Meteen naar de inhoud

Betaalbare particuliere verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Of je nu een kleine verhuizing op de planning hebt staan of een grote verhuizing: verhuizen is gewoon hartstikke spannend. Wanneer je gaat verhuizen en alles in goede banen wilt leiden is het natuurlijk wel belangrijk om goed voorbereid te zijn. Maar wat kun je dan het beste doen tijdens het verhuizen? Zijn verhuizingen door particulieren echt zo makkelijk uit te voeren? Verhuis je liever alles zelf of wil je toch een professioneel verhuisbedrijf inschakelen?

Beslissingen maken bij particuliere verhuizingen en kiezen voor de juiste aanpak kan erg lastig zijn. Het is daarom erg verstandig om goed na te denken over wat jij precies wilt en hier helpen we je graag bij.

Zelf verhuizen of uitbesteden

Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om jouw particuliere verhuizing zelf uit te voeren. Op deze manier zul jij dan zelf je inboedel naar je nieuwe huis moeten verhuizen en kun je hiervoor zelf de verhuisdozen kopen en verhuiswagens huren. Wanneer je zelf de verhuizing uitvoert kun je op je gemak al je spullen inpakken en deze ook op jouw manier verhuizen. Hierbij is het echter wel belangrijk om de verhuizing niet te onderschatten.

Ervaring in particuliere verhuizingen

Vaak denken mensen dat een particuliere verhuizing ‘appeltje eitje’ is, maar vergeet niet dat je wel naar een nieuwe plek verhuist. Deze periode in je leven is waarschijnlijk al hectisch en spannend genoeg waardoor extra taken je misschien enorm veel onnodige stress kunnen bezorgen.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Je verhuizing uitbesteden aan een specialist

Wanneer je naar je nieuwe woning verhuist wil je natuurlijk wel dat alles zo soepel mogelijk verloopt. In dit geval kun je jouw verhuizing het beste uitbesteden aan een professioneel verhuisbedrijf. Zo hoef jij je nergens meer zorgen over te maken en kun je er zeker van zijn dat alles op de juiste manier geregeld zal worden.

Wanneer je gaat verhuizen met een verhuisbedrijf is het wel belangrijk dat je kiest voor een professioneel verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen. Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) is een betrouwbaar verhuisbedrijf met de nodige kennis én ervaring om jouw verhuizing op de juiste manier uit te voeren. Wij helpen je graag met je verhuizing zodat jij op de verhuisdag zelf eigenlijk niks meer hoeft te doen! Verder is het ook goed om te weten dat wij standplaatsen in Veenendaal, Amersfoort én Zeist hebben waardoor we snel en efficiënt kunnen werken.

Wat kunnen onze verhuizers voor jou betekenen?

Een verhuizer weet tijdens een verhuizing precies wat er moet gebeuren en hoe dit uitgevoerd moet worden. De ervaren verhuizers bij VBU kunnen dan ook veel meer dan alleen verhuisdozen in de verhuiswagens laden. Onze verhuizers kunnen je ruim van tevoren al van dienst zijn door je bijvoorbeeld te helpen met het inpakken van je inboedel. Ook kan er hierbij een ervaren handyman aanwezig zijn om objecten van je muren te verwijderen of te helpen met het uit elkaar halen van grote meubels.

Eenmaal aangekomen bij je nieuwe woning kunnen onze verhuizers ook helpen met het uitpakken van je inboedel. De handige handyman kan in je nieuwe woning vervolgens ook weer alles aan de muren bevestigen of alle meubels weer in elkaar zetten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in alle aspecten van verhuizingen en zijn dan ook overtuigd dat wij aan al jouw wensen kunnen voldoen. Wij komen online natuurlijk niet zomaar aan de 5000+ positieve reviews. En vergeet onze score van 9,3 niet!

Wil je ook je woning ontruimen?

Heb je veel spullen en wil je eigenlijk ook je woning ontruimen of bezemschoon op laten leveren? Dan kunnen onze verhuizers dit ook voor je uit handen nemen. Zij zullen de woning leeghalen, de nodige reparaties uitvoeren om vervolgens de woning netjes en kaal op te leveren bij de verhuurder.

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Vermijd extra stress tijdens het verhuizen

Wanneer je wilt verhuizen is het belangrijk om alles goed geregeld te hebben. Je hebt al veel administratieve taken die je moet regelen voor zowel je oude als het nieuwe adres, je moet alles in- en uitpakken én je moet ook nog zorgen voor het transport. Vergeet trouwens ook niet dat de oude woning weer in originele staat én dus bezemschoon opgeleverd moet worden. Zorg er dus voor dat je op alles voorbereidt bent en dat je precies weet wat er allemaal moet gebeuren zodat je tijdens het verhuizen niet tegen verassingen aan zult lopen.

Vraag familie en vrienden om hulp

Wees niet bang om je omgeving om hulp te vragen. Vaak willen familie, vrienden of kennissen je graag helpen. Je lieve omgeving wil natuurlijk niets liever dan jou helpen tijdens deze nieuwe start in je leven. Vraag het daarom gewoon, want ‘nee heb je, ja kun je krijgen’.

Onze dienstverlening

Naast familie en vrienden kun je natuurlijk ook altijd bij ons aankloppen. Wanneer je een verhuisbedrijf inschakelt heb je de optie om zelf niks meer te hoeven doen.

Je kunt tijdens het verhuizen met een verhuisbedrijf alles zo makkelijk maken als je zelf wilt. Met onze professionele verhuisservice kunnen wij alles voor je verzorgen en uit handen nemen. Wij verhuizen je inboedel verzekerd en op de juiste wijze zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. Op deze manier kunnen wij jouw verhuizing zo efficiënt mogelijk laten verlopen en kun jij je concentreren op je nieuwe huis!

Verhuiskosten berekenen

De kosten voor je verhuizing hangen van verschillende factoren af. Hierbij moet er niet alleen gekeken worden naar bijvoorbeeld de grote van je inboedel of dat er misschien verhuisliften nodig zijn, maar hierbij is het ook belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke wensen. Je kunt zo goedkoop verhuizen als je zelf wilt en je kunt het zo makkelijk maken als je zelf wilt. Voor de exacte prijs van jouw verhuizing is het daarom belangrijk om naar deze verschillende factoren te kijken. Zo kunnen wij de juiste verhuiskosten berekenen voor jouw verhuizing.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg je spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 567 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.