Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Verhuisbedrijf Arnhem

Het goedkoopste verhuisbedrijf van Arnhem en omstreken

Een professioneel verhuisbedrijf in Arnhem die jouw verhuizing snel realiseert en ook nog eens de beste prijs hanteert?Dit is zeker mogelijk. Door een combinatie van ervaren verhuizers en streng geselecteerde studenten besparen we op de loonkosten en kunnen we de beste prijs van Nederland aanbieden.
verhuizen in Arnhem

Elke verhuizing is zo geregeld door onze verhuizers met behulp van professionele verhuismaterialen. Het besparen van tijd en loonkosten zorgt voor de beste prijs voor een professionele verhuizing.

Daarom kiezen voor Verhuisbedrijf Arnhem

  • Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland
  • Voordelig, vakkundig en betrouwbaar verhuizen
  • Uitsluitend gediplomeerde verhuizers
  • Verhuis in 1 dag naar je nieuwe bestemming
  • Spoedverhuizen in Arnhem en andere plaatsen in Nederland
  • Professionele verhuismiddelen en verhuisauto’s
  • 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar beschikbaar, zonder toeslagen en verborgen kosten
  • Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen
  • Goede garantie en volledig verzekerd
  • Verhuizen, transport, klushulp en ontruimingen in Arnhem: Verhuisbedrijf Utrecht doet het allemaal én meer.
Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Alle benodigdheden voor verhuizen in regio Arnhem

Een professionele verhuizing vraagt om een variatie aan hulpmiddelen en gereedschap om alles snel en soepel te laten verlopen.

Je spullen worden eerst vanuit je huis naar de auto gebracht. Professionele verhuismaterialen beschermen je spullen. De verhuizers maken gebruik van hondjes en steekwagens en brengen de spullen vervolgens naar de verhuiswagen. Deze professionele materialen zorgen voor een snellere verhuizing.

Heb je veel zware en grote spullen op een hogere verdieping en passen de spullen niet door het trappengat? Dan is een verhuislift de perfecte oplossing. Je spullen worden met groots gemak naar de begane grond gebracht.

Vervolgens worden alle spullen bedekt met verhuisdekens en vastgezet met spanbanden. Zo kun je ervan uitgaan dat alle spullen in dezelfde staat aankomen op de nieuwe bestemming.

Onze professionele verhuismaterialen zorgen ervoor dat we in een kortere tijd de verhuizing realiseren. Hierdoor kan Verhuisbedrijf Arnhem de beste prijs aanbieden voor elke verhuizing!

Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Wij verhuizen witgoed en de grootste instrumenten

Heb je nog een extra grote vriezer op zolder staan? En moet de piano en de drumstel ook mee? Verhuisbedrijf Utrecht heeft veel ervaring met het verhuizen van verschillende soorten producten.

Wij richten ons niet alleen op de reguliere meubels, maar zijn ook gespecialiseerd in het verhuizen van andere (grote) losse meubels en witgoed. De professionele verhuizers en hoogwaardige verhuismaterialen maken elke verhuizing mogelijk.

Geen zin of tijd om klussen uit te voeren?

Verhuisbedrijf Utrecht verhuist niet alleen al je meubels, maar kan ook nog extra diensten aanbieden die zeer handig zijn tijdens het verhuizen in Arnhem of een andere plaats in Nederland. We leveren o.a. de volgende extra diensten:

Inpakker: Je spullen worden professioneel ingepakt zodat ze niet beschadigen.

Klusjesman: Tijdens de verhuizing blijven veel klussen liggen. Laat ze daarom uitvoeren door onze klusjesmannen. Zij helpen je bij de volgende taken: (de)monteren meubels, laminaat leggen, boren, timmeren en schilderen. We nemen zelf professioneel gereedschap mee.

Verhuisbedrijf Utrecht: de meest complete verhuisservice voor de beste prijs.

Studenten verhuisbedrijf

Naast professionele verhuizers werken we met streng geselecteerde studenten. Dit betekent dat we met de meest flexibele en voordelige krachten werken. Verhuisbedrijf Utrecht levert gediplomeerde en flexibele verhuizers tegen geweldige tarieven.

Wil jij graag een op maat gemaakte verhuisofferte of ben je opzoek naar meer informatie over onze verhuisservice?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over je verhuizing in of naar Arnhem. Wij berekenen de beste prijs voor verhuizen in Nederland.

Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Of bel voor meer informatie naar: 030 205 4444

Verhuisbedrijf Arnhem