Meteen naar de inhoud

Woningontruiming Naarden

Complete woningontruiming Naarden

Naarden met het mooie Naardermeer en de historische vestingwal. Het komt vaak voor dat wij in deze prachtige stad een woning ontruimen. Hierbij moeten wij de woning ook bezemschoon opleveren. Woon je in Naarden of omstreken en heb je binnenkort een woningontruiming op de planning staan? Of heb je misschien nu per direct een ontruiming die zo snel mogelijk afgerond dient te worden? Dan ben je bij Verhuisbedrijf Utrecht aan het juist adres.

Woningontruiming Naarden in welke situaties?

Wij voeren in gemeente Naarden verschillende soorten ontruimingen uit. Hierbij zijn er ook verschillende omstandigheden waarbij wij ontruimingen uitvoeren. Ook komt het weleens voor dat wij in deze stad een wietplantage ontruimen. Verder zijn er natuurlijk tal van redenen waarom wij worden ingehuurd in Naarden woningontruiming.

Woningontruiming Naarden binnen 1 dag

Soms gaat het om een verhuizing waar men niet op had gerekend en moet er bijvoorbeeld halsoverkop naar het buitenland verhuisd worden. Dan wil men het huis gewoon zo snel mogelijk leeg hebben en de inboedel wordt hierbij dan ook vaak niet meeverhuisd. Dit kan natuurlijk wel, maar vaak wordt hier in deze situatie niet voor gekozen.

Huurders en verhuurders

Soms is er een probleem tussen de woningbouwvereniging/makelaar en willen zij dat de bewoner de woning per direct verlaat. Natuurlijk mag dit niet zomaar. In Nederland heeft iedereen recht op een huis en mag een bewoner er dus niet zonder geldige reden uit worden gezet. Wat vaak als geldige reden wordt gezien is een huurachterstand of overlast. De verhuurder mag dit niet zelf bepalen en hiervoor is wel een uitspraak van de rechter nodig. Indien de rechter het eens is met de verhuurder zal het een ontruimingsvonnis afgeven.

Hiermee krijgt de verhuurder toestemming van de rechter om de woning te ontruimen. Een andere situatie waar wij vaak voor ingehuurd worden is een overlijdensgeval. Hierbij moeten de nabestaanden de woning zo snel mogelijk ontruimen.

Sterke gediplomeerde ontruimers

€ 32,- per uur

Minimaal 3 uur

Een huis ontruimen na overlijden

Zoals je eerder hebt kunnen lezen komt het helaas regelmatig voor dat wij na het overlijden van een dierbare de woning moeten ontruimen. Voor nabestaanden is een ontruiming niet alleen fysiek erg zwaar en moeten zij niet alleen het huis leeghalen, maar het huis opruimen is mentaal gezien ook een zware klus. Dit komt doordat het huis van een dierbare veel spullen heeft met vaak een emotionele waarde voor de nabestaanden. Je kunt zich dus voorstellen dat de nabestaanden tijdens deze al zware periode niet zitten te wachten op moeilijke en dierbare herinneringen tijdens het opruimen. Daarom zullen zij vaak de woningontruiming na overlijden laten uitvoeren door een professioneel ontruimingsbedrijf.

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Woningontruiming in Naarden door VBU

Veel mensen die ervoor kiezen om de ontruiming uit te besteden aan een bedrijf maken zich zorgen om de inboedel. Want wat gebeurt hier nu precies mee? Wil je een woning in Naarden laten ontruimen? Dan hoef je hier geen zorgen over te maken. Wat er met jouw inboedel gebeurt en waar jouw inboedel naartoe gaat is namelijk helemaal aan u. Bij een Naarden woningontruiming kun je voor verschillende opties kiezen. Je kunt ervoor kiezen om de inboedel zelf te houden of misschien wil je het verdelen onder familieleden? In dit geval kunnen de spullen dan worden opgeslagen in een opslag.

Inboedel opkopers

Je kunt ook jouw inboedel laten opkopen. Dit kan door ons zijn of je kunt kiezen voor een derde partij. Wanneer wij jouw inboedel opkopen wordt de prijs in mindering gebracht op jouw rekening. Wel moeten wij natuurlijk eerst alle spullen taxeren en kijken of er bruikbare spullen tussenzitten. Zien wij hier geen waarde in? Dan kunnen wij het helaas niet opkopen. Ook kun je ervoor kiezen om de inboedel te schenken aan een goed doel.

Inboedel weggooien

Wil je de complete inboedel toch liever weggooien? Dit gebeurt regelmatig. In dit geval kunnen wij na afspraken met je gemaakt te hebben alle afval afleveren bij de speciale punten. Afval moet natuurlijk wel op de juiste manier gerecycled kunnen worden.

Overigens hoef je geen zorgen te maken om waardevolle spullen of andere belangrijke objecten en/of documenten. Onze professionele ontruimers zullen hier altijd respectvol mee omgaan. Wanneer wij deze spullen tegenkomen zullen wij direct contact met je opnemen. Je kunt de ontruiming dus met een gerust hart aan VBU overlaten.

Woning bezemschoon opleveren

Wanneer wij een huis ontruimen gaat het natuurlijk niet alleen om het huis leeghalen. Het huis leegmaken is natuurlijk ook belangrijk, maar er komen ook nog andere dingen kijken bij een woningontruiming. Naarden heeft zo zijn eigen woningbouwverenigingen, verhuurders en makelaars. Door onze jarenlange ervaring met ontruimingen in Naarden weten wij vaak wat de eisen zijn bij het ontruimen van een woning. Weten wij iets niet? Dan is dit ook geen probleem.

Wat de eisen zijn bij het opleveren van de woning kan gemakkelijk worden teruggevonden in de huurovereenkomst. Nadat het huis leeg is zullen wij ons bezig houden met kleine herstelwerkzaamheden. Deze zijn nodig om de woning weer in originele staat te krijgen. Dit zijn vaak kleine reparaties zoals gaten in de muren vullen of gordijnen, lampen en vloerbedekking verwijderen. Een vloerbedekking verwijderen kan niet zomaar zonder speciale apparaten.

Het ligt natuurlijk aan wat voor soort ontruiming het is en aan de staat van de woning. Soms moeten we ook allerlei soorten aanslag verwijderen en moeten de muren hierbij ook geverfd worden. Nadat alles netjes uitgevoerd is worden de vloeren geveegd en zullen wij beginnen met de schoonmaakwerkzaamheden. Je kunt vast voorstellen dat een woning na jaren bewoond te zijn geweest ook goed gereinigd moet worden. Denk hierbij aan de keuken, badkamers en wc’s. Wanneer wij alles netjes afgerond hebben wij ook direct de woning bezemschoon opgeleverd.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten woningontruiming Naarden

Voor een goedkope woningontruiming in Naarden ben je bij VBU aan het goede adres. De gemiddelde kosten voor een woningontruiming in Naarden zijn voor ons moeilijk in te schatten. Dit komt vanwege het feit dat niet alleen elke ontruiming anders is, maar dat ook de staat van elke woning anders is. Daarom hebben wij meer informatie van je nodig wanneer wij een je een prijsindicatie willen geven. Wel bieden wij je natuurlijk altijd een scherpe prijs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Je kunt bij ons altijd een gratis offerte aanvragen en hierbij zul je ook nooit vastzitten aan bepaalde verplichtingen. Wij zullen te allen tijde rekening houden met jouw wensen en hierbij werken wij altijd zo transparant mogelijk én tegen een scherpe prijs.

Neem direct contact met ons op

Een ontruiming kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.

Inboedel laten opkopen

Het komt weleens voor dat wij inboedel opkopen en je hierdoor een korting op de uiteindelijke kosten van je ontruiming kunnen geven. Voor meer informatie hierover kun je altijd contact opnemen met onze verhuisspecialist.

Recyclen en duurzaamheid

Je kunt er altijd voor kiezen om je oude spullen zelf aan een goed doel te doneren zodat je spullen een tweede kans krijgen. Dit is natuurlijk ook veel beter voor het milieu. Heb je hier geen tijd voor of heb je geen idee waar je dit kunt doen? Dan kun je er ook voor kiezen om dit aan VBU over te laten. Wij hebben door onze jarenlange ervaring goed contact met de goede doelen en kringloopwinkels in Utrecht en omstreken en helpen je hier dan ook graag bij. Kleding en ander textiel doneren wij bijvoorbeeld aan het Leger des Heils zodat je kleding een tweede leven krijgt in plaats van dat het de verbrandingsoven ingaat. Meubels en andere objecten leveren wij weer voor je af bij de kringloop! Zijn bepaalde spullen niet meer bruikbaar? Dan brengen wij deze naar een afvalverwerkingsbedrijf zodat alles netjes gesorteerd en gerecycled kan worden.

Spoedontruimig Naarden

Misschien heb je op het internet al suf gezocht naar ‘woning ontruimen Naarden’ omdat je met spoed een professionele woningontruiming in Naarden nodig heeft. Veel mensen hebben op het laatste moment een woningontruimingsbedrijf nodig en dit is helemaal niet zo gek. Je hoeft in zo een situatie ook geen zorgen te maken. VBU zorgt er altijd voor dat jouw woning ontruimt wordt. Wij kunnen jouw complete huisontruiming met spoed inplannen en dit is voor ons geen enkel probleem. Onze collega’s op kantoor zullen in zo een situatie kleine aanpassingen in onze agenda maken. Hierdoor kunnen wij zo snel mogelijk ter plaatse zijn om je te helpen met jouw ontruiming.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444.