Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Verhuizen: welke raamdecoratie kies je?

Verhuizen: welke raamdecoratie kies je?

  lichtesfeer

  Verhuizen: welke raamdecoratie kies je?

  Ga je binnenkort verhuizen? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe raamdecoratie. Op maat gemaakte gordijnen zijn vaak de beste keuze, omdat dit precies past en het beste aansluit aan jouw smaak en de rest van het interieur. Elke vorm van raamdecoratie brengt een andere sfeer met zich mee. Welk type raamdecoratie moet nu je kiezen? Lees snel verder en ontdek waar je met veel stapelkorting alle ramen kan voorzien van mooie op maat gemaakte gordijnen.

  Lichte sfeer in huis

  Creëer een lichte en rustige sfeer met jouw gordijnen. Transparante plissé gordijnen, beige vitrages of lichte rolgordijnen benadrukken de rust in het interieur en laten veel licht binnen. Hierdoor ontstaat er een open en lichte sfeer. Een transparante stof is een doorzichtige stof waar je doorheen kunt kijken. Je krijgt zo voldoende daglicht binnen, maar het haalt de scherpte uit het zonlicht.
  Met name de top down bottom up uitvoering van plissé zijn erg populair . Het is eigenlijk een unieke vorm van raamdecoratie, omdat de stof in het midden van een raam kan hangen. Zo kun je van veel licht genieten, zonder dan dit ten koste gaat van je privacy.

  Grote ramen?

  Heeft jouw toekomstige huis hele grote ramen? Dan kun je gaan voor extra brede rolgordijnen. Ze kunnen op maat worden gemaakt tot 4 meter breed. Zo maak je er één strak geheel van. Een XL rolgordijn heeft speciale sterkere ophangsteunen en meer draaggewicht dan een standaard rolgordijn. Ideaal voor grote ramen, want zo blijft het rolgordijn langer in goede staat.

  Interieurstijl

  Iedereen heeft zijn eigen interieurstijl. Zo hebben ook alle soorten raamdecoratie een eigen karakter en sfeer. Welk type raamdecoratie past jouw stijl? Deze voorbeelden helpen je wellicht op weg:
  – Industrieel: brede houten jaloezieën op maat of zwarte aluminium jaloezieën
  – Landelijk: volle gordijnen met linnenlook in lichte, natuurlijke kleuren
  – Scandinavisch: veel lichte kleuren en strakke lijnen, bijv. duo rolgordijnen
  – Kleurrijk: kies een rolgordijn met print of in een frisse kleur
  – Traditioneel en klassiek: sfeervolle en rustieke vouwgordijnen
  – Modern of design: benadruk strakke lijnen met cassette rolgordijnen in donkere kleuren

  Gordijnen met stapelkorting

  Als je gaat verhuizen heb je waarschijnlijk voor jouw hele woning nieuwe raamdecoratie nodig. Helemaal als de raamdecoratie op maat gemaakt moet worden, kunnen de kosten hoog oplopen. Wij hebben een raamdecoratie specialist gevonden met een zeer interessante stapelkorting. Op Paxraamdecoratie.nl kun je gordijnen op maat bestellen met stapelkorting tot 30%:

  • 2x gordijnen = 20% korting
  • – 3x gordijnen = 25% korting
  • – 5x gordijnen = 30% korting