Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Goedkoop verhuisbedrijf in Naarden

365 dagen per jaar de goedkoopste in Nederland

Een verhuisbedrijf in Naarden kost vaak veel geld.  Verhuisbedrijf Utrecht verzorgt namelijk elke professionele verhuizing voor de beste prijs in Nederland.We verzorgen standaard sjouwwerk en transport, maar ook extra services zoals klusjesmannen en inpakkers. Alles voor de beste prijs in Nederland.
verhuisbedrijf naarden

Daarom kiezen voor Verhuisbedrijf Utrecht

  • Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland
  • Uitsluitend gediplomeerde en betrouwbare verhuizers
  • Verhuis in 1 dag naar je nieuwe bestemming
  • 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar beschikbaar
  • Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen
  • Goede garantie en volledig verzekerd
  • Spoedverhuizen en ontruimingen in Naarden
Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Professionele verhuizers

Verhuisbedrijf Utrecht maakt uitsluitend gebruik van gediplomeerde ervaren verhuizers als streng geselecteerde studenten die we eerst helemaal zelf opleiden tot een verhuizer.

Professionele verhuizingen hoeven niet duur te zijn. Op deze manier bespaar je op de prijs en is goede kwaliteit gegarandeerd.

Snel witgoed verhuizen

Het verhuizen van witgoed, kasten, tafels en andere grote en zware spullen is een zwaar karwei. De verhuizers van Verhuisbedrijf Utrecht zijn goed opgeleid om dit zo snel mogelijk tot een succes te leiden.

Zware spullen op de begane grond worden netjes getild of naar de verhuiswagen gebracht met een steekkar of verhuishondje. Als er veel zware en grote spullen op een andere verdieping liggen biedt de verhuislift de beste oplossing. Een verhuislift brengt alle spullen met gemak naar beneden.

Verhuizen op elk moment van de week

Wring jezelf niet in allerlei bochten om de verhuizing te realiseren. Bij Verhuisbedrijf Utrecht verhuis je alleen wanneer het goed uitkomt.

We verhuizen 365 dagen per jaar zowel overdag als ’s avonds. Tijdens avonden, weekenden en feestdagen maken we geen uitzondering.

Verhuizen doen we altijd voor dezelfde lage prijs ongeacht de dag en het tijdstip. Elk moment van het jaar zijn we het goedkoopste professionele verhuisbedrijf in Naarden en omgeving.

Klusjesmannen voor een complete verhuizing

Maak de verhuizing compleet met klusjesmannen. Na het verhuizen van alle spullen staan er vaak nog klussen op je te wachten. De klusjesmannen van Verhuisbedrijf Utrecht lossen dit snel voor je op.

Voor maar €28,- per uur neemt een ervaren klusjesman alle klussen van je over. Geniet snel van de nieuwe woning en laat de klusjesman de laatste taken uitvoeren.

Binnen 24 uur een gratis offerte

Verhuisbedrijf in Naarden nodig? Vraag nu een verhuisofferte aan en ontvang binnen 24 uur een zeer scherp aanbod via e-mail.

Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Wil je eerst meer informatie over onze verhuisdiensten? Bel dan naar 030 205 4444.

verhuizen in naarden