Meteen naar de inhoud

Woningontruiming Nijmegen

Complete woningontruiming Nijmegen

Nijmegen is dé internationale stad van Gelderland. Het ligt dan ook aan de grens met Duitsland. Het is ook een leuke studentenstad vanwege de Radboud universiteit. Als ontruimingsbedrijf is Verhuisbedrijf Utrecht zeer actief in regio Nijmegen. Wil je een woning laten ontruimen in Nijmegen? Dan kan VBU je goed van dienst zijn.

Verschillende soorten ontruimingen in Nijmegen

Een woning ontruimen kan verschillende redenen hebben en hierdoor zijn het ook automatisch verschillende soorten ontruimingen. Waarom wil je eigenlijk een woning ontruimen? Je kunt een plotselinge verhuizing voorgeschoteld krijgen waarbij je jouw gehele huis wilt ontruimen. Misschien ben je een verhuurder en wil je na een geschil met de bewoner deze uit huis plaatsen. In dit geval mag je dit niet zomaar doen. Hiervoor heb je een ontruimingsvonnis van de rechter nodig. Iemand mag in Nederland natuurlijk niet zomaar op straat worden gezet.

Het komt ook weleens voor dat wij in Nijmegen een wietplantage ontruimen. In dit geval heeft de politie dan een wietplantage ontdekt en moet de woning zo snel mogelijk leeggehaald worden. Een laatste reden die wij helaas vaak meemaken is een overlijdensgeval. Hierbij moeten de nabestaanden de woning zo snel mogelijk in originele staat opleveren aan de verhuurder.

Woning ontruimen en bezemschoon opleveren

Een woning moet na een ontruiming altijd bezemschoon opgeleverd worden. Dit betekent dat alleen een huis leeghalen niet voldoende is. Wanneer VBU de woning ontruimt zullen wij het altijd, koste wat het kost in perfecte staat opleveren. Maar hoe kunnen wij dit voor je doen?

Vloeren verwijderen en meer

Allereerst beginnen wij met het huis opruimen. Hierna zullen wij het huis leegmaken. De complete inboedel zal uit de woning geplaatst worden. Hierna zullen wij (indien aanwezig) de gordijnen, lampen en vloerbedekking verwijderen. De vloeren verwijderen moet bijna altijd gebeuren, omdat deze meestal niet mogen blijven liggen van de verhuurder.

Sterke gediplomeerde ontruimers

€ 32,- per uur

Minimaal 3 uur

Extra herstelwerkzaamheden

Hierna beginnen wij met de herstelwerkzaamheden. Denk aan de gaten vullen in de muren en de muren opnieuw verven. Andere kleine herstelwerkzaamheden zijn eventuele plankjes en kastjes die door de bewoner zelf zijn aangebracht verwijderen. Na deze tijdrovende klus zullen wij beginnen met de grondige schoonmaak van de keuken, badkamer en wc. Wij zullen alles professioneel ontruimen zodat de woning bezemschoon opgeleverd kan worden. Dit zijn allemaal aanvullende diensten en onze vakmannen brengen je hierbij de beste service en kunnen jouw huis bezemschoon opleveren.

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Inboedel laten opkopen of wegdoen

Wat er met jouw inboedel gebeurt is jouw eigen persoonlijke keuze. Wij zullen de inboedel opruimen zodat onze professionele ontruimers rustig alle werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je kunt jouw inboedel natuurlijk bewaren voor uzelf of familieleden. In dit geval kun je het misschien tijdelijk opslaan in een opslag. Je laat ons weten waar jouw inboedel naartoe moet en wij zullen dit voor je regelen. Je kunt ook jouw inboedel verkopen. Hiermee kun je er misschien nog een klein bedrag mee verdienen. Kies je ervoor om de inboedel weg te gooien? Dan zorgen wij ervoor dat wij het netjes bij de speciale afleverpunten voor je inleveren. De hoeveelheid inboedel is hierbij geen enkel probleem.

VBU koopt je inboedel

Wat goed is om te weten is dat als je besluit jouw inboedel te verkopen dat je deze ook door ons kan laten opkopen. Indien wij hiermee akkoord gaan wordt de prijs die wij hiervoor betalen in mindering gebracht op jouw offerte.

Persoonlijke en waardevolle spullen

Je kunt jouw inboedel met een gerust hart bij ons achterlaten. Onze ontruimers zijn niet alleen discreet, maar zij zijn ook op de hoogte over de afspraken die met je zijn gemaakt met betrekking tot de inboedel. Als er speciale en dierbare spullen zijn die je eerst liever zelf ophaalt dan kan dit natuurlijk ook gewoon. Wij voeren een ontruiming snel uit en hierdoor is het misschien toch wel verstandig als je deze spullen voordat wij beginnen persoonlijk op komt halen.

Komen wij tijdens het ontruimen nog waardevolle spullen of misschien zelfs belangrijke documenten tegen waar je geen weet van heeft? Dan zullen wij direct contact met je opnemen om te vragen wat je wilt dat wij met deze spullen moeten doen. Alles moet natuurlijk wel goed bij je terechtkomen.

Woningontruiming Nijmegen met VBU

Wij zullen altijd zorgen voor een duidelijke en heldere communicatie. Wij vinden het erg belangrijk dat dit zo transparant mogelijk verloopt. Wij moeten niet alleen weten waar wij aan toe zijn en wat er tijdens een klus moet gebeuren, maar jij als klant wilt natuurlijk ook weten waar je aan toe bent. Je wilt straks niet voor verrassingen komen te staan en dit begrijpen wij volkomen.

Duidelijke communicatie is erg belangrijk. Dit komt vanwege het feit dat de woningontruiming natuurlijk geheel naar jouw wensen moet verlopen. Zo weet je precies wat er met de woning en spullen zal gebeuren en zo weten onze ontruimers ook precies wat er moet gebeuren. Elke ontruiming is anders en daarom zal onze benadering ook bij elke klant anders zijn. Zo houden wij de service persoonlijk.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten woningontruiming Nijmegen

He is erg moeilijk om de gemiddelde kosten van een woningontruiming in Nijmegen zonder enige achtergrond informatie voor je te noemen. Dit komt vanwege het feit dat ontruimingen erg van elkaar verschillen. Wij moeten hierbij kijken naar wat voor type woning in Nijmegen het betreft, kijken naar de omvang van jouw inboedel en bijvoorbeeld de bereikbaarheid van de woning. Verder komt er zoals je heeft kunnen lezen veel kijken bij een huis leeghalen. Ook rekenen wij een toeslag wanneer de woning snel ontruimd moet worden en wij een spoedboeking voor je moeten inplannen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Je kunt bij ons altijd een gratis offerte aanvragen en hierbij zul je ook nooit vastzitten aan bepaalde verplichtingen. Wij zullen te allen tijde rekening houden met jouw wensen en hierbij werken wij altijd zo transparant mogelijk én tegen een scherpe prijs.

Neem direct contact met ons op

Een ontruiming kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.

Inboedel laten opkopen

Het komt weleens voor dat wij inboedel opkopen en je hierdoor een korting op de uiteindelijke kosten van je ontruiming kunnen geven. Voor meer informatie hierover kun je altijd contact opnemen met onze verhuisspecialist.

Recyclen en duurzaamheid

Je kunt er altijd voor kiezen om je oude spullen zelf aan een goed doel te doneren zodat je spullen een tweede kans krijgen. Dit is natuurlijk ook veel beter voor het milieu. Heb je hier geen tijd voor of heb je geen idee waar je dit kunt doen? Dan kun je er ook voor kiezen om dit aan VBU over te laten. Wij hebben door onze jarenlange ervaring goed contact met de goede doelen en kringloopwinkels in Utrecht en omstreken en helpen je hier dan ook graag bij. Kleding en ander textiel doneren wij bijvoorbeeld aan het Leger des Heils zodat je kleding een tweede leven krijgt in plaats van dat het de verbrandingsoven ingaat. Meubels en andere objecten leveren wij weer voor je af bij de kringloop! Zijn bepaalde spullen niet meer bruikbaar? Dan brengen wij deze naar een afvalverwerkingsbedrijf zodat alles netjes gesorteerd en gerecycled kan worden.

Spoedontruimig Nijmegen

Ben je op zoek naar een ontruimingsbedrijf dat ook met spoed bij je terecht kan? Heb je hiervoor al op het internet gezocht naar ‘spoed woningontruiming Nijmegen’ of ‘met spoed woning ontruimen Nijmegen’? Dan kunt je nu stoppen met zoeken. Voor een woningontruiming in Nijmegen ben je bij VBU aan het goede adres.

Wij voeren met spoed een complete huisontruiming of bedrijfsontruiming voor je uit. Als bedrijf proberen wij zo flexibel mogelijk te werken met onze planning zodat wij met spoedboekingen ervoor kunnen zorgen dat wij ook tijd voor jouw ontruiming hebben. Neem in zo een situatie daarom direct contact met ons op zodat wij zo snel mogelijk ter plaatste kunnen zijn om je te helpen met jouw ontruiming.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444.