Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Verhuizen met Professionele Inpakservice

Het inpakken van alle spullen kost veel tijd. Toch is het belangrijk, want alle spullen moeten goed worden beschermd. Servies, elektronica en grote spullen zoals kasten en piano’s inpakken is echter lastiger dan het lijkt.

Wij helpen u met een professionele inpakservice op maat.

Dit kan al vanaf 24,50 euro per uur. Met een minimale afname van 3 uur. De inpakkers van Verhuisbedrijf Utrecht weten precies hoe ze snel en vakkundig zowel kleine als grote spullen moeten inpakken. Heeft u ook hulp nodig tijdens het uitpakken van de spullen? Geen probleem, dit doen we ook voor u.

Voorkom het verspillen van tijd of onnodige beschadigingen aan uw spullen. Onze betrouwbare inpakkers doen deze inpakklus voor u in een handomdraai.

Waarom gebruik maken van onze inpakservice?

  • In- en uitpakken + labelen vanaf 24,50 p/u
  • Demonteren en inpakken van meubels
  • Loskoppelen en inpakken van witgoed
  • Bankstellen, stoelen en matrassen
  • Ontkoppelen en inpakken van alle elektronica
  • Grote instrumenten zoals piano’s
  • Kunstwerken zoals schilderijen
verhuisbedrijf utrecht inpakservice
GRATIS Verhuizing + Inpakservice Offerte

3 simpele stappen voor een snelle inpakservice

Een professionele inpakservice is binnen 3 stappen bereikt. Simpel, snel en vakkundig.

Stap 1: Neem contact met ons op

Het begint toch altijd met het stellen van de vraag: “Kunt u ons helpen met het inpakken van al onze spullen?”

Neem telefonisch contact met ons op, vraag om een gratis offerte, of stuur ons een bericht. Een van onze verhuisspecialisten zal u vragen naar al uw inpakwensen, de hoeveelheid aan spullen die u in huis heeft en de grootte van enkele spullen.

Stap 2: Inschatting benodigde inpakmateriaal

De antwoorden uit het telefonische gesprek zijn nodig voor een goede schatting van het benodigde aantal verhuisdozen en ander inpakmateriaal. Wij zorgen er altijd voor dat we het beste inpakmateriaal in huis hebben voor extra veiligheid. Heeft u zelf goede inpakmaterialen? Geef dit dan van tevoren even aan.

Stap 3: Snelle en betrouwbare inpakkers doen al het werk

De professionele inpakkers komen op de door u gewenste dag naar uw woning. Dit kan op de verhuisdag zelf zijn, maar bijvoorbeeld ook een dag van tevoren.

Kwalitatief sterke inpakmaterialen zijn onmisbaar tijdens een verhuizing. Alle kleinere spullen gaan in verhuisdozen. Breekbare spullen worden eerst ingepakt met inpakpapier of noppenfolie voordat ze de verhuisdoos ingaan.

Matrassen worden netjes in een matrashoes gedaan en kleding kan in een sterke garderobedoos met roede. De meeste overige spullen zijn te groot voor een doos of hoes.

inpakservice verhuizing

Elektronica zoals tv’s, computers en printers worden ontkoppeld en goed ingepakt. Bedrading wordt netjes bij elkaar gehouden zodat niks zoekraakt.

Grote spullen zoals piano’s vleugels, kasten en witgoed worden ook apart ingepakt. Deze spullen worden indien nodig ook losgekoppeld of gedemonteerd. Vervolgens worden ze ingepakt met sterke wikkelfolie, noppenfolie, verhuistape of andere inpakmaterialen.

Snelle inpakservice voor een nog snellere verhuizing

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte inpakofferte. De ervaren inpakkers pakken al uw spullen snel en veilig in.

Bel 030 205 4444 en u krijgt een van de verhuisspecialisten van Verhuisbedrijf Utrecht aan de telefoon.

Of stuur ons een bericht. U krijgt dan binnen 24 uur een gratis verhuisofferte offerte op maat in uw mailbox. Bij de extra opties kunt u kiezen voor een in- en/of uitpakservice.

Vraag direct een GRATIS inpakservice offerte aan
* Een complete verhuisservice is extra voordelig. Een complete verhuisservice betekent: inpakkers, een verhuiswagen en verhuizers. Zo hoeft u niets meer te doen, behalve ons even bellen of een formulier invullen voor een gratis verhuisofferte op maat.