Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Woningontruiming & Corona protocol

Woningontruiming & Corona protocol

  woningontruiming corona

  Een woningontruiming is nooit leuk voor de betrokkenen. Het komt dan ook vrij weinig voor dat een woning vrijwillig ontruimd moet worden. Vaak worden wij bij Verhuisbedrijf Utrecht ingeschakeld voor ontruimingen waarbij een geschil tussen de verhuurder en huurder is ontstaan of bij een overlijdensgeval. In het geval van een overlijden van een dierbare zijn vaak diverse familieleden aanwezig, omdat het toch een moeilijke klus betreft.

  COVID-19 Protocol bij ontruiming

  Helaas hebben we nog altijd te maken met het corona virus. Kunnen wij alsrofessioneel ontruimingsbedrijf nog wel ontruimingen uitvoeren? Gaat de coronapandemie ons gebruikelijke kwaliteit ten goede doordat we een andere werkwijze moeten hanteren? Wil je hier meer over weten? Lees dan dit artikel.

  Woningontruiming regionaal

  Gelukkig worden woningontruimingen in Nederland door de maatregelen niet uitgesteld. Dit komt natuurlijk vanwege het feit dat woningontruimingen essentieel zijn voor onze samenleving. Een woning moet namelijk zo snel mogelijk bezemschoon opgeleverd worden zodat een nieuwe huurder er snel zijn/haar intrek kan nemen.

  Zoals eerder aangegeven is een woningontruiming nooit leuk en overkomt het mensen vaak in erg moeilijke tijden. Nu maakt het corona virus het werk voor onze medewerkers iets moeilijker, maar niet onmogelijk. Wij houden ons altijd aan de nodige maatregelen en werken volgens het Woningontruiming Regionaal protocol. Bekijk hier het corona protocol van Woningontruiming Regionaal. Ons hele team heeft onderling een erg goede samenwerking waardoor wij je in deze roerige tijden nog steeds de beste service kunnen garanderen.

  Een goede samenwerking met maatregelen

  Er gelden op dit moment natuurlijk geen maatregelen meer. Ons hele team blijft op de hoogte van eventuele maatregelen en beperkingen en zij respecteren deze ook te allen tijde. Onze collega’s zullen met jou samen de huisontruiming netjes voltooien en hierbij verzekeren wij je ook van een goede service met veiligheid voor zowel jou en onze ontruimers.

  Professionele dienstverlening

  Onze algemene werkwijze is nooit veranderd en zo waarborgen wij onze kwaliteit. De overheid heeft ons eerder de nodige maatregelen opgelegd waar wij ons aan houden, maar samen helpen we elkaar door de ontruiming nog steeds professioneel uit te voeren. Tegenwoordig werken wij bij een ontruiming, maar bijvoorbeeld ook bij een verhuizing altijd met handschoenen.

  Er wordt nog altijd 1,5 meter afstand gehouden tussen ons personeel en andere aanwezigen. Zo beschermen we elkaar. Verder dragen onze collega’s altijd hun masker als dat gevraagd wordt. Wij verzorgen met respect voor jou en jouw spullen de woningontruiming tot in de puntjes.

  Hergebruik inboedel; ook tijdens corona

  COVID19 betekent natuurlijk niet dat wij niet meer met goede doelen werken. Wij zorgen er dan ook nog steeds voor dat jouw inboedel netjes wordt afgeleverd bij de daarvoor bestemde afleverpunten. Wij zijn als bedrijf pro hergebruik en pro goede doelen. Inboedel geven wij dan ook graag een tweede leven en zo werken wij mee aan een duurzame wereld. Ook tijdens corona!

  Vraag een gratis offerte aan

  Moet jij een huis leeghalen? Voor een precieze prijsindicatie voor het ontruimen van jouw woning kun je het beste een gratis offerte aanvragen. Bij ons is dit uiteraard helemaal vrijblijvend en je zult dan ook nergens aan vastzitten. Heb jij nog vragen of wil je advies en wil je daarom liever direct iemand spreken? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken. Dit kan op telefoonnummer 030-2054444.