Ga naar de inhoud
Home » Blog » Erkende Verhuizers; waarom jij hiervoor moet kiezen

Erkende Verhuizers; waarom jij hiervoor moet kiezen

  shutterstock 214318741

  Wanneer de verhuizing van start gaat krijg je kriebels in je buik, lichtelijke stress en uiteraard komt hier meer bij kijken dan dat je aan het begin beseft. Van het inpakken, tot wegbrengen van oude spullen en natuurlijk het meubeltransport. Wanneer je kiest voor een Erkende Verhuizer, is de stress niet meer nodig! Dit zijn namelijk vakkundige specialisten die al jouw zorgen uit handen kunnen nemen. Natuurlijk zitten er nog veel meer voordelen aan verhuizen met Erkende Verhuizers vast. Deze gaan we in dit artikel met jullie bespreken.

  Wat zijn Erkende Verhuizers?

  Een Erkende Verhuizer zit aangesloten bij de Branche Organisatie voor Erkende Verhuizers. Bij een verhuizing is het vaak lastig om jouw persoonlijke bezittingen uit handen te geven aan een vreemde, dit heeft te maken met een stukje privacy, maar ook met de angst voor het onbekende. Je gaat namelijk een nieuwe periode tegemoet in een nieuwe woning. Dit alles is spannend en juist Erkende Verhuizers kunnen hier rekening mee houden. Door jaarlijks talloze verhuizingen uit te voeren, hebben zij voldoende expertise en ervaring om jouw verhuizing soepel te laten verlopen.

  Erkende Verhuizer of niet?

  Weet je niet zeker of jouw verhuisbedrijf aangesloten zit bij Erkende Verhuizers? Dit kan je heel makkelijk checken via deze officiële website.

  De voordelen van Erkende Verhuizers

  Natuurlijk kies jij bewust voor een Erkende Verhuizer. Maar als je nog niet bekend bent met dit initiatief, is het natuurlijk belangrijk om alle voordelen even helder en duidelijk op een rij te hebben. Allereerst kunnen Erkende Verhuizers jouw verhuizing van A tot Z regelen. Dus niet alleen het meubeltransport, maar ook het inpakken en zelfs opleverklaar maken van uw oude woning. Daarnaast zijn het Erkende Verhuizers, die ook daadwerkelijk voor jou klaar staan! Hierdoor zijn jouw persoonlijke bezittingen in veilige handen. Wanneer er toch een ongelukje gebeurd, bijvoorbeeld een beschadiging aan je woning of het breken van een kostbare vaas, ben je goed verzekerd. Je wordt beschermd door bepaalde garanties als je kiest voor een Erkende Verhuizer.

  Daarnaast is het belangrijk dat je de algemene voorwaarden goed doorleest, deze zijn namelijk door de Consumentenbond opgesteld. Door deze door te nemen weet je wat je kan verwachten en waarvoor je precies beschermd bent. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan kwaliteitseisen, er wordt onafhankelijk getoetst op basis van kwaliteit, milieu en veiligheid. Ook jij als klant kan door middel van een review systeem jouw mening geven, hierdoor heb je een eerlijk beeld van wat een verhuisbedrijf voor jou kan betekenen.

  Waarvoor ben ik verzekerd?

  Eerder gaven we al aan dat de algemene voorwaarden door de Consumentenbond zijn opgesteld. Door voor een Erkende Verhuizer te kiezen krijg je enkele garanties en ben je voor een aantal zaken verzekerd. Je hebt allereerst een uitgebreide verzekering op basis van de nieuwwaarde, je aanbetaling is gegarandeerd en jouw verhuizing wordt uiteraard ook uitgevoerd wanneer een Erkende Verhuizer failliet gaat.

  Wat kost een verhuizing Erkende Verhuizers?

  Natuurlijk kunnen we geen exact bedrag plakken op een verhuizing, iedere case is anders dan anderen. Bij Verhuisbedrijf Utrecht zijn wij een Erkend Verhuisbedrijf en we voeren wekelijks verhuizingen uit in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen en Nijmegen. Door het hele land dus! Met scherpe tarieven hoeft een verhuizing, uitgevoerd door Verhuisbedrijf Utrecht, totaal niet duur te zijn. Een verhuishulp schakel je al in vanaf €26,50 per uur. Een bestelbus huur je al vanaf €70 en gebruik maken van een speciale transportdienst inclusief 2 verhuizers, kan al vanaf €65 per uur.

  Op onze tarieven pagina kun je meer informatie vinden over exacte tarieven, meer informatie over de verschillende mogelijkheden en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.