten verhuisservice is het huren van een verhuislift geen probleem.
 • (Tijdelijke) opslag
  Kun je niet al je spullen naar je nieuwe woning verhuizen? Dan kun je er ook voor kiezen om je meubels of andere grote stukken in een van onze opslagplaatsen op te slaan. Wij hebben opslagboxen in Utrecht of De Meern. De boxen zijn niet alleen erg netjes, maar worden ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt. En dit allemaal tegen een betaalbaar tarief!

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg je spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 567 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Een goedkoop verhuisbedrijf inhuren

Wanneer je bij ons een scherpe offerte aanvraagt kunnen wij op basis van deze gegevens een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Snel geregels dus! Met deze gegevens weten wij namelijk het volume van je inboedel, de afstanden en weten wij ook wat jouw persoonlijke wensen zijn. Deze vrijblijvende offerte zul je na aanvraag binnen 24 uur in je mailbox ontvangen.

Direct een prijs berekenen?

Wil je een idee krijgen van de prijs voor jouw verhuizing? Dan kun je dit berekenen door onze verhuiscalculator te gebruiken. Na het invoeren van een aantal gegevens zal deze calculator je de gemiddelde kosten voor jouw verhuizing laten zien en geeft het je dus een goede indicatie van de totale verhuiskosten van jouw verhuizing.

Neem direct contact met ons op

Een verhuizing kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.


Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.