Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Tijdelijke Opslag: snel, veilig en 100% garantie

Professionele verhuizers brengen uw spullen naar de opslagplaats

Soms heeft u ruimte nodig om uw spullen op te slaan. Uw inboedel zelf naar de opslag rijden met een normale auto? Dat kost heel veel autoritjes. Een verhuiswagen huren plus het huren van opslag betekent dubbele kosten en het blijft erg tijdrovend.

Niet echt praktisch. Het is tijd voor een simpele oplossing.

Met tijdelijke opslag van Verhuisbedrijf Utrecht hoeft u niets meer te doen. We halen uw spullen namelijk op met onze professionele verhuiswagen, laden alle spullen zelf in, en brengen vervolgens de spullen naar de opslagbox.

Wilt u de spullen weer terug? Dan maken we een afspraak en brengen we al uw spullen veilig naar het door u opgegeven adres.

Hoe werkt tijdelijke opslag bij VBU?

Gebruikmaken van de tijdelijke opslag van VBU is simpel. U hoeft namelijk helemaal niets zelf te doen. Al zullen we geen nee zeggen tegen een heerlijk kopje koffie.

Het opslagproces voor uw inboedel bestaat uit vier stappen:

1: VBU komt naar u toe

We komen eerst met onze verhuiswagen naar u toe. Alle huizen, appartementen en bedrijfslocaties in Nederland zijn voor ons bereikbaar.

2: Ervaren verhuizers laden alles in

Gediplomeerde verhuizers zetten al uw spullen veilig in de verhuiswagen. Wij weten precies hoe we snel en veilig alle spullen in de verhuiswagen moeten zetten.

Het verplaatsen van uw spullen doen we met professionele verhuismaterialen zoals opslagdekens, meubelrollers, wikkelfolie en noppenfolie. Dit verkleint de kans op een ongeluk of beschadiging.

Een ongeluk wordt dan ook minder snel gemaakt wanneer onze eigen verhuizers zelf al uw spullen inladen met professionele verhuismaterialen. Hierdoor kunnen we u ook 100% garantie geven op al uw spullen. We rekenen geen meerprijs voor het gebruik van de professionele verhuismaterialen.

3: Uw opslagbox in een veilige opslagruimte

De verhuizers brengen alle spullen naar de tijdelijke opslagruimte van Verhuisbedrijf Utrecht. Dit scheelt u een aantal ritjes naar de opslagruimte en u hoeft dus ook geen verhuiswagen te huren.

De opslagruimte is zeer goed beveiligd. Uw persoonlijke oplsagbox is voorzien van een eigen slot. Er is 24/7 cameratoezicht (met opname) aanwezig zodat we altijd alles goed in de gaten houden. Het pand is ook goed beveiligd met zowel een brandalarm als inbraakalarm.

Daarnaast krijgt u altijd een verwarmde droge opslagbox. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw spullen beschadigen door vocht of schimmel.

4: Al uw spullen naar de afgesproken locatie

Wanneer u uw spullen weer terug wilt hebben neemt u contact met ons op. Van tevoren wordt er een datum ingepland waarop we de spullen weer naar u toebrengen. Dit kan op hetzelfde adres zijn, maar een nieuw adres is ook mogelijk (bijvoorbeeld voor een verhuizing). Ook dan laden onze professionele verhuizers alle spullen weer netjes uit de verhuiswagen.

Voordelen van tijdelijke opslag bij Verhuisbedrijf Utrecht

  • Sneller, makkelijker en goedkoper dan normale opslag
  • Niets zelf inladen, dat doen wij voor u
  • 100% verzekerd (geen extra kosten)
  • Géén borg betalen
  • Al vanaf 1 maand (niet de gebruikelijke 3 maanden)
  • Verwarmde opslag
  • 24/7 cameratoezicht met opname
  • Beveiligd met individueel brand- en inbraakalarm

Voordelige en flexibele oplossing

Er zijn twee opslagboxen waaruit u kunt kiezen. De kleinere opslagbox is 8 m3 en kost 60 euro per maand. De grotere opslagbox is 10 m3 en kost 75 euro per maand. U betaalt bij ons geen borg voor uw opslagbox. Mocht u meer opslagruimte nodig hebben dan is dat geen probleem. Neem hiervoor contact op.

* Voor elke opslagbox geldt een minimale afname van 1 maand

Tip: Op dit moment betaalt u als nieuwe klant de eerste twee weken helemaal niets. De halve maand gratis opslag geldt ook als u maar 1 maand opslag nodig heeft.

De verhuizer voor het in- en uitladen van uw spullen kost €24,50 per uur.

Er worden geen kosten gerekend voor de professionele verhuismaterialen en het slot voor uw opslagbox. De twee services zijn bij de tijdelijke opslag inbegrepen.

100% Garantie op al uw spullen

Bij de meeste opslagbedrijven moet u zelf uw spullen inladen. Wanneer u zelf alle spullen in een opslagbox stopt zijn eventuele beschadigingen of ongelukken niet gedekt. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje.

Wij vinden dit een verkeerde benadering.

Daarom kiest Verhuisbedrijf Utrecht voor het volledig uit handen nemen van het in- en uitlaadproces voor uw opslag. In alle gevallen laden onze professionele verhuizers al u spullen zelf in de verhuiswagen.

Zo bieden wij u altijd 100% garantie op al uw spullen en bent u verzekerd van een goed einde.

Verhuizen en opslag onder 1 dak: Nu met extra korting

We verzorgen al jarenlang elke dag vele verhuizingen en weten dus ook uit ervaring hoe stressvol zo’n periode kan zijn. Nog meer regelen voor tijdelijke opslag en extra veel papierwerk zijn dan ook dingen waar u niet op zit te wachten.

Een verhuizing en opslag bij hetzelfde bedrijf regelen is makkelijker, scheelt u veel tijd en bezorgt u veel minder papierwerk.

Vanaf nu scheelt het u ook nog eens kosten.

Wanneer u zowel een verhuizing als opslagruimte bij ons afneemt krijgt u namelijk:

1 maand gratis opslag + 10% korting op uw complete verhuizing

Dat werkt nog eens verhuisstress verlagend.

Auto opslaan? Geen probleem

De opslagruimtes van Verhuisbedrijf Utrecht zijn ook perfect te gebruiken voor het opslaan van uw auto, boot of motor. Ook uw auto, motor of boot halen we gewoon bij u op. Dit kan bij u thuis zijn, maar een bedrijfslocatie of andere locatie is ook mogelijk.

Door de beveiligde en verwarmde ruimtes blijven uw voertuigen altijd verzekerd en in een goede staat.

Wilt u extra spullen opslaan in uw box?

Iets vergeten voor in uw opslagbox? Of heeft u mooie nieuwe spullen gekocht voor in uw nieuwe woning?

Dan snappen we dat u ook deze spullen even wilt opslaan.

Langskomen kan alleen op afspraak. Neem minimaal twee dagen van tevoren contact met ons op zodat we een afspraak voor u kunnen inplannen. Dan zetten we de nieuwe spullen voor u in de opslagbox.

De opslagruimtes zijn van maandag tot en met vrijdag beschikbaar vanaf 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags.

Wilt u ook tijdelijke opslag voor uw inboedel?

Neem dan contact met ons op en vraag een gratis offerte aan voor uw tijdelijke opslag.

U kunt ons bereiken via het nummer 030 – 205 4444 of stel hier uw vraag.

Heeft u eerst nog vragen over tijdelijke opslag van VBU of een van onze andere diensten? Stel ze dan gerust. Onze verhuisspecialisten vertellen u er graag meer over.

Let op! Gevaarlijke spullen mogen NIET worden opgeslagen!

Hieronder vallen onder andere de volgende spullen:

Gevaarlijke stoffen (zoals bijvoorbeeld, toxische, ontplofbare, ontvlambare, en bederfelijke goederen)
Drugs
Planten
Wapens (zoals steekwapens, explosieven, schietwapens, stroomwapens en vuurwapens)

Twijfelt u of u producten heeft die opgeslagen mogen worden? Neem dan eerst contact met ons op.