Meteen naar de inhoud

Inpakservice Verhuizen

Inpakservice verhuizing

Tijdens een verhuizing is verhuisdozen inpakken een van de belangrijkste, maar ook lastigste klussen. Je spullen inpakken zal je niet alleen de nodige tijd en energie kosten, maar hierbij moet je ook goed opletten dat het op de juiste manier gebeurd, want anders kunnen je kwetsbare spullen beschadigd raken. Ga jij liever voor een soepele verhuizing en geef je deze klus liever uit handen? Dan ben je bij Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) aan het goede adres. Bij ons kun je jouw spullen door onze ervaren verhuizers laten inpakken.

Een professionele inpakservice

Bij VBU hebben we ervaren inpakkers in dienst die jouw persoonlijke spullen en andere kwetsbare spullen zorgvuldig kunnen inpakken. Door onze jarenlange ervaring met verhuizingen kunnen wij je beloven dat je spullen gegarandeerd schadevrij verhuist zullen worden. Ons verhuisteam is altijd goed voorbereid en werkt daarom ook altijd met een plan van aanpak. Op deze manier kunnen alle spullen professioneel én op de juiste wijze ingepakt worden.

Onze werkwijze

Communicatie met jou als klant is voor ons erg belangrijk. Daarom zullen wij te allen tijde zorgen voor een duidelijke communicatie en zullen wij ook niks uitvoeren zonder overleg met jou. We zullen als eerst samen met jou kijken naar een geschikte dag voor de inpakservice. Dit kan op de verhuisdag zelf zijn, maar als je het fijner vindt kan dit bijvoorbeeld ook een dag van tevoren gepland worden.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5165 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Onze werkzaamheden

Je inboedel moet tijdens de verhuizing veilig vervoerd worden en daarom maken wij altijd gebruik van professioneel en transportwaardig inpakmateriaal. De breekbare spullen zoals bijvoorbeeld servies en glaswerk zullen bijvoorbeeld altijd ingepakt worden met noppenfolie en inpakpapier voordat wij deze op de juiste manier in de verhuisdoos plaatsen. Matrassen vervoeren wij altijd netjes in een matrashoes en voor je kleding gebruiken wij onze speciale garderobedozen. Grote objecten zoals kasten en witgoed zullen we apart inpakken. Deze objecten zullen altijd met wikkel- en noppenfolie of andere benodigde materiaal goed ingepakt worden. Nadat alle spullen goed ingepakt zijn zullen de verhuizers deze de verhuiswagen inladen en zullen zij alle spullen in de nieuwe woning op de juiste plek plaatsen. Maak je ook gebruik van onze uitpakservice? Dan zullen de inpakkers de spullen niet alleen op de juiste plek plaatsen, maar deze ook voor je uitpakken.

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Extra diensten bij de inpakservice

Soms is het noodzakelijk om grote objecten voor vervoer te demonteren. Dit zullen onze verhuizers vakkundig uitvoeren en in de nieuwe woning ook weer netjes monteren. Witgoed en elektronica zullen wij altijd op de correcte wijze loskoppelen en netjes inpakken. Bedrading zal hierbij ook veilig ingepakt worden zodat we niks kwijtraken. Indien gewenst kunnen de verhuizers in de nieuwe woning alle elektronica ook weer aansluiten.

Speciale objecten

Wij pakken ook speciale objecten zoals piano’s of kunstwerken in. Heb je een groot en kwetsbaar schilderij? Dan zullen wij deze in onze speciale schilderijdozen vervoeren. De piano zullen wij vakkundig inpakken en op de juiste en veilige manier vervoeren.

Tijdelijke opslag

Soms verhuis je naar een kleinere woning en wanneer je veel grote spullen hebt is dit een probleem natuurlijk. Heb jij door de verhuizing geen tijd om deze spullen bijvoorbeeld te verkopen en kun je deze spullen nergens kwijt? Dan kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een van onze opslagplaatsen in Utrecht of De Meern. In dit geval zullen de verhuizers tijdens de verhuizing alles sorteren en na afloop de gewenste spullen naar onze beveiligde opslagboxen rijden. Je kunt op afspraak te allen tijde bij je spullen en wanneer je de spullen terug wilt zullen onze verhuizers deze weer netjes bij je afleveren.

Kosten inpakservice

Onze inpakservice kan al vanaf €26,50 per uur, met een minimale afname van 3 uur. Wel is het bij het berekenen van de kosten belangrijk dat wij naar verschillende factoren kijken. Hierbij kun je denken aan jouw persoonlijke wensen, de hoeveelheid spullen die ingepakt moeten worden en de grootte van deze spullen. Aan de hand van deze informatie kan er een goede inschatting van het benodigde aantal verhuisdozen en ander professioneel verhuismateriaal worden gemaakt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld inpakpapier en wikkelfolie.

Vraag een gratis offerte aan

Wil jij de exacte kosten van onze inpakservice tijdens jouw verhuizing weten? Dan kun je bij ons eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Dit kan door gebruik te maken van onze online offertegenerator. Na het indienen van je aanvraag zul je binnen 24 uur een offerte in je mailbox ontvangen. Wordt je liever teruggebeld? Dan kun je ook een terugbelverzoek indienen. In dit geval zal een van onze verhuisspecialisten je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen.

Heb je nog vragen?

Heb je misschien nog specifieke vragen of wil je professioneel advies van een verhuisspecialist? Dan kun je ons ook telefonisch bereiken via 030-2054444.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5165 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 421 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.