Meteen naar de inhoud

Vacature VBU verhuistopper

Verhuizer vacatures 2023

Heel het jaar door hebben wij de vacature voor verhuizers openstaan, omdat wij als bedrijf nooit genoeg verhuizers in dienst kunnen hebben!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kun je ons helpen met verhuizingen! Ja, het is fysiek werk en daarvoor moet je in topconditie zijn, maar dat ben jij als echte verhuizer vast wel. Als verhuizer heb je een afwisselende baan waarbij geen één dag hetzelfde is. Kom ons daarom helpen met goedkoop verhuizen en maak verhuizend Nederland blij met extra spierballen.

Bij Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) hebben wij een hecht verhuisteam dat op zoek is naar aanpakkers, die niet schrikken van onregelmatige werktijden. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven. Ben jij net als onze collega’s ook een aanpakker en spreekt deze vacature je aan? Dan kun je met je e-mailadres en CV op deze vacature reageren via ons online formulier. Solliciteer dus snel en gemakkelijk.

Wat verwachten wij?

Dat je mensen te allen tijde goed helpt met hun verhuizing. Wij bieden de beste verhuisservice en we verwachten dat jij dit ook doet.

Je moet in teamverband kunnen werken. Dus altijd enthousiast samen met het team projecten uitvoeren.

Het laden en lossen van verhuiswagens.

In- en uitpakken van materialen.

Het assisteren van onze monteurs en handyman. Als jij ook kunt klussen is dit natuurlijk erg goed meegenomen!

Verdere eisen

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk. Engels is een pre.

Geen 8 tot 5 mentaliteit.

Het laden en lossen van verhuiswagens.

Een VOG.

Je kunt voor deze vacature solliciteren naar een parttime of fulltime dienstverband. Waar je ook voor kiest: VBU biedt je een goed salaris conform CAO.

Is de baan je op het lijf geschreven?

Werken bij
Welke rijbewijscategorieën bezit je?