Ga naar de inhoud

Verhuisbedrijf Houten & Omgeving

Verhuisbedrijf in Houten

Verhuisbedrijf Houten nodig? Verhuisbedrijf Utrecht is je het snelst van dienst! Wij zijn zowel een professioneel als goedkoop verhuisbedrijf in Houten en staan bekend om onze snelle service. Binnen een mum van tijd verhuizen wij jouw spullen naar je nieuwe plek. Wij kunnen je compleet ontzorgen, maar je kunt ook de keuze maken om slechts enkele diensten af te nemen, zoals een verhuiswagen met chauffeur. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. Gemiddeld beoordelen zij ons dan ook met een 9+. Wij zijn hier natuurlijk enorm trots op. Schakel nu ons verhuisbedrijf in Houten in voor jouw verhuizing of lees verder voor meer informatie over onze verhuisservice.

Beste verhuisservice Houten

verhuisbedrijf amersfoort vbu landkaart

Ons verhuisbedrijf in Houten kan je op verschillende manieren van dienst zijn. Wij kunnen niet alleen je spullen verhuizen, maar deze ook in- en uitpakken, je spullen opslaan, meubels (de)monteren en nog veel meer. Staat er een woningontruiming op de planning? Ook hiervoor zijn wij in te schakelen. Bovendien bieden wij losse diensten aan, zoals verhuizers, een verhuiswagen met chauffeur en een verhuislift. Laat ons weten wat wij voor je kunnen doen. Wij zorgen ervoor dat je spullen zo veilig mogelijk vervoerd worden. Hiervoor gebruiken we professioneel verhuismateriaal. Dekens, wikkelfolie en spanbanden, we hebben het allemaal. En door dit te gebruiken, zorgen we er ook nog eens voor dat de verhuizing sneller verloopt. Zo zijn we sneller klaar en profiteer je ook van een goedkoop verhuisbedrijf in Houten.

Met Verhuisbedrijf Utrecht kun je ook goedkoop verhuizen in Nieuwegein, De Bilt, Montfoort, Maarssen en Vianen. Als je gaat verhuizen met VBU dan profiteer je altijd van vele extra’s.

Of het nu een grote of kleine, zakelijke verhuizing, of seniorenverhuizing is: wij staan altijd voor je klaar.

Bij een verhuizing kijken wij ook altijd naar welke aanpak er nodig is zodat wij de beste service kunnen bieden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. VBU komt natuurlijk niet zomaar aan de 5000+ fantastische reviews in combinatie met een gemiddelde score van 9,3!

Verhuizen in Houten en omstreken

Online zijn er heel veel verhuisbedrijven te vinden, maar bieden zij je ook de beste service? Voor een professioneel verhuisbedrijf in Houten ben je bij VBU aan het juiste adres. Wij kunnen je de beste service in regio Utrecht aanbieden, omdat wij vanuit 3 standplaatsen in Nederland werken waarvan er een in Amersfoort is. De andere twee standplaatsen zijn in Veenendaal en Zeist.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Verhuisbedrijf Houten kosten

Een verhuisbedrijf in Houten, wat zijn de kosten? Bij ons verhuisbedrijf betaal je altijd de scherpste prijs voor je verhuizing. Vroeger waren veel verhuisbedrijven bij een brancheorganisatie aangesloten. Tegenwoordig is dit niet meer zo. Wij zijn onafhankelijk, wat ons tot een goedkoop verhuisbedrijf in Houten maakt. Dit combineren wij met onze korte lijnen en duidelijke afspraak waardoor je verzekerd bent van de snelste en daarmee goedkoopste verhuizing.

Daarom kies je Verhuisbedrijf Utrecht

Schakel je ons verhuisbedrijf in Houten in, dan kun je op diverse voordelen rekenen. Wij zorgen ervoor dat jouw verhuizing tot in de puntjes verloopt. Ook garanderen wij je onderstaande punten:

  • NIWO-certificaat: dit maakt ons vakbekwaam, betrouwbaar en kredietwaardig
  • Uitstekende service: wij worden door onze klanten gewaardeerd met een 9+!
  • Een spoedverhuizing? Wij zijn je graag van dienst!
  • De laagste voorrijkosten: wij zijn de enige echte verhuizer in Houten en omstreken

Waarom VBU? Alles op een rijtje:

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Meteen ons verhuisbedrijf in Houten inhuren? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Je kunt ons bellen via: 030 205 4444 of een mail sturen naar info@verhuisbedrijfutrecht.nl. Wij maken dan spoedig een afspraak met je. Ook als je nog vragen hebt over onze service, staan wij je graag te woord. Met ons verhuisbedrijf in Houten ben je altijd zeker van een betrouwbare partner!