Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Nijmegen & Omgeving

Verhuisbedrijf in Nijmegen

Verhuisbedrijf Nijmegen inzetten? Verhuisbedrijf Utrecht kan je de snelste service bieden. Wij zijn een goedkoop verhuisbedrijf in Nijmegen dat professionele service aanbiedt. Zo kunnen we je gehele verhuizing verzorgen. Ook is het mogelijk om losse diensten bij ons af te nemen. Dit allemaal tegen de scherpste prijs. Optimale klanttevredenheid is waar wij iedere keer voor gaan. En dat is te merken, want onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9+! Dit cijfer houden wij graag hoog. Wil je binnenkort verhuizen of heb je een spoedverhuizing? Neem dan nu contact op met ons verhuisbedrijf vanuit Nijmegen of lees verder voor meer informatie.

Verhuisservice Nijmegen

verhuisbedrijf amersfoort vbu landkaart

Ons verhuisbedrijf kan in Nijmegen diverse diensten verrichten. We kunnen je niet alleen helpen met het verhuizen van je spullen, maar ook diverse andere taken op ons nemen.
Zo kunnen we helpen met het in- en uitpakken van spullen, (de)monteren van meubels, opslaan van de inboedel en de verhuizing. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor een woningontruiming of losse diensten van ons af te nemen. Denk aan het huren van een vrachtwagen met chauffeur, verhuizers of een verhuislift. Wij zullen je spullen altijd met professionele verhuismaterialen vervoeren, waardoor dit op de meest veilige wijze plaatsvindt. Hierdoor verhuizen we je spullen bovendien sneller.

Met Verhuisbedrijf Utrecht kun je ook goedkoop verhuizen in Arnhem, Den Bosch en Gorinchem. Als je gaat verhuizen met VBU dan profiteer je altijd van vele extra’s.

Of het nu een grote of kleine, zakelijke verhuizing, of seniorenverhuizing is: wij staan altijd voor je klaar.

Bij een verhuizing kijken wij ook altijd naar welke aanpak er nodig is zodat wij de beste service kunnen bieden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. VBU komt natuurlijk niet zomaar aan de 5000+ fantastische reviews in combinatie met een gemiddelde score van 9,3!

Verhuizen in Nijmegen en omstreken

Online zijn er heel veel verhuisbedrijven te vinden, maar bieden zij je ook de beste service? Voor een professioneel verhuisbedrijf in Nijmegen ben je bij VBU aan het juiste adres. Wij kunnen je de beste verhuisservice in regio Utrecht aanbieden, omdat wij vanuit 3 standplaatsen in Nederland werken waarvan er een in Amersfoort is. De andere twee standplaatsen zijn in Veenendaal en Zeist.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Verhuisbedrijf Nijmegen kosten

Een verhuisbedrijf in Nijmegen inzetten, welke kosten heb ik dan? Bij ons verhuisbedrijf ben je altijd zeker van de allerlaagste prijs voor jouw verhuizing. Wij maken geen deel uit van een brancheorganisaties en gaan onafhankelijk te werk. Onze verhuizers in Nijmegen staan bekend om hun heldere communicatie en korte lijnen, waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor meer inzicht in de kosten.

Daarom kies je Verhuisbedrijf Utrecht

Als je ons verhuisbedrijf in Nijmegen inschakelt, zorgen wij altijd voor een snelle en zorgvuldige verhuizing. En dat is niet het enige, want wij hebben je nog veel meer te bieden. Denk aan:

  • De laagste voorrijkosten: wij zijn de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken
  • Ook inzetbaar voor spoedverhuizingen
  • De beste service: onze klanten geven ons gemiddeld een 9+!
  • NIWO-certificaat: wij zijn kredietwaardig, betrouwbaar en vakbekwaam

Waarom VBU? Alles op een rijtje:

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Ons verhuisbedrijf in Nijmegen inschakelen? Dat is zeker mogelijk! Vraag een offerte aan via ons offerteformulier of bel voor een afspraak naar: 030 205 4444. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@verhuisbedrijfutrecht.nl. Met ons verhuisbedrijf in Nijmegen verloopt jouw verhuizing altijd op een georganiseerde manier.