Ga naar de inhoud

Verhuisbedrijf Maarssen & Omgeving

Verhuisbedrijf in Maarssen

Verhuisbedrijf Maarssen nodig? Verhuisbedrijf Utrecht kan met spoed naar je toekomen. Wij zijn een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf in Maarssen. Maar dat is niet het enige, want wij staan ook bekend om onze snelle service. Onze verhuizers kunnen je geheel ontzorgen, zodat je nergens meer aan hoeft te denken. Heb je alleen een verhuiswagen nodig of verhuizers? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. Wij zorgen er graag voor dat onze klanten tevreden zijn. Gemiddeld beoordelen zij ons al met een 9+, waar wij enorm trots op zijn. Wil je ook snel je spullen van A naar B laten verhuizen? Neem dan direct contact op met ons verhuisbedrijf in Maarssen of lees verder om meer te weten te komen over onze service.

Beste verhuisservice Maarssen

verhuisbedrijf amersfoort vbu landkaart

Ons verhuisbedrijf biedt in Maarssen een brede service aan. Verhuizen is namelijk meer dan het verplaatsen van spullen. Wij kunnen je helpen met het (de)monteren van je meubels, in- en uitpakken van dozen, het opslaan van je spullen en diverse andere zaken. Ook kunnen wij een woningontruiming op ons nemen indien nodig. Wil je liever losse diensten afnemen? Ook dat is mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een verhuislift huren of losse verhuizers inschakelen. Wij bieden diverse opties aan. Laat ons gerust weten wat je nodig hebt. Wij denken graag met je mee. Al je spullen verhuizen we met professioneel verhuismateriaal zodat ze heelhuids op hun nieuwe bestemming aankomen.

Met Verhuisbedrijf Utrecht kun je ook goedkoop verhuizen in Nieuwegein, Houten, De Bilt, Montfoort en Vianen. Als je gaat verhuizen met VBU dan profiteer je altijd van vele extra’s.

Of het nu een grote of kleine, zakelijke verhuizing, of seniorenverhuizing is: wij staan altijd voor je klaar.

Bij een verhuizing kijken wij ook altijd naar welke aanpak er nodig is zodat wij de beste service kunnen bieden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. VBU komt natuurlijk niet zomaar aan de 5000+ fantastische reviews in combinatie met een gemiddelde score van 9,3!

Verhuizen in Maarssen en omstreken

Online zijn er heel veel verhuisbedrijven te vinden, maar bieden zij je ook de beste service? Voor een professioneel verhuisbedrijf in Maarssen ben je bij VBU aan het juiste adres. Wij kunnen je de beste service in regio Utrecht aanbieden, omdat wij vanuit 3 standplaatsen in Nederland werken waarvan er een in Amersfoort is. De andere twee standplaatsen zijn in Veenendaal en Zeist.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Verhuisbedrijf Maarssen kosten

Een verhuisbedrijf in Maarssen, wat zijn de kosten daarvan? Als je voor ons verhuisbedrijf kiest, betaal je nooit teveel. Wij zijn onafhankelijk, wat betekent dat wij zo laag mogelijke prijzen kunnen rekenen. Bij ons ben je bovendien verzekerd van transparantie. Je zal nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Daarom kies je Verhuisbedrijf Utrecht

Kies je voor ons verhuisbedrijf in Maarssen, dan weet je zeker dat je verhuizing snel en vlekkeloos zal verlopen. Bij ons kun je op verschillende voordelen rekenen, waaronder op de volgende voordelen:

  • Extreem lage voorrijkosten: wij zijn de enige echte verhuizer in Maarssen en omgeving
  • NIWO-certificaat: wij zijn betrouwbaar, vakbekwaam en kredietwaardig
  • Ook voor jouw spoedverhuizing.
  • Uitstekende service: wij worden door klanten met een 9+ beoordeeld.

Waarom VBU? Alles op een rijtje:

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Meteen ons verhuisbedrijf in Maarssen inzetten? Dat is zeker mogelijk. Neem nu telefonisch contact met ons op via:  030 205 4444 of stuur ons een mail via info@verhuisbedrijfutrecht.nl. Wij horen graag hoe jij wilt dat jouw verhuizing eruit komt te zien. Met ons verhuisbedrijf in Maarssen hoef je je nergens meer druk om te maken.