Meteen naar de inhoud

Woningontruiming Amersfoort

Goedkope Woningontruiming Amersfoort

Discrete ontruiming van uw woning binnen 24 uur

Het ontruimen van een woning is vaak een zwaar en emotioneel proces. Meestal speelt tijdsdruk een rol. Het is daarom belangrijk om goede afspraken te maken en snel te schakelen.

Onze discrete ontruimers zorgen dat de woning snel en professioneel leeggehaald wordt. Of het nu gaat om een ontruiming na overlijden, een plotseling opgezegd huurcontract, een verhuizing naar een zorgwoning, of een faillissement. U kunt zich focussen op wat echt belangrijk is.

Onze goedkope ontruimingsservice is 365 dagen per jaar beschikbaar, zodat uw woning of bedrijfspand direct klaar is voor verkoop of verhuur. Ook bij spoedgevallen

Daarom kiezen voor Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland

Voordelig, vakkundig en betrouwbaar verhuizen

Uitsluitend gediplomeerde verhuizers

Verhuis in 1 dag naar je nieuwe bestemming

Spoedverhuizingen en ontruimingen

Goede garantie en volledig verzekerd

Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen

Aandacht voor de details

Elke ontruiming begint met het beantwoorden van vragen en het maken van afspraken. Welke spullen mogen weg en wat wilt u houden? Hoe moet de woning opgeleverd worden? Waar moet de inboedel naartoe worden gebracht?

Afhankelijk van de situatie brengen we uw inboedel naar uw nieuwe adres, de kringloop, een goed doel en/of het afvalverwerkingscentrum.

Als wij waardevolle spullen of zaken met emotionele waarde tegenkomen, dan houden we die apart en krijgt u die na de ontruiming terug.

Wij gaan zorgvuldig met uw spullen om. De spullen die behouden moeten blijven verpakken we, zodat ze niet kunnen beschadigen. Hiervoor hebben wij diverse verhuismaterialen beschikbaar.

Al onze ontruimers hebben een VCA certificaat en een verklaring van goed gedrag. Zo weet u zeker dat onze ontruimers betrouwbaar en discreet zijn.

Aandacht voor milieu en maatschappij

Bij het ontruimen van een woning blijven vaak veel bruikbare meubels, witgoed en andere spullen over. Wij hebben contacten met diverse goede doelen in de regio. Zij zorgen dat uw meubels en elektronica daar terecht komen waar ze nodig zijn.

Schoenen, kleding en linnengoed brengen we naar het Leger des Heils. Uw oude textiel wordt gebruikt om mensen in nood te helpen, binnen en buiten Nederland. Zo helpt u een ander, belast u het milieu minder en bespaart u stortkosten.

De spullen die niet hergebruikt kunnen worden, brengen we naar het afvalverwerkingscentrum. Daar wordt alles gesorteerd en indien mogelijk gerecycled.

Aandacht voor de volgende gebruiker

Wordt het pand in Amersfoort verkocht of opnieuw verhuurd? Dan is het belangrijk de ruimte netjes en schoon achter te laten. Vaak moeten er dan nog extra klussen uitgevoerd worden, zoals het vullen van gaten of het verwijderen van de vloer.

Gaat het om een huurwoning? Dan onderhouden wij het contact met de verhuurder. Wij zorgen dat alles in orde is voor de eindinspectie. U hoeft zich daar geen zorgen meer over te maken.

Is het pand verkocht? Dan zorgen wij dat de woning wordt opgeleverd volgens de vastgelegde afspraken in de koopovereenkomst. Nog geen koper? Laat ons weten hoe u wilt dat de woning eruitziet en wij regelen het!

Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen en de klussen worden uitgevoerd door ervaren klusjesmannen. Na een complete ontruiming door Verhuisbedrijf Utrecht is uw woning helemaal klaar voor verkoop of verhuur.

Wat zijn de kosten van een ontruiming in Amersfoort?

Hoeveel een ontruiming kost ligt aan de grootte van het pand, hoeveel inboedel er is, en of er extra materialen nodig zijn zoals een verhuislift. Ook eventuele extra klussen dragen bij aan de kosten.

U huurt onze ontruimers al in vanaf 28 euro per uur. Meer informatie over de opbouw van onze prijzen vindt u op onze tarieven pagina. Weten hoeveel uw ontruiming in Amersfoort kost?

Wilt u makkelijk en snel een passende offerte aanvragen?

Bedrijven

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

9,3 10
Klanten vertellen      
5110 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Vraag dan bij ons een gratis ontruiming offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een scherpe en op maat gemaakte offerte per e-mail. Spoed? Bel dan 030 – 205 4444 en we verzorgen direct uw ontruiming.