Ga naar de inhoud

Woningontruiming Amersfoort

Goedkope Woningontruiming Amersfoort

verhuisbedrijf nijkerk landkaart

Discrete woningontruiming binnen 24 uur. Het ontruimen van een woning is vaak een zwaar en emotioneel proces. Meestal speelt tijdsdruk een rol. Het is daarom belangrijk om goede afspraken te maken en snel te schakelen.

Onze discrete ontruimers zorgen dat de woning snel en professioneel leeggehaald wordt. Of het nu gaat om een ontruiming na overlijden, een plotseling opgezegd huurcontract, een verhuizing naar een zorgwoning, of een faillissement. Je kunt je focussen op wat echt belangrijk is.

Onze goedkope ontruimingsservice is 365 dagen per jaar beschikbaar, zodat jouw woning of bedrijfspand direct klaar is voor verkoop of verhuur. Ook bij spoedgevallen

Ervaren ontruimers Amersfoort

Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland

Voordelig, vakkundig en betrouwbaar verhuizen

Uitsluitend gediplomeerde verhuizers

Verhuis in 1 dag naar je nieuwe bestemming

Spoedverhuizingen en ontruimingen

Goede garantie en volledig verzekerd

Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen

Sterke gediplomeerde ontruimers

€ 32,- per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Woningontruiming met aandacht voor details

Elke ontruiming begint met het beantwoorden van vragen en het maken van afspraken. Welke spullen mogen weg en wat wil je houden? Hoe moet de woning opgeleverd worden? Waar moet de inboedel naartoe worden gebracht?

Afhankelijk van de situatie brengen we jouw inboedel naar nieuwe adres, de kringloop, een goed doel en/of het afvalverwerkingscentrum.

Als wij waardevolle spullen of zaken met emotionele waarde tegenkomen, dan houden we die apart en krijg je die na de ontruiming terug.

Wij gaan zorgvuldig met jouw spullen om. De spullen die behouden moeten blijven verpakken we, zodat ze niet kunnen beschadigen. Hiervoor hebben wij diverse verhuismaterialen beschikbaar.

Al onze ontruimers hebben een VCA certificaat en een verklaring van goed gedrag. Zo weet je zeker dat onze ontruimers betrouwbaar en discreet zijn.

Ontruimen met aandacht voor milieu en maatschappij

Bij het ontruimen van een woning blijven vaak veel bruikbare meubels, witgoed en andere spullen over. Wij hebben contacten met diverse goede doelen in de regio. Zij zorgen dat jouw meubels en elektronica daar terecht komen waar ze nodig zijn.

Schoenen, kleding en linnengoed brengen we naar het Leger des Heils. Je oude textiel wordt gebruikt om mensen in nood te helpen, binnen en buiten Nederland. Zo help je een ander, belast je het milieu minder en bespaar je op de stortkosten.

De spullen die niet hergebruikt kunnen worden, brengen we naar het afvalverwerkingscentrum. Daar wordt alles gesorteerd en indien mogelijk gerecycled.

Aandacht voor de volgende gebruiker

Wordt het pand in Amersfoort verkocht of opnieuw verhuurd? Dan is het belangrijk de ruimte netjes en schoon achter te laten. Vaak moeten er dan nog extra klussen uitgevoerd worden, zoals het vullen van gaten of het verwijderen van de vloer.

Gaat het om een huurwoning? Dan onderhouden wij het contact met de verhuurder. Wij zorgen dat alles in orde is voor de eindinspectie. Je hoeft je daar geen zorgen meer over te maken.

Is het pand verkocht? Dan zorgen wij dat de woning wordt opgeleverd volgens de vastgelegde afspraken in de koopovereenkomst. Nog geen koper? Laat ons weten hoe je wilt dat de woning eruitziet en wij regelen het!

Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen en de klussen worden uitgevoerd door ervaren klusjesmannen. Na een complete ontruiming door Verhuisbedrijf Utrecht is jouw woning helemaal klaar voor verkoop of verhuur.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten woningontruiming Amersfoort

Hoeveel een ontruiming kost ligt aan de grootte van het pand, hoeveel inboedel er is, en of er extra materialen nodig zijn zoals een verhuislift. Ook eventuele extra klussen dragen bij aan de kosten. U huurt onze ontruimers al in vanaf 32 euro per uur. Meer informatie over de opbouw van onze prijzen vindt je op onze tarieven pagina.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Je kunt bij ons altijd een gratis offerte aanvragen en hierbij zul je ook nooit vastzitten aan bepaalde verplichtingen. Wij zullen te allen tijde rekening houden met jouw wensen en hierbij werken wij altijd zo transparant mogelijk én tegen een scherpe prijs.

Neem direct contact met ons op

Een ontruiming kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.

Inboedel opkopen

Het komt weleens voor dat wij inboedel opkopen en je hierdoor een korting op de uiteindelijke kosten van je ontruiming kunnen geven. Voor meer informatie hierover kun je altijd contact opnemen met onze verhuisspecialist.

Recyclen en duurzaamheid

Je kunt er altijd voor kiezen om je oude spullen zelf aan een goed doel te doneren zodat je spullen een tweede kans krijgen. Dit is natuurlijk ook veel beter voor het milieu. Heb je hier geen tijd voor of heb je geen idee waar je dit kunt doen? Dan kun je er ook voor kiezen om dit aan VBU over te laten. Wij hebben door onze jarenlange ervaring goed contact met de goede doelen en kringloopwinkels in Utrecht en omstreken en helpen je hier dan ook graag bij. Kleding en ander textiel doneren wij bijvoorbeeld aan het Leger des Heils zodat je kleding een tweede leven krijgt in plaats van dat het de verbrandingsoven ingaat. Meubels en andere objecten leveren wij weer voor je af bij de kringloop! Zijn bepaalde spullen niet meer bruikbaar? Dan brengen wij deze naar een afvalverwerkingsbedrijf zodat alles netjes gesorteerd en gerecycled kan worden.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444.