Meteen naar de inhoud

Bedrijfsontruiming

Winkel, kantoor of bedrijf ontruimen?

Bij het woord ontruimen wordt er al gauw aan een woningontruiming bij particulieren gedacht, maar niets is minder waar. Het komt namelijk ook vaak voor dat wij een bedrijfspand ontruimen. Een bedrijfsontruiming is wel ingewikkelder en vraagt dan ook om de nodige aandacht en expertise. De ervaren ontruimers van Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) helpen je hier graag bij. Wij komen online door de 5000+ positieve reviews natuurlijk niet zomaar aan de hoge score van een 9+!

Wat is een bedrijfsontruiming eigenlijk?

De ontruiming van een bedrijfspand wordt logischerwijs bedrijfsontruiming genoemd. Het ontruimen van een bedrijfspand of kantoor kan bij een faillissement gebeuren, wanneer een bedrijf gaat verhuizen of bijvoorbeeld wanneer er ingrijpende werkzaamheden nodig zijn aan het gehele pand. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verbouwingen waarbij het huidige pand tijdelijk leeg moet zijn.

Een bedrijfsontruiming is dus eigenlijk net als woningontruimingen, maar dan gaat het dus om bedrijfspanden zoals kantoren of magazijnen. Ook is er bij bedrijfsontruimingen extra expertise nodig. Wil je zakelijk verhuizen en heb je ook een bedrijfsontruimingservice nodig? Een ontruiming kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.

Sterke gediplomeerde ontruimers

€ 32,- per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Een bedrijf ontruimen: de werkzaamheden

Bij een bedrijfsontruiming komt meer kijken dan bij een woningontruiming. Er moeten namelijk niet alleen spullen verwijderd worden, maar er moet vaak ook heel veel gedemonteerd worden. Ook moeten er vaak dingen zoals systeemwanden, stellingen en allerlei elektronica verwijderd worden. En dit is dan precies wanneer onze expertise goed van pas komt!

Moet het pand bezemschoon opgeleverd worden?

Een bedrijfspand moet bij een verhuizing vaak bezemschoon opgeleverd worden. In dit geval moeten onze ervaren ontruimers ook schoonmaak- en herstelwerkzaamheden uitvoeren zodat het pand bij oplevering aan de eisen van de verhuurder of makelaar voldoet.

Herstelwerkzaamheden

Wanneer een pand bezemschoon opgeleverd moet worden moet deze natuurlijk in originele staat zijn, dus kaal en zonder enige beschadigingen. Daarom wordt het pand altijd goed onder handen genomen door onze deskundige ontruimers. Onze ontruimers werken altijd met onze eigen professionele materialen. Dit is nodig en erg belangrijk tijdens werkzaamheden zoals vloerbedekking of vloeren verwijderen. Ook is dit belangrijk bij brand- en waterschade of wanneer de plafonds geverfd moeten worden.

Schoonmaakwerkzaamheden

Een bedrijfspand bezemschoon opleveren betekent natuurlijk ook dat de ontruimers moeten schoonmaken. Nadat alles verwijderd is en het pand leeg is zullen zij beginnen met de grondige reiniging van bijvoorbeeld de keuken, kantine en wc’s.

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Verhuisbedrijf Utrecht ontruimingen

Een bedrijfsontruiming is uiteindelijk dus toch een beetje anders dan een woningontruiming. Het is vaak een veel groter project waarbij het vaak om meerdere panden gaat. Ook betekent een bedrijf ontruimen meer, groter én zwaarder inboedel. De meeste ontruimingsbedrijven hebben vaak niet de nodige materialen om dit snel en efficiënt uit te voeren. Bij VBU hebben wij alles in huis om dit goed te regelen, omdat wij natuurlijk ook een verhuisbedrijf zijn. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze verhuisliften. Hiermee kunnen we dus niet alleen verhuizingen uitvoeren, maar kunnen wij ook op een snelle en veilige manier grote en zware meubels uit je pand verwijderen.

Verder hebben wij tijdens een bedrijfsontruiming een vast aanspreekpunt zodat je bij eventuele vragen te allen tijde direct geholpen kan worden. Vanaf de eerste inventarisatie tot het einde van je ontruiming, VBU staat altijd voor je klaar.

Wordt er ook verhuist?

Ga je naar een nieuw pand verhuizen? Dan helpen de sterke heren van VBU je na de ontruiming ook graag met de verhuizing. Wij zijn namelijk niet alleen een ontruimingsbedrijf, maar ook een verhuisbedrijf met jarenlange ervaring. De verhuiswagen kan door onze sterke verhuizers ingeladen worden en alles kan direct naar je nieuwe pand verhuist worden. Makkelijk toch?

Inboedelopslag

Moet je vanwege omstandigheden het pand ontruimen en heb je nog geen nieuwe pand? Heb je misschien alleen een verbouwing en wil je de de spullen tussentijds opslaan? Dan kun je ook gebruik maken van onze opslagruimte. De heren van VBU zullen je spullen dan naar Utrecht of De Meern rijden waar wij goed beveiligde opslagboxen hebben. Wanneer je later de spullen terug wilt zullen de mannen alles weer netjes bij jou afleveren

Wij gaan altijd milieubewust te werk

VBU heeft jarenlange ervaring met een milieubewuste werkwijze. Uiteraard maken wij hier altijd duidelijke afspraken met je over, want we moeten eerst wel weten wat jij precies met jouw inboedel wilt doen. Wij zullen altijd alle bruikbare goederen van het afval scheiden. Vervolgens zullen wij alle afval netjes afleveren bij een afvalverwerker. De bruikbare goederen kunnen wij voor je doneren aan een goed doel of afleveren bij een kringloopwinkel.

Opkopen inboedel

Bij een ontruiming kunnen wij je inboedel (indien bruikbaar) ook opkopen. De prijs die wij voor je spullen betalen zal dan in mindering gebracht worden op de offerte. Zo een korting is altijd mooi meegenomen toch?

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 567 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruimingen zijn niet alleen ingewikkeld, maar iedere bedrijfsontruiming is ook totaal anders. De ene ontruiming is bijvoorbeeld groter dan de ander of het ene bedrijf heeft misschien extra diensten nodig en de ander niet. Daarom is het voor ons als bedrijf erg moeilijk om zonder enige achtergrondinformatie de exacte kosten voor een ontruiming te noemen. Hiervoor kun je het beste een gratis offerte aanvragen zodat je direct de juiste prijsindicatie hebt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij VBU houden we van transparantie en duidelijkheid. Verrassingen achteraf houden we niet van. Daarom is onze offerteservice helemaal gratis en kun jij eenvoudig je vrijblijvende offerte aanvragen zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Neem direct contact met ons op

Een ontruiming kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.