Meteen naar de inhoud

Verhuizen Utrecht Overvecht

Verhuizen in Utrecht Overvecht

verhuisbedrijf vbu landkaart

Snel, goed en goedkoop verhuizen in Utrecht Overvecht. Ga je binnenkort verhuizen van of naar Utrecht Overvecht? Voorkom stress en gun jezelf het gemak van een professionele verhuizing. Het kan al voor 85 euro!

Verhuizen is een stressvolle en tijdrovende aangelegenheid. Dat begint al bij de voorbereiding, waarin je weken bezig bent met het ordenen en inpakken van spullen. Het enthousiasme waarmee je begon neemt snel af en de irritaties nemen toe.

Ook spoedverhuizingen gaan niet vanzelf. Misschien zijn er privéomstandigheden waardoor je snel wilt vertrekken, of word je gedwongen door een stukgelopen relatie. Op zo’n moment denk je maar een ding: ik wil hier zo snel mogelijk weg. Maar hoe?

Heb je een bedrijf, dan is snel verhuizen helemaal een must, want elk uur dat je niet werkt kost geld. Bezuinigen op een zakelijke verhuizing van of naar Utrecht Overvecht is daarom, zoals de Engelsen zeggen ‘penny wise and pound foolish’. Je bespaart een paar dubbeltjes, terwijl je euro’s verspilt. Verhuisbedrijf Utrecht maakt hier een einde aan.

Bespaar veel geld bij verhuizing van of naar Utrecht Overvecht

Verhuisbedrijf Utrecht is opgericht door een student, die regelmatig van kamer wisselde en niet steeds een beroep wilde doen op zijn ouders. Tarieven van traditionele verhuisbedrijven waren echter torenhoog. Verhuisbedrijf Utrecht werd opgericht en sindsdien profiteerden honderden klanten van onze uitstekende service voor een superlage prijs.

Daarom kiezen voor Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland

Voordelig, vakkundig en betrouwbaar verhuizen

Uitsluitend gediplomeerde verhuizers

Verhuis in 1 dag naar je nieuwe bestemming

Spoedverhuizingen en ontruimingen

Goede garantie en volledig verzekerd

Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen

Professioneel verhuizen in Utrecht Overvecht en wijde omgeving

Dankzij onze flexibele en innovatieve aanpak is professioneel verhuizen voor iedereen betaalbaar. Dat dit aanslaat blijkt wel uit de tientallen verhuizingen die we maandelijks verzorgen in Utrecht en omgeving. Zo zijn we vrijwel dagelijks actief in Utrecht Overvecht, Utrecht Binnenstad, Leidsche Rijn, Maarssen, Woerden, Nieuwegein, Amersfoort en wijde omgeving.

Ook voeren we regelmatig spoedverhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. En dat is niet het enige.

Meer diensten van Verhuisbedrijf Utrecht

Zakelijke verhuizingen en bedrijfsverhuizingen

Laat je complete bedrijfsinventaris of onderdelen verhuizen. We kunnen je bedrijfspand ook voor je ontruimen en door onze snelheid en precisie zijn je medewerkers snel weer aan het werk.

Transportdiensten

Kun je zware meubels, witgoed of online aankopen niet zelf vervoeren? We doen het voor je, al vanaf 85 euro.

Ontruimingen

Laat je kantoorpand of woning vakkundig ontruimen en bespaar tijd en geld. Na afloop is het pand opleverklaar.

Seniorenverhuizingen

Als senior, mindervalide of hulpbehoevende kun je niet zelf verhuizen. We helpen je bij een vlekkeloze verhuizing en nemen alle zorgen uit handen.

Spoedverhuizing

Krijg je onverwacht een baan krijgt aangeboden of loopt je relatie plotseling op de klippen? In de Randstad kunnen we vaak al binnen 1 dag verhuizen.

Klusdiensten

Voel je meteen op je gemak in je nieuwe woning of bedrijfspand, dankzij onze klusdiensten. We behangen en schilderen muren, hangen lampen op en leggen laminaat. Klushulp is ook ideaal bij ontruimingen. Desgewenst leveren we afval direct af bij een vuilverwerker

Verhuisbedrijf Utrecht maakt verhuizen makkelijker

Verhuizen is niet echt leuk en het brengt een hoop gedoe met zich mee. Verhuisbedrijf Utrecht maakt het niet leuker, maar wel makkelijker. Zo kun jij voor een minimale investering snel verder met je leven. Dan ga je het toch niet zelf doen?

Voorkom de stress van zelf verhuizen en vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Dan ontvang je binnen 24-uur onze razend scherpe prijsopgave per e-mail.

  1. Klik op de knop Offerte Aanvragen
  2. Vul de details in over het project
  3. Binnen 24 uur ontvang je onze scherpe prijs via e-mail

Dit zeggen klanten over onze verhuizingen in Utrecht Overvecht

Netjes en op tijd

“De verhuizing viel me ontzettend mee. De verhuizers hielpen met inpakken en inladen en ik had nergens omkijken naar. Met Verhuisbedrijf Utrecht kan het niet misgaan.”

-Linda Vlaskamp

Voordelig en vakkundig

“We zijn verhuisd van Amersfoort naar Overvecht en iemand attendeerde me op Verhuisbedrijf Utrecht. Bij het telefoongesprek waren ze meteen heel geduldig en dachten ze met me mee.”

“Ik heb ze ingeschakeld en dat bleek een prima beslissing, want de verhuizing was voordelig en werd vakkundig uitgevoerd. Het fijnste vond ik dat ze ook zware spullen op hun plek zetten. We voelden ons direct thuis in ons nieuwe huis.”

-Kees Dijkhoff

Bedrijven

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen