Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Verhuizen in Nijmegen

Goedkoop verhuizen in en rond Nijmegen

Je bent opzoek naar een verhuisbedrijf in de buurt van Nijmegen die alles professioneel aanpakt en dit doet voor een zeer lage prijs?

Verhuisbedrijf Utrecht is je daarmee graag van dienst. Verhuizen in Nijmegen of elders in het land is nog nooit zo makkelijk geweest. Onze complete verhuisservice leveren we tegen de beste prijs!

Verhuisbedrijf in Nijmegen

Wil je verhuizen naar Nijmegen of een andere mooie plek in het land? Dit moet uiteraard soepel en vlot verlopen. Al je wensen worden vooraf besproken en de verhuizing wordt door ons tot in de puntjes geregeld.

We inventariseren de spullen en samen kijken we naar welke aanpak voor de verhuizing het beste bij je past. Verhuisbedrijf Utrecht zorgt voor een ontspannen verhuizing voor zowel particulieren als bedrijven.

Daarom kiezen voor Verhuisbedrijf Utrecht

  • Het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland
  • Voordelig, vakkundig en betrouwbaar verhuizen
  • Gediplomeerde verhuizers
  • Verhuis in 1 dag naar uw nieuwe bestemming
  • Spoedverhuizen in Nijmegen en andere plaatsen in Nederland
  • Professionele verhuismiddelen en verhuisauto’s
  • 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar beschikbaar, zonder toeslagen en verborgen kosten
  • Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen
  • Goede garantie en volledig verzekerd
  • Verhuizen, transport, klushulp en ontruimingen in Nijmegen: Verhuisbedrijf Utrecht doet het allemaal én meer.
Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Alle verhuismaterialen voor verhuizen in Nijmegen

Een soepele verhuizing vraagt om professionele verhuismaterialen. Bij ons kun je rekenen op hoogwaardige hulpmiddelen die het verhuizen soepel en snel laten verlopen.

Onze verhuisdozen en andere verpakkingsmaterialen zorgen ervoor dat al je spullen niet beschadigen tijdens het verhuizen. In overleg kunnen er zelfs extra professionele inpakkers helpen tijdens het verhuizen.

Een van de belangrijkste verhuismaterialen zijn de spanbanden. Hiermee kunnen we alles goed vastzetten. Door de spanbanden kunnen je spullen niet meer verschuiven en voorkomen we beschadigingen. Alles wordt netjes van locatie A naar locatie B gebracht.

Uiteraard maakt Verhuisbedrijf Utrecht ook gebruik van handige verhuismaterialen om spullen van het huis naar de verhuisauto’s te brengen.

Onze katrollen zorgen er bijvoorbeeld voor dat we zeer gemakkelijk al je spullen naar een verdieping kunnen brengen.

Een vriezer naar de zolder of een bank naar de begane grond? Alles is mogelijk!

Staan je meubels eenmaal beneden en is het van belang om die naar de verhuiswagen te brengen? Onze meubelrollers brengen moeiteloos al je spullen naar de verhuiswagen.  Dit scheelt veel tijd en moeite.

Daarnaast zorgen de materialen er ook voor dat je spullen niet beschadigen.

Tot slot wordt er vooraf besproken of een verhuislift nodig is tijdens de verhuizing. Een verhuislift is een van de meest handige verhuisproducten.

Onze professionele verhuismaterialen zorgen ervoor dat we in een kortere tijd de verhuizing realiseren. Hierdoor kan Verhuisbedrijf Utrecht een zeer scherpe prijs in rekening nemen. Hoogwaardige verhuismaterialen en gediplomeerde verhuizers zorgen voor een professionele en betrouwbare verhuizing. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Witgoed en (grote) losse meubels? Wij verhuizen al je spullen

Heb jij naast de meest voorkomende meubels ook nog een extra grote vriezer op zolder staan? En moet de piano in de huiskamer ook mee naar de volgende bestemming?

Verhuisbedrijf Utrecht is van alle verhuismarkten thuis. Wij richten ons niet alleen op de reguliere meubels, maar zijn ook gespecialiseerd in het verhuizen van andere (grote) losse meubels en witgoed.

Door onze ervaring met het verhuizen van alle soorten meubels zijn wij in staat om elke verhuizing zo soepel en snel mogelijk te realiseren. We hebben veel mankracht en professionele middelen ter beschikking om elke verhuizing tot een succes te leiden.

Extra diensten of producten? Ja dat kan!

Verhuisbedrijf Utrecht verhuist niet alleen al je meubels, maar kan ook nog extra diensten aanbieden die zeer handig zijn tijdens het verhuizen in Nijmegen of een andere plaats in Nederland.

We leveren o.a. de volgende extra diensten:

Inpakker: Je spullen worden professioneel ingepakt zodat ze niet beschadigen.

Klusjesman: Tijdens de verhuizing blijven veel klussen liggen. Laat ze daarom uitvoeren door onze klusjesmannen. Met gemak voeren ze de volgende taken uit: (de)monteren meubels, laminaat leggen, boren, timmeren en schilderen. We nemen zelf professioneel gereedschap mee.

Verhuisbedrijf Utrecht levert een complete verhuisservice voor de beste prijs.

Studenten verhuisbedrijf voor goede en goedkope verhuizingen

We zijn een studenten verhuisbedrijf werkzaam in Nijmegen. Dit betekent dat we professionele verhuizers combineren met goedkope, maar goede studenten die een zakcentje willen verdienen.

Hierdoor bespaart u veel geld.

Benieuwd hoe we het aanpakken als studenten verhuisbedrijf en hoe we zorgen voor een vakkundige werkwijze?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bereken graag voor u wat een verhuizing in of naar Nijmegen voor u kost.

Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Of bel voor meer informatie naar: 030 205 4444

Verhuizen in Nijmegen met ons Verhuisbedrijf