Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Almere

Verhuizers in Almere

Professioneel en goedkoop verhuizen in Almere

Een nieuw huis staat synoniem voor een nieuwe en spannende fase in uw leven. U wilt daar vanzelfsprekend dan ook zo snel mogelijk aan beginnen.

Dat betekent een verhuizing die soepel en zonder stress verloopt, op een moment dat het u het beste uitkomt. En wij zijn een verhuisbedrijf dat 365 dagen per jaar inzetbaar is in Almere, ook voor spoedverhuizingen.

Goedkoop verhuizen in Almere

Voor een snelle en zorgeloze verhuizing is het belangrijk dat alles goed op elkaar aansluit. Van het inpakken en inladen van de spullen, tot het vervoer en weer uitladen.

VBU maakt gebruik van gediplomeerde verhuizers, aangevuld met streng geselecteerde studenten. Hierdoor kunnen we voor een lage prijs een professionele verhuizing voor u verzorgen. En elke verhuizing in Almere is binnen een dag geregeld.

Heeft u inpakhulp nodig, of zijn er nog klusjes in het oude of nieuwe huis waar u niet aan toe komt? Laat het ons weten en we zorgen voor voldoende mensen en materialen om dit op te pakken.

Daarom een professionele verhuizer

Almere is een veelzijdige en snelgroeiende stad, met laagbouw, hoogbouw, en zelfs volledig zelfvoorzienende nieuwbouw woningen.

Het is dan ook van belang dat de verhuizers die u inhuurt bekend zijn met de logistiek in de stad en de uitdagingen die de verschillende situaties met zich meebrengen.

Wij zijn, met onze standplaats in Utrecht, centraal gelegen en goed op de hoogte van de verkeerssituatie in Almere en omgeving.

Een verhuisbedrijf heeft daarnaast altijd de juiste materialen in huis, en de ervaring om in iedere situatie met de grootste zorgvuldigheid met uw spullen om te gaan.

En dit hoeft allemaal niet duur te zijn.

7 dagen in de week en 365 dagen per jaar beschikbaar

Voordelig, vakkundig en betrouwbaar verhuizen

Gediplomeerde verhuizers, aangevuld met studenten

Goede garantie en volledig verzekerd

Ook voor kluswerkzaamheden als schilderen en (de)monteren

Ervaring met hoogbouw en laagbouw verhuizingen

Zowel voor particuliere als bedrijfsverhuizingen

Een professionele verhuizing voor een lage prijs

Verhuisbedrijf Utrecht maakt gebruik van een gezonde mix van professionele verhuizers en streng geselecteerde studenten. Ze zijn in het bezit van een VCA certificaat en een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit is de beste manier om kwaliteit te waarborgen en tegelijkertijd het kostenplaatje voor de verhuizing zo laag mogelijk te houden.

Hoe pakken we dat aan?

We hebben ons aanvraagformulier voorzien van een handige M3-calculator. Hiermee maakt u op een snelle manier een overzicht van de te verhuizen spullen. En uiteraard assisteren we als u er vragen over hebt.

Onze verhuisexperts maken vervolgens een inschatting van de verhuissituatie op zowel het oude als het nieuwe adres. Op basis daarvan, en het M3 overzicht, wordt bepaald welke mensen en materialen er ingezet zullen gaan worden.

Hiermee wordt onze offerte helemaal op maat gemaakt en betaalt u dus nooit te veel.

Bedrijfsverhuizingen in Almere

Verhuisbedrijf Utrecht heeft in het verleden al verhuizingen mogen regelen voor zowel grote als kleine bedrijven in Almere en omstreken. We zijn dan ook in staat om voor ondernemingen op elke schaal een passende verhuisoplossing aan te bieden.

Met een snelle groei van een stad komt ook een regelmatig veranderende logistiek. Het is dan ook verstandig om te kiezen voor een verhuisbedrijf dat ervaring heeft in de omgeving en snel schakelt in het geval van een aanpassing in de situatie op de weg. Verhuisbedrijf Utrecht zorgt voor ervaren chauffeurs die gewend zijn te laveren in drukke steden en kleine straten.

Voor een bedrijfsverhuizing is het natuurlijk van belang dat de bezigheden zo kort mogelijk stil liggen. En misschien komt het voor het bedrijf zelfs beter uit om ‘s avonds of in het weekend te verhuizen.

Dat kan.

We zijn 365 dagen per jaar in te schakelen om de verhuizing uit te voeren op een moment dat het u het beste uitkomt. Ook in het geval van spoed.

Verhuizen op hoogte

Het lastigste deel van iedere verhuizing is het verticale gedeelte.

Het raam op de eerste verdieping waar de kast net niet doorheen kan. De trappen in een portiekwoning die net te smal zijn, waardoor spullen en ledematen verwondingen oplopen. Een lift in een flat die net te klein is. waardoor er alsnog via de trap gesjouwd moet worden.

Voor al deze situaties is een eenvoudige oplossing te bedenken. Door het inzetten van een verhuislift wordt altijd de kortste weg gekozen van de woning naar de verhuiswagen, namelijk een rechte lijn buitenom.

Onze professionele liftbemanning zorgt dat uw spullen op een veilige manier van of naar een hogere verdieping worden getransporteerd. Hierdoor gaat de verhuizing stukken sneller, en heeft er niemand de volgende dag last van de rug of schaafwonden van het sjouwen over te smalle trappen.

Een verhuislift huren bij Verhuisbedrijf Utrecht kost slechts €60,- per uur. Inclusief de benodigde bemanning.

Goede verhuismaterialen voor een zorgeloze verhuizing

Een succesvolle verhuizing is voor een groot deel afhankelijk van het gebruik van de juiste verhuismaterialen. En daar komt nog best wat nedankwerk bij kijken. Natuurlijk is het logisch dat zwakke dozen niet volgeladen moeten worden met encyclopedieën, dus goede stevige dozen zijn een must.

En heeft u ook gedacht aan noppenfolie (of zoals kinderen het vaak noemen, bubbeltjesplastic) om de kwetsbare spullen in te beschermen? Voldoende verhuisdekens om te zorgen dat tijdens het transport alles onbeschadigd blijft?

Het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf betekent dat u hierin bijgestaan wordt. Op basis van de inventarislijst bepalen we samen welke verhuismaterialen er al zijn, en wat er nog extra meegenomen moet worden. En natuurlijk kunt u ook alvast een kijkje nemen in onze webshop, zodat u alvast aan de slag kunt gaan met inpakken voor de verhuizing begint.

Tijdens de verhuizing zelf zorgen we voor alle hulpmiddelen om uw spullen op een zorgvuldige manier naar de verhuiswagen en op de nieuwe lokatie krijgen. Onze verhuizers werken met steekwagens en verhuishondjes voor spullen die te zwaar zijn om te sjouwen.

In de verhuiswagen wordt alles met spanbanden vastgezet, en beschermd met verhuisdekens. Op die manier komen al uw spullen op een veilige manier op het nieuwe adres, waarna het in omgekeerde volgorde weer op de juiste plek wordt gezet.

Haastige spoed is zelden goed…of toch wel?

Er zijn situaties waarbij er ineens op korte termijn verhuisd moet worden, zonder een goede voorbereiding. Wat de reden daarvoor ook moge zijn, Verhuisbedrijf Utrecht staat klaar om ook in zulke spoedgevallen een zorgeloze verhuizing uit te voeren.

Neem contact met ons op, en we maken in overleg een inventarisatie van de spullen en een efficiënt verhuisplan. We zijn 365 dagen per jaar inzetbaar om uw verhuizing te verzorgen, zelfs op de erkende feestdagen.

Tijdens de verhuizing krijgt u van ons een Track & Trace code, waarmee u precies kunt volgen waar uw eigendommen zich bevinden. Uw spullen zijn waardevol, en we vinden het dus van belang dat u deze met een veilig gevoel aan onze zorg toevertrouwt.

Binnen 24 uur een gratis en vrijblijvende offerte

Met Verhuisbedrijf Utrecht is verhuizen van en naar Almere voordeliger dan ooit. U maakt al gebruik van onze diensten vanaf 85 euro! Maak het uzelf daarom makkelijk en voorkom de stress van zelf verhuizen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Bedrijven

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

9,3 10
Klanten vertellen      
5110 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Vul onze snelle en overzichtelijke offerte generator in, en ontvang binnen 24 uur een passende en uiteraard vrijblijvende offerte.