Meteen naar de inhoud

Budget Verhuisservice Inhuren

Budget verhuizen? Dat kan!

Zoek je een professioneel verhuisbedrijf dat niet alleen particuliere inboedels verhuist, maar ook zakelijke, internationale en seniorenverhuizingen uitvoert? En dit allemaal met een budget verhuisservice? Dan ben je bij Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) aan het goede adres. Tot nu toe hebben wij duizenden tevreden klanten mogen verhuizen. Dit is ook te zien aan de 5000+ positieve reviews en onze gemiddelde score van 9+!

Budget verhuizers van Verhuisbedrijf Utrecht

Met VBU kun je jouw hele inboedel goedkoop verhuizen. Onze ervaren verhuizers zijn ongelooflijk harde werkers die ook andere werkzaamheden uitvoeren naast verhuisdozen tillen. Onze professionele verhuizers bieden je een bijzonder vriendelijke budgetverhuisservice waarmee je verhuizing in vertrouwde handen is. Bij ons kun je een inpakservice afnemen, de verhuizers zelf kunnen montage werkzaamheden uitvoeren en voor onze klussers zijn zelfs de ingewikkeldste kluswerkzaamheden geen probleem. Ons vriendelijk personeel is altijd uitgerust met de beste professionele verhuismaterialen waarmee zij je inboedel veilig in de verhuiswagens kunnen laden.

Direct een prijs met onze prijscalculator

Wil je een idee krijgen van de prijs voor jouw verhuizing? Dan kun je dit berekenen door onze verhuiscalculator te gebruiken. Na het invoeren van een aantal gegevens zal deze calculator je de gemiddelde kosten voor jouw verhuizing laten zien en geeft het je dus een goede indicatie van de totale verhuiskosten van jouw verhuizing.

Verhuiskosten berekenen

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

Betaalbaar

€29,50


€32,-


€60,-

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Een betaalbaar én goed verhuisbedrijf

Een budget verhuisservice bij ons afnemen is het dubbel en dwars waard. Er wordt niet alleen hard gewerkt, maar proberen we het onze klanten altijd zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we ook 3 standplaatsen in Nederland. Deze kun je vinden in Zeist, Veenendaal én Amersfoort. Op deze manier kan ons verhuisteam met de verhuiswagen snel op plaats van bestemming zijn.

De verhuiskosten

Het is erg moeilijk om de gemiddelde kosten voor een verhuizing uit te rekenen zonder enige achtergrondinformatie. De meeste verhuisbedrijven kunnen dit dan ook niet 1,2,3 voor je uitrekenen. Er moet bijvoorbeeld altijd gekeken worden naar wat voor woning het betreft, de hoeveelheid spullen en je persoonlijke wensen.

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Waarom verhuizen met ons verhuisbedrijf?

Je kunt natuurlijk ook met andere verhuisbedrijven verhuizen, maar hebben zij ook vriendelijke jongens die je goed van dienst kunnen zijn? Onze budget verhuizers zijn nette verhuizers die te allen tijde zorgen voor een uitstekende dienstverlening. Vele van hen zijn student verhuizers en gebruiken naast hun spierballen ook hun brein maximaal tijdens een verhuizing. Transparantie, goede communicatie én alles tot in details plannen is voor ons erg belangrijk, want met een slechte planning kom je natuurlijk nergens. Wij bieden je:

 • Particuliere verhuizingen
  Met onze budget verhuisservice ben je binnen no time verhuisd en zit je voor je het weet lekker warm in je nieuwe huis. Onze verhuizers leveren nooit halve werk en geven jou altijd de beste verhuisservice. Jou een zorgeloze particuliere verhuizing bezorgen is waar wij hard voor werken.
 • Bedrijfsverhuizingen
  Zakelijke en particuliere verhuizingen verschillen in bepaalde aspecten van elkaar. Bij een zakelijke verhuizing is bijvoorbeeld een strikte planning nodig, omdat medewerkers van een bedrijf tijdens het verhuisproces vaak door moeten kunnen blijven werken. Daarom hebben wij de beste planners in huis. Verder moeten verhuizers tijdens een bedrijfsverhuizing met andere, grotere en vaak zwaardere objecten werken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan grote bureaus, archiefkasten of industriële printers.
 • Seniorenverhuizingen
  Verhuizen voor ouderen kunnen nogal stressvol zijn, omdat ouderen het mentaal vaak niet goed aankunnen. Ook lichamelijk is het allemaal natuurlijk een stuk moeilijker waardoor er extra hulp nodig is. Onze verhuisservice voor senioren is gericht op extra aandacht voor de ouderen, hun familieleden en vrienden. Hiervoor wordt uiteraard niks in rekening gebracht.
 • Meubeltransport
  Heb je geen verhuizing op de planning, maar heb je gewoon iets leuks op Marktplaats gekocht? Gaat het om grote meubels of andere grote objecten? Dan kunnen wij het transport voor je regelen. Wij kunnen deze objecten bij winkels, maar ook bij particulieren thuis ophalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aankopen via Marktplaats. Verder kun je tijdens je verhuizing ook voor meubeltransport kiezen in plaats van een full verhuisservice. In dit geval worden alleen de objecten naar keuze verhuisd.
 • Woningontruimingen
  Wij kunnen je niet alleen van a naar b verhuizen, maar wij voeren ook ontruimingen. Heb je een woningontruiming nodig? Dan kunnen wij je hier ook bij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met ontruimingen in Nederland en hebben daardoor ook goed contact met vele kringloopwinkels en goede doelen.
 • Verhuisliften
  Om je verhuizing makkelijker te maken kun je een verhuislift huren. Dit scheelt enorm in de werklasten en je bent hierdoor ook veel sneller verhuist. Wij denken graag met je mee en daarom verhuren wij deze verhuisliften. Wij hebben ladderliften, elektrische verhuisliften én motorliften te huur. Ook met een budget verhuisservice is het huren van een verhuislift bij ons geen probleem.
 • (Tijdelijke) opslag
  Kun je niet al je spullen naar je nieuwe woning verhuizen? Dan kun je er ook voor kiezen om je meubels of andere grote stukken in een van onze opslagplaatsen op te slaan. Wij hebben opslagboxen in Utrecht of De Meern. De boxen zijn niet alleen erg netjes, maar worden ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt. En dit allemaal tegen een betaalbaar tarief!

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg je spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 567 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.