Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Soest & Omgeving

Verhuisbedrijf in Soest

Verhuisbedrijf Soest inhuren? Wie kent het mooie Soest en Paleis Soestdijk niet. Woon jij ook in deze mooie stad met prachtige gebouwen? Ga je binnen, van of uit Soest verhuizen? Waar je ook naartoe verhuist, Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) kan je altijd helpen met zorgeloos verhuizen. Onze ervaren verhuizers helpen je namelijk heel graag bij deze lastige taak.

Beste verhuisservice Soest

verhuisbedrijf soest landkaart

In het verleden was het erg in trek om je als verhuisbedrijf aan te sluiten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Tegenwoordig is dit door veel goede en gezonde concurrentie niet meer nodig. Een erkende verhuizer en niet erkende verhuizers zijn dan ook vaak net zo goed met hun services. De service en verhuisdiensten van een verhuisbedrijf zijn belangrijk wanneer je gaat verhuizen, want je hebt natuurlijk veel waardevolle spullen die je veilig en op de juiste manier wilt verhuizen. En dit kan overal. Verder is een niet erkend verhuisbedrijf is niet goedkoper omdat het goedkope verhuizers in dienst heeft, maar omdat er geen extra kosten aan de organisatie worden afgedragen. Zo blijf je onafhankelijk én een goedkoop verhuisbedrijf.

Met Verhuisbedrijf Utrecht kun je ook goedkoop verhuizen in Baarn, Leusden, Nijkerk en Barneveld. Als je gaat verhuizen met VBU dan profiteer je altijd van vele extra’s.

De VBU verhuishelden

De professionele verhuizers van VBU hebben jarenlange ervaring met verhuizingen en kunnen jouw verhuizing daarom altijd op de juiste wijze uitvoeren. Zo hoef jij je nergens druk om te maken. Dit kun je ook wel lezen in de 5000+ positieve reviews die wij online hebben staan. Je scoort als bedrijf natuurlijk niet zomaar een 9+!

Verhuisbedrijf in Soest inhuren

Je kunt heel veel verhuisbedrijven in Soest vinden, maar bieden al deze verhuisbedrijven je ook de beste service? VBU kan je de beste service in Soest en omstreken garanderen. Wij hebben als verhuisbedrijf 3 standplaatsen in Nederland. Deze kun je vinden in Veenendaal, Zeist en Amersfoort. Hierdoor kunnen wij snel ter plaatste zijn om je te helpen met verhuizen. Verder hebben wij ervaren verhuizers in dienst waarbij goede service hoog in het vaandel staat. Hierdoor zijn je kwetsbare spullen bij ons altijd veilig.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5165 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Een verhuisbedrijf met kennis

Verhuizers inhuren kan natuurlijk altijd, maar je moet hierbij niet vergeten dat er verschillende soorten verhuizingen zijn. Zo is er de standaard particuliere verhuizing, maar een zakelijke verhuizing bestaat natuurlijk ook. Ook kan het voorkomen dat er een internationale verhuizing gepland wordt. Nederlanders verhuizen van oudsher al naar het buitenland, dus het is wel belangrijk dat zij hiervoor het juiste verhuisbedrijf kunnen inschakelen. Een internationaal verhuisbedrijf bijvoorbeeld. Verhuisbedrijf Utrecht is een ervaren verhuizer met jarenlange ervaring met al deze verschillende verhuisdiensten.

De juiste zorg voor jouw inboedel

Wanneer je ervoor kiest om met een professioneel verhuisbedrijf te verhuizen is het wel belangrijk dat je dan niet alleen de juiste service krijgt, maar dat er ook gewerkt wordt met juiste verhuismaterialen. Onze verhuizers maken bijvoorbeeld standaard gebruik van professionele verhuismaterialen. Door kwalitatief goed materiaal te gebruiken zal de verhuizing soepeler verlopen. Om je spullen te beschermen wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van verhuisdekens en stretchfolie. Nadat alles op de juiste manier ingepakt is wordt het in de verhuiswagen met spanbanden vastgemaakt. Op deze manier kunnen wij alles veilig en schadeloos naar je nieuwe woning verhuizen. Verder gebruiken onze verhuizers ook professionele materialen om de verhuizing makkelijker te maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan steekwagens en rolcontainers.

Betrouwbaarheid is voor ons erg belangrijk en daarom is het misschien goed om te weten dat bij ons je inboedel verzekerd is. Dit vinden wij erg belangrijk, omdat wij willen dat alles altijd goed gaat. Ook wanneer het niet goed gaat.

Kies voor VBU verhuizers Soest

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Onze verhuisdiensten in Soest

Je verhuizing makkelijker maken hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Makkelijk én goedkoop verhuizen kan bij VBU. Wij bieden je betaalbare verhuisdiensten aan die je verhuizing een stuk makkelijker kunnen maken. Wij geven je graag een aantal voorbeelden van deze services.

  • Een in- en/of uitpakservice

In- en uitpakken hoort nu eenmaal bij een verhuizing. Het is een lastige taak waar veel mensen gewoonweg geen zin in hebben. Ook is het belangrijk dat het inpakken op de juiste wijze gebeurd omdat je inboedel tijdens de verhuizing anders onnodig schade kan oplopen. Onze sterke verhuizers zijn er niet alleen om zware dozen te tillen, maar zij kunnen je ook helpen met het inpakken van je spullen. Zij weten precies hoe zij dit moeten doen zodat alles veilig vervoerd kan worden. Heb je na de verhuizing geen tijd om de spullen uit te pakken? Dan kunnen zij dit ook voor je doen. Handig toch?

  • (Tijdelijke) opslag

Na een verhuizing kan het zo zijn dat je kleiner gaat wonen en sommige meubels niet in de nieuwe woning passen. Dit is natuurlijk erg jammer, maar ook een last. Soms krijg je de meubels niet verkocht of wil je deze eigenlijk nog helemaal niet verkopen. In dit geval kun je inboedel opslaan. Dit kan bij VBU in onze beveiligde opslagboxen in Utrecht of De Meern.

Wanneer je voor (tijdelijke) opslag kiest zullen onze verhuizers de verhuiswagen inladen en je spullen netjes afleveren bij de opslagruimte om deze op te slaan in onze verwarmde opslagboxen. Je kunt op afspraak altijd bij je spullen. Wanneer je besluit dat je de spullen terug wilt dan kun je ons bellen en zullen wij een afspraak met je inplannen zodat de verhuizers de spullen weer netjes bij je komen afleveren.

  • Een verhuislift huren

Een verhuislift huren kan vanwege meerdere redenen noodzakelijk zijn. Wanneer je op een hogere verdieping woont bijvoorbeeld. Echter kan het soms ook bij de inspectie geadviseerd worden. Dit is dan vaak vanwege veiligheidsredenen.

  • Een woningontruiming

Verhuizingen en woningontruimingen horen bij elkaar. Dit is dan niet alleen vanwege de vele spullen die je dan misschien weg wilt gooien, maar ook vanwege andere redenen. Wanneer je een huurwoning hebt dien je deze vaak bezemschoon op te leveren bij de verhuurder. In het geval van een koopwoning moet deze vaak snel weer verkoopklaar worden gemaakt voor de verhuurder.

Wij kunnen beide diensten voor je uit handen nemen. Zo kunnen onze verhuizers je inboedel verhuizen en kunnen de ontruimers later de woning ontruimen. Indien de woning bezemschoon opgeleverd moet worden zullen wij ook de nodige schoonmaak- en herstelwerkzaamheden uitvoeren zodat we de woning conform de voorwaarden kunnen opleveren.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5165 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 421 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten verhuisbedrijf Soest

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus wij begrijpen heel goed dat je van tevoren de prijs voor je verhuizing wilt weten. Wij willen je hier heel graag bij helpen, maar dit is zonder enige achtergrondinformatie erg moeilijk. Dit komt doordat alle verhuizingen anders zijn en hierdoor ook de kosten anders zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met wat informatie komen we al een heel eind. Daarom kun je bij ons eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Hiervoor dien je alleen de offerteaanvraag in te dienen op onze website. Na je aanvraag zul je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in je mailbox ontvangen. Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Dan zal een van onze medewerkers je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen.

Neem direct contact met ons op

Een verhuizing kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444