Meteen naar de inhoud

Verhuislift huren vanaf slechts €60 per uur

Verhuislift met bemanning huren

Heb je een verhuizing, verbouwing of ontruiming op de planning staan? Dan zul je hoogstwaarschijnlijk een verhuislift nodig hebben. Misschien heb je al eens eerder een verhuislift gehuurd en weet je wat voor voordelen dit met zich meebrengt. Bij Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) helpen we je hier dan ook graag bij.

Een complete verhuizing

Bij een complete verhuizing zijn er altijd wel grotere of zwaardere objecten die verhuisd moeten worden. Deze kun je zelf tillen, maar wanneer dit niet goed gedaan wordt of er niet voldoende ruimte is om de objecten te draaien of dragen kunnen deze beschadigd raken. Ook is het ergonomisch gezien natuurlijk een stuk beter. De te liften objecten kunnen op deze manier makkelijk en veilig verhuist worden.

VBU: Dé betrouwbare partner

Wij hebben vaste klanten voor wie wij kozijnen, banken, maar bijvoorbeeld ook zonnepanelen leveren. Wij zijn hier als bedrijf dagelijks mee bezig en hebben hier dan ook de nodige ervaring mee. Ben jij op dit moment op zoek naar een verhuislift partner voor in Utrecht en omstreken? Dan zijn wij je graag van dienst.

Verder zijn wij ook meerdere dagen inzetbaar bij projecten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bouwprojecten of sloopwerk. Voor meer informatie hierover kun je altijd contact opnemen met onze verhuisadviseur. Wij komen online natuurlijk niet voor niets aan de 5000+ positieve reviews. En vergeet onze score van 9+ niet!

Inclusief bemanning

€ 60,- per uur

Minimaal 2 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Kun je via het trappenhuis verhuizen?

Je kunt je spullen zeker via het trappenhuis verhuizen, maar hierbij moet je wel rekening houden met het aantal verdiepingen en de ruimte. Wanneer je te hoog woont zal de verhuizing niet alleen langer duren, maar ook zwaarder zijn. Ook kan het trappenhuis erg smal zijn waardoor grote meubels beschadigt kunnen raken.

Type verhuisliften

Tijdens een verhuizing kun je gebruik maken van verschillende soorten verhuisliften. Daarom is het verstandig om altijd eerst goed te kijken naar wat voor soort verhuislift je voor jouw verhuizing nodig hebt. Wanneer je er zelf niet uitkomt kan een ervaren verhuizer je hierbij adviseren. Wij leggen je graag uit welke liften wij ter beschikking hebben.

  • Ladderliften

Een ladderlift heeft een groot verhuisbak die vastzit aan twee ladders. De ladderlift heeft geen hoog bereik, maar aan de andere kant wel een hoog laadvermogen. Ladderliften reiken tot ongeveer 12 meter. Dit is ongeveer tot de 3e verdieping.

  • Elektrische verhuisliften

Een elektrische verhuislift heeft een kleinere verhuisbak, dus ook een fors lager laadvermogen. Wel is de reikhoogte van deze lift tot ongeveer 20 meter. Dit is ongeveer tot de 5e verdieping.

  • Motorliften

Motorliften reiken tot ongeveer 30 meter. Dit is ongeveer tot de 9e verdieping. Echter is het laadvermogen bij deze liften lager, want de motor werkt op benzine en is helaas niet elektrisch.

Waar moet je op letten?

Verhuisliften kun je niet zomaar ergens opbouwen. Dit is een erg lastige klus die zelfs door ervaren verhuizers aandachtig uitgevoerd moet worden. De lift moet op een harde ondergrond staan. Wanneer je de lift op een zachte ondergrond opbouwt kan dit inzakken en tot levensgevaarlijke situaties leiden. Verder dien je wanneer je een verhuislift huurt over een balkon of grote ramen te beschikken. Hierbij moet er ook rekening worden gehouden met de afstand tot de lift. Dit moet minimaal 4 á 5 meter zijn. Let ook goed op struiken en planten, want de verhuizers moeten wel om de lift heen kunnen lopen.

Kies voor VBU verhuizers

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Altijd hulp van een professionele verhuizer

Weet je niet zeker of er een verhuislift bij jouw woning geplaatst kan worden? Dan is dit geen probleem. Een ervaren verhuizer komt altijd controleren of de omgeving aan de veiligheidseisen voldoet. Zijn er bepaalde dingen waar jij twijfelt? Dan kun je ons ook altijd eerst foto’s sturen zodat we samen kunnen kijken.

Altijd een bemande verhuislift

Het is niet veilig om zelf zomaar een verhuislift te huren om deze vervolgens zelf op te bouwen en te bedienen. Daarom verhuren wij onze liften altijd inclusief bemanning. Op deze manier kunnen wij voldoen aan de veiligheidseisen en zorgen wij ook voor de juiste professionele bediening. Wil je extra snel verhuizen? Dan kun je er bij deze service ook voor kiezen om een extra verhuizer in te huren.

Wij bieden ook opslag aan

Het komt bijna nooit voor, maar indien het zich voordoet en wij dezelfde dag geen verhuisliften bij je kunnen afleveren dan bieden wij je hier een oplossing voor aan. Je kunt bij ons namelijk ook het object dat met de verhuislift verhuist moet worden opslaan. Dit kan kosteloos voor 7 dagen. Wij maken dan zo snel mogelijk een nieuwe afspraak om het object later op de juiste plaats af te leveren. Zo hebben wij voor alle situaties een oplossing.

Wij werken ook altijd. Of het nu in de avonden, weekenden of op feestdagen is. Wij staan altijd voor je klaar. En dit zonder enige toeslag!

Met spoed een verhuislift huren

Het kan voorkomen dat je er pas tijdens de verhuizing achter komt dat je een verhuislift nodig hebt, omdat de deurpost misschien te klein blijkt te zijn of het trappenhuis te smal. De grote meubels die hier niet doorheen passen kun je natuurlijk niet zomaar laten staan en deze moet je uiteindelijk wel gewoon meeverhuizen. In zo een situatie hoef je niet in paniek te raken, want VBU kan je hierbij erg goed van dienst zijn. Wij hebben een flexibele manier van werken waardoor we altijd tijd vrij kunnen maken voor spoedboekingen. Door kleine aanpassingen in onze planning te maken kunnen wij zo snel mogelijk ter plaatse zijn.

Een gouden tip!

Wanneer er een verhuislift in de straat geplaatst wordt kan dit erg vervelend zijn voor de buren. Misschien kun je ze daarom van tevoren waarschuwen zodat zij er rekening mee kunnen houden. Zo voorkom je vervelende situaties op de verhuisdag zelf.

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

Aanbevolen door:

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen


Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 567 beoordelingen
js_loader

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten verhuislift huren

Goedkoop verhuizen, maar wel een verhuislift huren? Dit kan bij VBU. Wij hebben voordelige tarieven voor deze verhuisservice. Bij ons kun je bij minimale afname van 2 uur al een lift huren voor €60,- per uur. En dit is de prijs inclusief bemanning! Wij hebben ook een objectservice waarbij wij maximaal 3 grote objecten naar de gewenste verdieping kunnen verhuizen. Deze service kost €75,-. Bij beide services kun je een extra verhuizer inhuren voor €40,-.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij VBU kun je online een gratis offerte aanvragen door gebruik te maken van onze eenvoudige offertegenerator. Na het indienen van je aanvraag zal je binnen 24 uur je vrijblijvende offerte in je mailbox ontvangen.

Neem direct contact met ons op

Een verhuizing kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.

Zonnepanelen verhuizen

Onze verhuisliften reiken tot ver boven dakkapellen waardoor onze ervaren verhuizers je makkelijk kunnen helpen met het verhuizen van je zonnepanelen. Dit kan al tegen een scherpe tarief van €60,00 per uur. De ervaren verhuizers kunnen je trouwens ook nog eens helpen met het plaatsen van de panelen!

De voordelen van het verhuizen van zonnepanelen met een verhuislift zijn dat er verder geen steigerbouw, hoogwerkers of ladders nodig zijn. Hierdoor hoeven de verhuizers ook de zware panelen niet te sjouwen en worden alle panelen en kleppen veilig verwijderd of geplaatst.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.