Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Bedrijfsverhuizing: Snel, verzekerd en goedkoop

Voor elk bedrijf dat gaat verhuizen is het van belang dat alle spullen snel en netjes naar de nieuwe werkvloer wordt gebracht. ‘Tijd is geld’ en tijdens een verhuizing is dit niet anders. Klanten en opdrachten kunnen niet eeuwig blijven wachten door een verhuizing.

Bespaar veel tijd en kosten met een bedrijfsverhuizing van Verhuisbedrijf Utrecht.

We leveren professionele zakelijke verhuizingen tegen een lager tarief dan de de zogenoemde erkende verhuizers. Dit doen wij door heel het land. Door onze flexibele en efficiënte aanpak zijn uw medewerkers weer snel aan het werk.

In de meeste gevallen is een zakelijke verhuizing binnen 1 dag geregeld.

bedrijfsverhuizing

Zakelijke verhuizing met VBU

 • Uitsluitend gediplomeerde verhuizers
 • 365 dagen per jaar beschikbaar
 • Ook buiten kantooruren
 • Inpakken, klussen en opleverklaar maken bedrijfspand
 • Handige online oriëntatie vooraf
 • Goede garantie en volledig verzekerd
 • Goedkoper verhuizen dan de erkende verhuizer

Gediplomeerde verhuizers tegen een tarief

Een verhuizing is alleen professioneel wanneer er uitsluitend met gediplomeerde verhuizers wordt gewerkt. Zij weten precies hoe ze alle spullen snel, veilig en zonder schade naar de nieuwe locatie moeten brengen.

Een voordelige professionele bedrijfsverhuizing kan met dezelfde kwaliteit als de duurdere erkende verhuisbedrijven. Door besparingen op overheadkosten en efficiënte werkprocessen leveren we dezelfde kwaliteit voor een veel lager tarief.

Een bedrijfsverhuizing uitbesteden scheelt veel kostbare tijd. Met Verhuisbedrijf Utrecht bespaart u ook nog eens onnodige extra verhuiskosten.

Goede oriëntatie scheelt tijd en kosten

Voorwerk is nodig om een goede inschatting van de bedrijfsverhuizing te maken. Voor de verhuizing gaan we bij u langs om het aantal spullen en de benodigde hoeveelheid kubieke meter (m3) goed in te schatten.

In de meeste gevallen heeft een bedrijfsverhuizing een grote verhuiswagen nodig. Misschien zelfs meerdere. Dit zijn grote verhuiswagens van 40 kubieke meter die we tijdens particuliere verhuizingen bijna niet gebruiken.

Door de grote hoeveelheid aan spullen is het veel voordeliger om meer verhuizers in te huren. Meer verhuizers betekent een hogere productiviteit. Dit zult u uiteindelijk merken in de totale verhuiskosten. Acht verhuizers of meer is veelvoorkomend.

365 dagen per jaar beschikbaar (ook buiten kantooruren)

Een bedrijfsverhuizing neemt altijd meer tijd in beslag dan u zou willen. Dit is ook het geval wanneer u dit laat uitvoeren door een professioneel verhuisbedrijf.

Het hoeft echter geen ‘kostbare tijd’ in beslag te nemen.

Wij verhuizen namelijk wanneer het u het beste uitkomt. Doordat we 365 dagen per jaar beschikbaar zijn, is het voor uw onderneming een stuk makkelijker om een verhuizing in te plannen.

Liever doordeweeks verhuizen, maar geen kostbare kantooruren verspillen?

zakelijke verhuizing

Ook dat is mogelijk. We verhuizen namelijk ook buiten de gebruikelijke kantooruren. Vroeg in de ochtend of juist in de avond. Een bedrijfsverhuizing uitvoeren kan op elk moment van de dag.

Extra garantie voor kostbare producten

In een organisatie zijn soms kostbare producten aanwezig waarvan de waarde vrij hoog is. Dit kan het geval zijn als u een product heeft gekocht, maar ook als u het heeft geleased.

Bij Verhuisbedrijf Utrecht worden al uw producten standaard verzekerd tot een gezamenlijke waarde tot 50.000 euro.

Heeft u kostbare producten die van zichzelf al tienduizenden euro’s waard zijn? Geen probleem. Ook deze producten vervoeren wij naar uw nieuwe bedrijfspand.

Voor 65 euro worden al uw producten met een gezamenlijke waarde tot 100.000 euro verzekerd.

Heeft u nog meer losse kostbare producten? U kunt de producten ook los bij ons verzekeren tijdens transport. De kosten voor objectgarantie bedragen ook 65 euro. Denk onder andere aan professionele (industriële) printers, laserprojectors, designmeubelen en andere machines.

Extra verhuisdiensten voor meer tijdwinst

Bureaustoelen, prullenbakken en papierwerk van bedrijfspand A naar bedrijfspand B brengen is onze standaard verhuisdienst. Dit betekent niet dat met het verhuizen van spullen een verhuizing ook daadwerkelijk af is.

Er komt meer kijken bij een zakelijke verhuizing.

In de meeste gevallen liggen er nog klussen in het nieuwe pand op u te wachten. Of wat dacht u van het opleverklaar maken van uw oude bedrijfspand of kantoorgebouw?

Verhuisbedrijf Utrecht heeft ook extra verhuisservices om deze problemen voor u op te lossen.

Opleverklaar maken bedrijfspand
Wanneer u het oude kantoor verlaat, is de kans groot dat u het wel netjes moet opleveren. De eigenaar van het pand zal het graag zo snel mogelijk aan een nieuw bedrijf willen verhuren.

Het opleverklaar maken van een bedrijfspand behoort tot een van onze verhuisdiensten. Bij de meeste bedrijfsverhuizingen die wij in het verleden hebben uitgevoerd, hebben we ook het oude pand opleverklaar gemaakt.

We pakken alles in
Onze inpakkers helpen uw bedrijf bij het inpakken van alle kantoorspullen. Professioneel inpakmateriaal beschermt zowel kleine als grote spullen tegen schade tijdens de verhuizing.

Ook grote en duurdere spullen worden goed beveiligd. Meubels, computers en telefoons worden goed bescherm door inpakmaterialen zoals inpakpapier, noppenfolie, en wikkelfolie.

Goede inpakmaterialen zorgen ook voor extra veiligheid voor de verhuizers. Daarnaast wordt schade aan de omgeving (bijvoorbeeld uw muren) ook beter voorkomen.

Professionele klussers
Onze ervaren klussers helpen u met alle overgebleven klusjes in het nieuwe bedrijfspand. Ze kunnen onder andere de volgende klussen uitvoeren:

 • Elektronica aansluiten/ontkoppelen (computers, telefoons, printers)
 • Bureaus en andere meubels in elkaar zetten
 • Timmeren en boren
 • Schilderijen en andere kunstwerken ophangen
 • En vele andere klussen
klusjesman bedrijfsverhuizing

Vraag een gratis offerte voor uw bedrijfsverhuizing aan

Wilt u ook uw zakelijke verhuizing laten uitvoeren door Verhuisbedrijf Utrecht?

Vraag dan een gratis offerte aan voor uw bedrijfsverhuizing. U krijgt binnen 24 uur antwoord op uw gratis offerteaanvraag.

Vraag direct een GRATIS bedrijfsverhuizing offerte

Wilt u eerst contact met ons opnemen of heeft u een aantal vragen?

Bel dan naar 030 – 205 4444 of stel hier u vraag voor extra informatie.

Tip: Vergeet niemand te informeren van uw bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing betekent veel administratieve veranderingen voor uw werknemers, klanten, partners en anderen. Het is daarom verstandig om op tijd een bedrijfsverhuizing door te geven.

De volgende personen of bedrijven moet u in ieder geval niet vergeten te informeren van uw verhuizing:

 • De Kamer van Koophandel
 • Belastingdienst
 • Al uw klanten
 • Uw partners (distributiekanaal)
 • De Bank
 • Providers (telefonie, internet)
 • Energiebedrijf
 • Postbedrijven

Vergeet ook niet om op uw website, uw mail en voor andere (klassieke) communicatiemiddelen de nieuwe bedrijfslocatie door te voeren. Daarnaast is het ook verstandig om de nieuwe bedrijfsgegevens door te geven aan “Google Mijn Bedrijf”. Zo is het internet ook up to date van uw nieuwe bedrijfslocatie.