Ga naar de inhoud

Werkwijze

VBU: betaalbaar verhuizen met een gestroomlijnde werkwijze

Ken je nog die tijd dat je zelf moest verhuizen, omdat verhuizers veel te duur waren? Dat was vroeger!

Met Verhuisbedrijf Utrecht verhuist u in heel Nederland al vanaf 8 tientjes.

Hoe?

Door een gestroomlijnde werkwijze en besparing op overheadkosten bieden wij zeer scherpe verhuisoffertes.

Zo gaan wij te werk:

Werkwijze Verhuisbedrijf Utrecht
1

U vraagt online een gratis offerte Wij berekenen de prijs op basis van onder meer het aantal kubieke meters van uw inboedel, het aantal kamers, de afstand tussen beide locaties en het aantal verhuisdiensten die u afneemt. U ontvangt binnen 24 uur een duidelijke prijsopgave.

2

Als u akkoord bent met de offerte dan kunt u deze per e-mail bevestigen. De datum en voorwaarden voor uw verhuizing zijn nu definitief en worden ingepland.

3

Ga zelf alvast aan de slag met de verhuis checklist voor het voorbereidende werk. Als u bijvoorbeeld de verhuisdozen al duidelijk markeert waar ze in de nieuwe woning moeten komen te staan, dan scheelt dat onze verhuizers weer tijd.

4

De verhuizing wordt op de afgesproken dag en tijd uitgevoerd. Wij helpen op basis van uw wensen o.a. met:

Inpakken van uw verhuisdozen

Transport van alle goederen

Uitpakken van verhuisdozen

Monteren van meubels

Afvoeren van afval

U kunt natuurlijk ook zelf of samen met vrienden zaken uitvoeren om hierop te besparen.

5

Na de verhuizing nemen we nog even contact met u op om de verhuizing kort te evalueren. U kunt ons na de verhuizing ook bellen voor aanvullende diensten zoals een klusjesman om te helpen met onder meer verven, schilderijen of het leggen van laminaat.

Vul onze snelle en overzichtelijke offerte generator in, en ontvang binnen 24 uur een passende en uiteraard vrijblijvende offerte. Wilt u teruggebeld worden? Dien dan een terugbelverzoek in, dan wordt u tussen 08:00 en 18:00 teruggebeld. Of bel 030 – 205 4444 om meteen een verhuisspecialist te spreken.