Meteen naar de inhoud

Woningontruiming Hilversum

Complete woningontruiming Hilversum

Een woningontruiming in Hilversum gebeurd vaak onder minder leuke omstandigheden. Het kan voorkomen dat iemand gaat verhuizen en er liever voor kiest om over te gaan tot een complete woningontruiming. Zo is het verhuizen minder werk, omdat de spullen niet meeverhuisd hoeven te worden.

Woning ontruimen Hilversum scenario’s

Het komt ook weleens voor dat een ontruiming een geschil tussen de verhuurder en bewoner van een woning betreft. In het geval van een ontruiming wil de verhuurder de bewoner dan gedwongen uit huis plaatsen om daarna over te gaan tot een ontruiming. Ook betreft het vaak helaas een overlijden van iemand. Dan zijn het vaak de nabestaanden die de ontruiming moeten regelen en het huis bezemschoon moeten opleveren. Omdat het voor de betrokkenen erg moeilijk is om de woning te ontruimen wordt er gekozen voor het inschakelen van een professioneel ontruimingsbedrijf.

Ervaren ontruimers VBU

Naast het feit dat woningontruimingen vaak emotioneel te zwaar zijn voor betrokken is het ook fysiek erg zwaar. Het is een arbeidsintensieve klus die vraagt om een speciale werkwijze. Ook de nodige ervaring en kennis is hierbij erg belangrijk. Bij VBU hebben wij een ervaren team die het ontruimen van woningen uiterst professioneel uitvoert. Hierbij wordt er natuurlijk ook rekening gehouden jouw wensen.

Sterke gediplomeerde ontruimers

€ 32,- per uur

Minimaal 3 uur

Voordat je een woning ontruimt

Een woningontruiming mag niet zomaar gebeuren. Dus ook niet in Hilversum. Wil je een woning ontruimen in verband met een overlijdensgeval? Dan is dit natuurlijk een ander verhaal. Dan moet de woning namelijk zo snel mogelijk gereed zijn voor de nieuwe bewoner.

Gaat het niet om overlijden, maar bijvoorbeeld om een uitzetting? Dan is er een ontruimingsvonnis nodig. Dit betekent dat je dan een uitspraak van de rechter nodig hebt waarin er toestemming wordt gegeven voor het ontruimen van de woning. Dit is een erg belangrijke wet, omdat natuurlijk niemand zomaar uit huis mag worden gezet. Bij de aanvraag van een ontruimingsvonnis zal de rechter de situatie goed beoordelen en kijken wie in zijn/haar recht staat.

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Woningontruiming Hilversum door VBU

VBU heeft niet alleen ervaring met het ontruimen van een woning, maar wij voeren ook de nodige herstelwerkzaamheden uit. Wij vinden het erg belangrijk om dit goed te verzorgen, want wij willen wel dat iedereen tevreden is met onze dienstverlening. Daarom gaan wij zo efficiënt mogelijk te werk. De eerdergenoemde herstelwerkzaamheden aan een woning die opgeleverd moet worden zijn nodig, omdat de woning in originele staat opgeleverd moet worden, conform de eisen van de verhuurder of makelaar.

Extra herstelwerkzaamheden

Dit betekent dat onze ontruimers dus extra klussen moeten uitvoeren zodat de woning aan deze eisen voldoet en er geen problemen zullen zijn tijdens de oplevering. Hierbij moet niet alleen de inboedel verwijderd worden, maar moeten wij bijvoorbeeld ook het laminaat, de gordijnen en vloerbedekking verwijderen. Wij voeren ook andere aanvullende diensten voor je uit en kunnen bijvoorbeeld ook de sleuteloverdracht voor je uit handen nemen zodat je echt over niks meer na hoeft te denken.

Bezemschoon opleveren woning

Zoals eerder aangegeven moeten er bij een huisontruiming ook herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden. De eisen van de verhuurder of makelaar zijn verschillend. Dus zo ook in regio Hilversum. Echter, weten wij door onze ruime ervaring vaak precies wat er gedaan moet worden. Voor een koophuis gelden er bijvoorbeeld vaak andere regels dan bij een woningbouwvereniging.

Het ligt natuurlijk aan de staat van de woning, maar vaak moeten er ook schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan woning waar veel in gerookt is. Dan moet er niet alleen geverfd worden, maar moet er ook bijvoorbeeld ook nicotineaanslag verwijderd worden. Andere reinigingswerkzaamheden die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld het schoonmaken van de keuken, wc en badkamer.

Woning ontruimen, bezemschoon opleveren en meer!

Zoals je hebt kunnen lezen vraagt een huisontruiming om professionaliteit. Wij zijn dan ook niet alleen gespecialiseerd in het ontruimen van woningen, maar wij weten ook hoe emotioneel het proces kan zijn voor de betrokkenen. Daarom werken wij altijd met een persoonlijke benadering.

Discreet & professioneel ontruimen

Tussen jouw inboedel kunnen er natuurlijk waardevolle spullen zitten waar je zich misschien zorgen over maakt. VBU maakt hier altijd van tevoren duidelijke afspraken met je over. Worden er later nog andere waardevolle spullen of documenten aangetroffen? Dan nemen onze ontruimers direct contact met je op. Wij werken snel, maar zijn wel discreet en professioneel. Wat ook goed is om te weten is dat VBU ook inboedel opkoopt of indien je dit wenst jouw inboedel aflevert bij goede doelen.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Kosten woningontruiming Hilversum

He is erg moeilijk om de gemiddelde kosten van een woningontruiming in Hilversum zonder enige achtergrond informatie voor je te noemen. Dit komt vanwege het feit dat ontruimingen erg van elkaar verschillen. Wij moeten hierbij kijken naar wat voor type woning in Hilversum het betreft, kijken naar de omvang van jouw inboedel en bijvoorbeeld de bereikbaarheid van de woning. Verder komt er zoals je heeft kunnen lezen veel kijken bij een huis leeghalen. Ook rekenen wij een toeslag wanneer de woning snel ontruimd moet worden en wij een spoedboeking voor je moeten inplannen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Je kunt bij ons altijd een gratis offerte aanvragen en hierbij zul je ook nooit vastzitten aan bepaalde verplichtingen. Wij zullen te allen tijde rekening houden met jouw wensen en hierbij werken wij altijd zo transparant mogelijk én tegen een scherpe prijs.

Neem direct contact met ons op

Een ontruiming kan vermoeiend zijn en daarom willen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Heb jij bijvoorbeeld nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.

Inboedel laten opkopen

Het komt weleens voor dat wij inboedel opkopen en je hierdoor een korting op de uiteindelijke kosten van je ontruiming kunnen geven. Voor meer informatie hierover kun je altijd contact opnemen met onze verhuisspecialist.

Recyclen en duurzaamheid

Je kunt er altijd voor kiezen om je oude spullen zelf aan een goed doel te doneren zodat je spullen een tweede kans krijgen. Dit is natuurlijk ook veel beter voor het milieu. Heb je hier geen tijd voor of heb je geen idee waar je dit kunt doen? Dan kun je er ook voor kiezen om dit aan VBU over te laten. Wij hebben door onze jarenlange ervaring goed contact met de goede doelen en kringloopwinkels in Utrecht en omstreken en helpen je hier dan ook graag bij. Kleding en ander textiel doneren wij bijvoorbeeld aan het Leger des Heils zodat je kleding een tweede leven krijgt in plaats van dat het de verbrandingsoven ingaat. Meubels en andere objecten leveren wij weer voor je af bij de kringloop! Zijn bepaalde spullen niet meer bruikbaar? Dan brengen wij deze naar een afvalverwerkingsbedrijf zodat alles netjes gesorteerd en gerecycled kan worden.

Spoedontruimig Hilversum

Bij uitzettingen kunnen ontruimingen wat eerder gepland worden, maar bij een overlijdensgeval is dit natuurlijk helaas niet mogelijk. Het ontruimen van de woning dient dan met spoed te gebeuren. Soms betreft een spoedontruiming ook een kantoorpand die vanwege faillissement ontruimt moet worden. Ook dit betreft dan weer een spoedboeking. VBU kan je altijd helpen en zorgen voor een tijdige ontruiming van jouw woning of pand. Hierbij maken wij kleine aanpassingen in onze agenda zodat wij je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444.