Meteen naar de inhoud

Huis leeghalen

Huis leeg laten halen

Een huis leeghalen. Meestal gaat het hierbij om een overlijden, vervuiling of uitzetting. Maar het kan natuurlijk ook gewoon om een verhuizing of een grote opruiming gaan. Een ding is zeker en dat is dat een huis leeghalen om de nodige kennis vraagt en daarom staan de sterke heren van Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) klaar om je te helpen en je zo volledig te ontzorgen.

Mag een huis zomaar ontruimt worden?

Wil jij je huis leeghalen omdat je veel spullen hebt die je liever kwijt dan rijk bent? Of wil je het huis ontruimen, omdat de woning na je verhuizing kaal opgeleverd moet worden? Dan kan dit natuurlijk allemaal, want het is je eigen woning. Ook bij een overlijden mag een huis leeggehaald worden.

Wil iemand anders de woning leeghalen en gaat het hierbij bijvoorbeeld om een geschil tussen de huurder en verhuurder? Dan is er altijd een ontruimingsvonnis van de rechter nodig, want dit mag natuurlijk niet zomaar.

Je huis laten leeghalen

Heb jij de afgelopen jaren veel dierbare spullen opgespaard en is dit een beetje uit de hand gelopen? Wil je de zolder of garage nu eindelijk opruimen en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan kunnen de sterke mannen van VBU je hier altijd een handje bij helpen!

Een vervuilde huis leeghalen

Een vervuilde woning ontruimen is een arbeidsintensieve klus dat vraagt om ervaring en vakmanschap. In dit geval is het leeghalen van de woning extra moeilijk, omdat zo een woning vaak dusdanig vervuild is dat er een juiste plan van aanpak gemaakt moet worden. Hierbij speelt ook de gezondheid van onze ontruimers een belangrijke rol. Afval kan namelijk erg schadelijk zijn voor de gezondheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld (menselijke) uitwerpselen of drugsafval. Hier moet wel op de correcte wijze mee gewerkt worden.

Sterke gediplomeerde ontruimers

€ 32,- per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Huis leeghalen bij verhuizing

Wanneer je gaat verhuizen kan het zijn dat je veel spullen niet mee wilt nemen. In dit geval kun je zelf kiezen wat er met je inboedel gebeurt. Wij kunnen de woning ontruimen en je inboedel doneren of afleveren bij de daarvoor bestemde stortplaatsen of je kunt het natuurlijk ook zelf doorverkopen of afleveren.

Bij een verhuizing moet de oude woning ook vaak weer kaal opgeleverd worden bij de verhuurder of makelaar. Dit kunnen wij ook voor je uit handen nemen. Wij zullen de woning bezemschoon opleveren zodat jij je nergens meer druk om hoeft te maken.

De woning bezemschoon opleveren

Bij het bezemschoon opleveren van een huurhuis zullen wij contact opnemen met de woningbeheerder. Dit is nodig voor de voor- en eindinspectie van jouw huis, want deze moet bij oplevering natuurlijk wel aan hun eisen voldoen. Gaat de oplevering om een koopwoning? Dan zullen wij de woning naar jouw wens of die van de makelaar opleveren.

Voor het bezemschoon opleveren van huizen moeten wij vrijwel altijd extra klussen uitvoeren. Dit kunnen bijvoorbeeld schoonmaak- en herstelwerkzaamheden zijn.

Een huis leeghalen na overlijden

Een huis leeghalen na het overlijden van een geliefde is natuurlijk extra zwaar. Het is al een moeilijke periode en hierbij wil je natuurlijk ook niet direct het huis leeghalen terwijl dit vaak wel moet. Een vraag die ons vaak gesteld wordt is wie er nu precies verantwoordelijk is voor het ontruimen van het huis van de overledene. Ons antwoord is altijd dat dit van verschillende factoren afhangt, maar dat in de eerste instantie altijd de erfgenamen verantwoordelijk zijn.

Doordat een overlijden al lastig genoeg is kun je ervoor kiezen om dit aan VBU uit te besteden. Je kunt de ontruiming met een gerust hart aan onze ervaren vakmannen overlaten en hierbij hoef jij je ook geen zorgen te maken om dierbare- of bruikbare spullen of andere waardevolle spullen, want wij zullen altijd op een respectvolle manier met alle spullen omgaan.

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

VBU ook voor ontruimingen

Wij zorgen er altijd voor dat we binnen 1 dag klaar zijn met het leeghalen van jouw huis. Hierbij is het goed om te weten dat wij 365 dagen per jaar werken en dit ook altijd ‘s avonds en in de weekenden doen zonder extra toeslag! Wij kunnen je deze goede service garanderen en je kunt hier ook over lezen in een van onze 5000+ positieve reviews die online te vinden zijn. Hierdoor hebben wij een score van 9,3!

Wij werken ook met spoed

Een ontruiming kan soms niet ruim van tevoren gepland worden en hierdoor kan het dus voorkomen dat je nu met spoed een huis moet leeghalen. Bij VBU zorgen we er altijd voor dat we snel ter plaatse zijn om je te helpen met de woningontruiming, omdat hier ook vaak haast bij geboden is. . Bevindt jij je op dit moment in zo een situatie? Neem dan direct contact op met onze verhuisspecialist zodat we je snel verder kunnen helpen.

De dag van de woningontruiming

Een huis leeghalen vraagt vaak om extra werkzaamheden. Vaak moet het huis ook kaal of bezemschoon opgeleverd worden en hiervoor moeten wij de de nodige schoon- en herstelwerkzaamheden uitvoeren. Ook moeten wij niet alleen je inboedel verwijderen, maar moeten wij ook echt alle vloeren, gordijnen en lampen verwijderen zodat de woning bij oplevering in originele staat is. Wanneer wij klaar zijn met klussen zullen wij ook de keuken, wc en badkamer grondig reinigen.

Opslagplaats

Je kunt je spullen ook opslaan in een van onze opslagplaatsen in Utrecht of De Meern. Wanneer je voor deze optie kiest zullen onze ontruimers al je spullen in de vrachtwagens laden en deze vervolgens naar onze beveiligde opslagboxen rijden. Wanneer je nog extra spullen op wilt slaan kun je ons altijd bellen voor een afspraak. Wil je later al je bezittingen terug? Dan rijden onze mannen deze ook weer naar jouw nieuwe woning. Handig toch?

Ontruimen met een verhuislift

Wanneer wij een huis leeghalen moeten wij vaak heel veel inboedel verwijderen. Dit werkt het prettigst met een verhuislift, omdat de verhuizing op deze manier snel en efficiënt kan verlopen. Deze optie bieden wij dan ook altijd tegen een scherpe prijs.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 567 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten woningontruiming

Veel factoren beïnvloeden de prijs voor een woningontruiming en daarom is het voor ons als bedrijf erg moeilijk om zomaar een schatting van de kosten te maken. Wij moeten rekening houden met verschillende factoren. Gaat het hierbij bijvoorbeeld om een vervuilde woning of een verhuizing? Moet het met spoed gebeuren en is er een verhuislift nodig? Voor de exacte prijs van jouw ontruiming kun je daarom het beste een gratis offerte aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij ons kun je eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Wij werken altijd zo transparant mogelijk en hanteren hierbij altijd de scherpste prijzen.

Een offerte opvragen kan online. Hierbij zul je binnen 24 uur een offerte toegestuurd krijgen. Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je online een terugbelverzoek indienen. Onze medewerkers zullen de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 contact met je opnemen. Spreek je liever direct een verhuisspecialist? Dan kun je ons altijd bellen op 030-2054444.

Recyclen en duurzaamheid

Wij vinden het milieu erg belangrijk en proberen daarom altijd te recyclen of te doneren. Wij zijn al jarenlang actief in Utrecht en omstreken en daarom hebben wij ook goede banden opgebouwd met goede doelen en kringloopwinkels in deze regio. Je kleding zal bij ons altijd een tweede leven krijgen, omdat wij alles aan het Leger des Heils doneren. Dit is natuurlijk veel beter dan dat het naar de verbrandingsoven gebracht wordt. Je meubels en andere spullen zullen wij netjes bij de kringloopwinkels inleveren. Zijn er spullen die onbruikbaar zijn? Dan brengen wij deze naar de juiste afvalverwerkingsbedrijf zodat alles op correcte wijze gesorteerd en gerecycled kan worden.


Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.