Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Snel, goed en goedkoop verhuizen in Utrecht Overvecht

Ga je binnenkort verhuizen van of naar Utrecht Overvecht? Voorkom stress en gun jezelf het gemak van een professionele verhuizing. Het kan al voor 85 euro!

Verhuizen is een stressvolle en tijdrovende aangelegenheid. Dat begint al bij de voorbereiding, waarin je weken bezig bent met het ordenen en inpakken van spullen. Het enthousiasme waarmee je begon neemt snel af en de irritaties nemen toe.

Ook spoedverhuizingen gaan niet vanzelf. Misschien zijn er privéomstandigheden waardoor je snel wilt vertrekken, of word je gedwongen door een stukgelopen relatie. Op zo’n moment denk je maar een ding: ik wil hier zo snel mogelijk weg. Maar hoe?

Heb je een bedrijf, dan is snel verhuizen helemaal een must, want elk uur dat je niet werkt kost geld. Bezuinigen op een zakelijke verhuizing van of naar Utrecht Overvecht is daarom, zoals de Engelsen zeggen ‘penny wise and pound foolish’. Je bespaart een paar dubbeltjes, terwijl je euro’s verspilt. Verhuisbedrijf Utrecht maakt hier een einde aan.

Bespaar veel geld bij verhuizing van of naar Utrecht Overvecht

Verhuisbedrijf Utrecht is opgericht door een student, die regelmatig van kamer wisselde en niet steeds een beroep wilde doen op zijn ouders. Tarieven van traditionele verhuisbedrijven waren echter torenhoog. Verhuisbedrijf Utrecht werd opgericht en sindsdien profiteerden honderden klanten van onze uitstekende service voor een superlage prijs.

Verhuisbedrijf Utrecht werkt met ervaren verhuizers en gemotiveerde en streng geselecteerde studenten. Dit levert je talloze voordelen op:

 • Door gemotiveerde studenten te koppelen aan ervaren verhuizers betaal je minder loonkosten en is de kwaliteit gewaarborgd
 • Verhuizen in het weekend, de avonduren of op feestdagen? Jij bepaalt wanneer je ons inschakelt en je betaalt er geen cent extra voor
 • Jouw wens is onze uitdaging. Heb je speciale vragen of wensen, leg ze dan aan ons voor. We bieden graag een oplossing.
 • Verhuizen in de regio Utrecht Overvecht of ver daarbuiten? We leveren je spullen altijd af op de gewenste plek. Ook die zware piano op de eerste etage
 • In de Randstad kunnen we spoedverhuizingen vaak op dezelfde dag voor je uitvoeren.
 • Heb je slechts gedeeltelijk hulp nodig, bijvoorbeeld voor het verhuizen van een keuken of zware meubels? Dan kan dat ook

Professioneel verhuizen in Utrecht Overvecht en wijde omgeving

Dankzij onze flexibele en innovatieve aanpak is professioneel verhuizen voor iedereen betaalbaar. Dat dit aanslaat blijkt wel uit de tientallen verhuizingen die we maandelijks verzorgen in Utrecht en omgeving. Zo zijn we vrijwel dagelijks actief in Utrecht Overvecht, Utrecht Binnenstad, Leidsche Rijn, Maarssen, Woerden, Nieuwegein, Amersfoort en wijde omgeving.

Ook voeren we regelmatig spoedverhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. En dat is niet het enige.

Meer diensten van Verhuisbedrijf Utrecht

Zakelijke verhuizingen en bedrijfsverhuizingen

Laat je complete bedrijfsinventaris of onderdelen verhuizen. We kunnen je bedrijfspand ook voor je ontruimen en door onze snelheid en precisie zijn je medewerkers snel weer aan het werk.

Transportdiensten

Kun je zware meubels, witgoed of online aankopen niet zelf vervoeren? We doen het voor je, al vanaf 85 euro.

Ontruimingen

Laat je kantoorpand of woning vakkundig ontruimen en bespaar tijd en geld. Na afloop is het pand opleverklaar.

Seniorenverhuizingen

Als senior, mindervalide of hulpbehoevende kun je niet zelf verhuizen. We helpen je bij een vlekkeloze verhuizing en nemen alle zorgen uit handen.

Spoedverhuizing

Krijg je onverwacht een baan krijgt aangeboden of loopt je relatie plotseling op de klippen? In de Randstad kunnen we vaak al binnen 1 dag verhuizen.

Klusdiensten

Voel je meteen op je gemak in je nieuwe woning of bedrijfspand, dankzij onze klusdiensten. We behangen en schilderen muren, hangen lampen op en leggen laminaat. Klushulp is ook ideaal bij ontruimingen. Desgewenst leveren we afval direct af bij een vuilverwerker

Verhuisbedrijf Utrecht maakt verhuizen makkelijker

Verhuizen is niet echt leuk en het brengt een hoop gedoe met zich mee. Verhuisbedrijf Utrecht maakt het niet leuker, maar wel makkelijker. Zo kun jij voor een minimale investering snel verder met je leven. Dan ga je het toch niet zelf doen?

Voorkom de stress van zelf verhuizen en vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Dan ontvang je binnen 24-uur onze razend scherpe prijsopgave per e-mail.

 1. Klik op de knop Offerte Aanvragen
 2. Vul de details in over het project
 3. Binnen 24 uur ontvang je onze scherpe prijs via e-mail
Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Dit zeggen klanten over onze verhuizingen in Utrecht Overvecht

Netjes en op tijd

“De verhuizing viel me ontzettend mee. De verhuizers hielpen met inpakken en inladen en ik had nergens omkijken naar. Met Verhuisbedrijf Utrecht kan het niet misgaan.”

-Linda Vlaskamp

Voordelig en vakkundig

“We zijn verhuisd van Amersfoort naar Overvecht en iemand attendeerde me op Verhuisbedrijf Utrecht. Bij het telefoongesprek waren ze meteen heel geduldig en dachten ze met me mee.”

“Ik heb ze ingeschakeld en dat bleek een prima beslissing, want de verhuizing was voordelig en werd vakkundig uitgevoerd. Het fijnste vond ik dat ze ook zware spullen op hun plek zetten. We voelden ons direct thuis in ons nieuwe huis.”

-Kees Dijkhoff

Bekijk ook de andere diensten van Verhuisbedrijf Utrecht:

 • Zakelijke verhuizingen
 • Senioren verhuizingen
 • Spoedverhuizingen
 • Internationale verhuizingen
 • Transportdiensten
 • Losse sjouwhulp
 • Kluswerkzaamheden