Meteen naar de inhoud

Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslagruimte huren

Opslagruimte huren kan om verschillende redenen zijn. Misschien ga je verbouwen en ben je genoodzaakt om je spullen in een tijdelijke opslag op te slaan. Misschien ga je verhuizen en wil je jouw spullen opslaan, omdat de nieuwe woning nog niet klaar is. En zo zijn er nog veel meer redenen waarom je tijdelijke opslagruimte nodig kan hebben. Wat de reden ook is, opslagruimtes kunnen gewoon erg handig zijn.

Zelf een opslagunit regelen

Natuurlijk kun je altijd kiezen voor ‘self storage’, maar dit betekent dan wel dat je al je spullen zelf naar de opslag moet rijden. Gratis transport zit er dan helaas niet bij inbegrepen. In dit geval zul je dan dus niet alleen voor de opslagruimte moeten betalen, maar ook voor de verhuisbus die je moet huren. Dit zal voor extra kosten zorgen en dit wil je natuurlijk niet. Gelukkig zijn wij een verhuisbedrijf met opslag.

Tijdelijke opslag bij Verhuisbedrijf Utrecht

Wanneer je bij Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) een opslagruimte huurt hoef je zelf niks meer te doen. Wij zullen namelijk alles voor je verzorgen. Wij halen je inboedel en/of verhuisdozen op met onze eigen verhuiswagen. Hierbij zal alles door de verhuizers in- en uitgeladen worden en zal alles veilig in onze opslagboxen in onze vestiging te Utrecht of De Meern worden opgeslagen.

24/7 cameratoezicht

v.a. € 60,-

Prijs per maand, exclusief ophaalservice

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Zo huur je een opslagruimte bij VBU

Bij VBU hebben wij een speciaal opslagproces waarbij jij niks hoeft te doen. Wij zorgen er namelijk voor dat wij met de verhuiswagen op de afgesproken tijd op de juiste locatie zullen zijn. Alles in Nederland is voor ons bekend en bereikbaar.

1: VBU komt naar je toe

Professionele verhuizers zullen de verhuiswagens inladen. Hierbij wordt er te allen tijde gebruik gemaakt van professionele verhuismaterialen zoals bijvoorbeeld meubelrollers en opslagdekens. Wat goed is om te weten is dat wij geen extra kosten zullen berekenen voor het gebruik van deze materialen. Het is natuurlijk door onze goede service dat wij online 5000+ positieve reviews hebben met een score van 9,3!

2: Wij laden alles in de beveilige opslagruimte

Hierna zullen de verhuizers de spullen veilig opslaan in onze verwarmde opslagboxen. Hierdoor zijn je spullen altijd goed beschermd tegen vocht en schimmels. De opslagruimte wordt 7 dagen per week beveiligd en hierbij is er ook 24/7 cameratoezicht aanwezig. Ook hebben wij een brand- en inbraakalarm.

Ben je iets vergeten mee te geven of heb je in de tussentijd nieuwe spullen gekocht die je ook wilt opslaan? Dan kan dit natuurlijk ook gewoon, want wij kunnen ervoor zorgen dat je dagelijks toegang hebt tot je spullen. Hiervoor dien je alleen contact met ons op te nemen zodat wij hier een afspraak voor in kunnen plannen. Makkelijk toch?

3: Alles weer terug naar de afgesproken locatie

Opslag is uiteindelijk altijd tijdelijk en er zal een dag komen dat je jouw spullen terug wilt. Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen. Zo kunnen wij samen met jou een datum inplannen om de spullen naar de door met jouw afgesproken locatie te brengen. Ook het uitladen van de spullen wordt door ons uitgevoerd.

VBU: vertrouwd, betaalbaar & veelzijdig

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Speciale objecten opslaan

Onze opslagboxen worden niet alleen voor bijvoorbeeld een verhuizing gebruikt, maar vaak ook voor grotere objecten. Denk hierbij aan een auto, motor of zelfs boten. Ook deze spullen kunnen wij bij jouw thuis ophalen!

Let op! Dit nemen we niet mee

Er zijn ook spullen die niet bij ons kunnen worden opgeslagen. Dit zijn gevaarlijke en vaak ook verboden middelen. Dit kunnen bijvoorbeeld drugs of wapens zijn, maar ook gevaarlijke stoffen of bepaalde planten. Heb je twijfels over iets dat je op wilt slaan? Dan kun je voor vragen natuurlijk ook gewoon altijd bij onze medewerkers terecht.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Bij VBU kun je jouw spullen altijd voordelig én veilig opslaan. Wil je de exacte kosten weten voor jouw spullen en opslagbox? Dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit kun je online doen door onze offertegenerator in te vullen waarna onze collega’s je binnen 24 uur via de mail een gratis offerte zullen sturen. Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je ook een terugbelverzoek indienen. In dit geval zul je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 teruggebeld worden door een van onze medewerkers. Wil je liever direct een verhuisspecialist spreken? Dan kun je ons altijd bellen op 030-2054444.

Verhuizen en opslag nu met extra korting!

Verhuizen én zoeken naar tijdelijke opslag kan erg stressvol zijn. Daarom kun je bij ons alles tegelijk en makkelijk regelen. Op dit moment kan je dat ook enorm in de kosten schelen! Het is nu namelijk zo dat je bij een verhuizing ook opslagruimte kunt afnemen waarbij je vanaf een huurperiode van 3 maanden 1 maand gratis krijgt én je krijgt hierbij ook nog eens 10% korting op je verhuizing! Dit zorgt voor minder stress tijdens je verhuizing en je kunt ook nog eens goedkoper verhuizen. Wie wil dat nu niet?

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 567 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.