Meteen naar de inhoud

Woningontruiming Maarssen

Complete woningontruiming Maarssen

Maarssen is een klein oud dorpje dat ten noorden van Utrecht ligt. Wij van Verhuisbedrijf Utrecht zijn werkzaam in regio Utrecht, dus ook in deze kleinere dorpen. Woon je in Maarssen en wil je een woning ontruimen? Dan bent je bij ons aan het goede adres. Wij zullen de ontruiming voor je uit handen nemen zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken.

Woning ontruimen Maarssen verschillende opties

Net zoals dat er verschillende soorten ontruimingen zijn, zijn er ook verschillende redenen voor het ontruimen van een woning. Soms betreft het een verhuizing naar het buitenland en wil men het huis leegmaken. En zo snel mogelijk als het kan. Ook worden de spullen in dit soort situaties vaak niet meeverhuisd en komt het vaak voor dat deze spullen tijdelijk worden opgeslagen in een opslag. Het tijdelijk opslaan van jouw inboedel kan in onze opslag, maar ook in een door jouw elders gehuurde opslag.

Gechil met verhuurder

Ook kan een woningontruiming te maken hebben met de verhuurder. Dan heeft de verhuurder na bijvoorbeeld een huurachterstand of overlast besloten de bewoner uit huis te plaatsen. Echter mag dit in Nederland niet zomaar. Hierbij is een ontruimingsvonnis van de rechter nodig. Tijdens een rechtszaak die wordt aangespannen door de verhuurder zal de rechter de situatie evalueren. Indien de verhuurder in zijn recht staat wordt de ontruimingsvonnis afgegeven. Hierna mag de verhuurder het huis ontruimen.

Woningontruiming na overlijden

Een andere situatie wat vaak voorkomt is helaas een overlijden. Maarssen heeft bijvoorbeeld een aantal seniorenwoningen. Je kunt hierbij vast wel voorstellen dat wij hier dan vaak een seniorenwoning ontruimen. Ook komt het weleens voor dat deze senioren verhuizen naar verplegingstehuizen waardoor wij hun oude woning moeten ontruimen.

Een woningontruiming senioren vergt meer begrip en gebeurd altijd discreet. In een overlijdensgeval is het een emotioneel zware periode voor de nabestaanden. Een huis leeghalen na overlijden is dan erg moeilijk, omdat er veel spullen zijn met emotionele waarde. Dit brengt natuurlijk de nodige herinneringen naar boven. Veel nabestaanden vinden dit erg moeilijk en zullen daarom een professionele woningontruimer inschakelen.

Het komt ook weleens voor dat wij een wietplantage ontruimen. Wat de reden ook is voor de ontruiming VBU staat altijd voor je klaar.

Sterke gediplomeerde ontruimers

€ 32,- per uur

Minimaal 3 uur

Bedrijfsontruiming en gevaarlijke stoffen

Wij ontruimen niet alleen woningen, maar ook bedrijven en kantoren. Bij een bedrijfspand gaat het natuurlijk allemaal wel anders in zijn werk, maar in alle gevallen gaat het uiteindelijk natuurlijk gewoon om een ontruiming. Een andere soort ontruiming die wij ook uitvoeren is van ernstig vervuilde woningen. In alle gevallen zorgen wij er in ieder geval altijd voor dat wij het huis in keurige staat opleveren.

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Woningontruiming Maarssen met herstelwerk

Een woningontruiming is niet alleen een huis leeghalen. Hierbij komen er ook andere werkzaamheden kijken. De complete inboedel moet uit de woning verwijderd worden, want wij moeten de woning leegruimen. Wij moeten ook de lampen, gordijnen en vloerbedekking verwijderen. Hierna beginnen de reparaties. Dit kunnen kleine herstelwerkzaamheden zijn, maar ook grotere. Voorbeelden hiervan zijn aanslag verwijderen, gaten in de muren vullen en andere beschadigingen in de woning herstellen. Kleine reparaties die voorkomen zijn bijvoorbeeld extra kastjes en plankjes die door de bewoner aan de muren zijn bevestigd verwijderen.

Bezemschoon opleveren

Daarna worden de vloeren geveegd en zullen we beginnen met het schoonmaken van de woning. Hierbij worden de keuken, badkamer en wc grondig gereinigd. Wij zullen na alles netjes afgerond te hebben de woning bezemschoon opleveren. Het opleveren van een woning in Maarssen verloopt altijd probleemloos bij VBU.

Een huis ontruimen en jouw inboedel

Een huis ontruimen betekent natuurlijk ook inboedel opruimen. Maar wat wordt er met jouw inboedel gedaan? Wordt jouw inboedel meegenomen? Door wie? Wat er met jouw inboedel gebeurt is geheel aan u. Wij kunnen bijvoorbeeld jouw inboedel opkopen. Wil je jouw inboedel laten opkopen door ons? Dan moeten wij eerst de inboedel taxeren en kijken of er bruikbare spullen tussen zitten. De kosten hiervan worden dan in mindering gebracht op jouw offerte. Zo zorgen wij voor een goedkope ontruiming. Wanneer er geen spullen tussen zitten die wij kunnen gebruiken kunnen wij de inboedel helaas niet opkopen.

Spullen opslaan of doneren

Je kunt er ook voor kiezen om de inboedel zelf te houden of op te slaan in een opslagplaats. Wil je het liever doneren aan een goed doel? Dan kan dit ook. De lokale kringloop komt de spullen dan vaak kosteloos ophalen. Wil je toch niet voor vervelende verrassingen te komen staan en wil je jouw inboedel weggooien? Dan is dit ook geen probleem. Als je dit met ons bespreekt zullen wij alles afvoeren. Dit doen wij bij speciale afvalpunten. Wij willen namelijk dat de spullen netjes gerecycled worden. VBU wil namelijk graag bijdragen aan een duurzame wereld.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten woningontruiming Hilversum

He is erg moeilijk om de gemiddelde kosten van een woningontruiming in Hilversum zonder enige achtergrond informatie voor je te noemen. Dit komt vanwege het feit dat ontruimingen erg van elkaar verschillen. Wij moeten hierbij kijken naar wat voor type woning in Hilversum het betreft, kijken naar de omvang van jouw inboedel en bijvoorbeeld de bereikbaarheid van de woning. Verder komt er zoals je heeft kunnen lezen veel kijken bij een huis leeghalen. Ook rekenen wij een toeslag wanneer de woning snel ontruimd moet worden en wij een spoedboeking voor je moeten inplannen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Je kunt bij ons altijd een gratis offerte aanvragen en hierbij zul je ook nooit vastzitten aan bepaalde verplichtingen. Wij zullen te allen tijde rekening houden met jouw wensen en hierbij werken wij altijd zo transparant mogelijk én tegen een scherpe prijs.

Neem direct contact met ons op

Een ontruiming kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.

Inboedel laten opkopen

Het komt weleens voor dat wij inboedel opkopen en je hierdoor een korting op de uiteindelijke kosten van je ontruiming kunnen geven. Voor meer informatie hierover kun je altijd contact opnemen met onze verhuisspecialist.

Recyclen en duurzaamheid

Je kunt er altijd voor kiezen om je oude spullen zelf aan een goed doel te doneren zodat je spullen een tweede kans krijgen. Dit is natuurlijk ook veel beter voor het milieu. Heb je hier geen tijd voor of heb je geen idee waar je dit kunt doen? Dan kun je er ook voor kiezen om dit aan VBU over te laten. Wij hebben door onze jarenlange ervaring goed contact met de goede doelen en kringloopwinkels in Utrecht en omstreken en helpen je hier dan ook graag bij. Kleding en ander textiel doneren wij bijvoorbeeld aan het Leger des Heils zodat je kleding een tweede leven krijgt in plaats van dat het de verbrandingsoven ingaat. Meubels en andere objecten leveren wij weer voor je af bij de kringloop! Zijn bepaalde spullen niet meer bruikbaar? Dan brengen wij deze naar een afvalverwerkingsbedrijf zodat alles netjes gesorteerd en gerecycled kan worden.

Spoedontruimig Maarssen

Ben je met spoed opzoek naar een ontruimingsbedrijf in Maarssen? Heb je al de hele dag op het internet gezocht naar ‘spoedontruiming Maarssen’ of ‘spoed huisontruiming Maarssen’? Heb je niks kunnen vinden of ben je zo bij ons terecht gekomen? Dan hoef je je geen zorgen meer te maken. Voor een woningontruiming in Maarssen ben je bij VBU aan het goede adres. Meerdere ontruimers zullen jouw woning leeghalen en de woning opleveren. Uiteraard bezemschoon en in originele staat, conform de eisen van de verhuurder.

Zit je in een spoedsituatie? Bel direct met VBU zodat wij samen kunnen wat wij voor je kunnen betekenen. Het gebeurt regelmatig dat wij voor een spoedboeking worden gebeld. Dit is dan ook de reden dat wij proberen zo flexibel mogelijk te werken. Zo kunnen wij altijd op het allerlaatste moment voor je klaarstaan door een aantal kleine aanpassingen in onze agenda te maken. Zo kunnen wij zo snel mogelijk bij jouw op de stoep staan om te helpen met jouw woningontruiming. Onze vakmannen brengen je de beste service.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444.