Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Verhuizen in Leidsche Rijn | Snel, betrouwbaar en goedkoop

Ga je binnenkort verhuizen in Leidsche Rijn? Verhuisbedrijf Utrecht voert je verhuizing snel, betrouwbaar en goedkoop uit. Het kan al voor 85 euro!

Verhuizen in Leidsche Rijn was nog nooit zo voordelig

Verhuis je binnenkort van of naar Leidsche Rijn, dan komt er veel op je af. De verhuizing voorbereiden kost veel tijd, verhuizen is uitermate stressvolle en als consument beschik je niet over de middelen om de overgang soepel te laten verlopen.

Zit je midden in een verhuizing, dan zijn er altijd spullen die niet in de auto passen. Denk maar aan een zware tafel, een eikenhouten kast of een piano. Je kunt een aanhangwagen of vrachtauto huren, maar daar betaal je flink voor en het tillen moet je zelf doen.

Met Verhuisbedrijf Utrecht verhuis je betrouwbaar, goedkoop en snel naar Leidsche Rijn of omgeving.
We helpen je met de bezorging van al je spullen, of je nu particulier of ondernemer bent en of je nu 1 of honderden producten wilt vervoeren. Verhuizen kan al voor 85 euro!

Verhuizen naar Leidsche Rijn: Dit zijn je voordelen

Verhuisbedrijf Utrecht is dé specialist in verhuizen in Utrecht en omgeving, met bestemmingen als Leidsche Rijn, Utrecht Centrum, Maarssen, Woerden en Amersfoort. Je kunt ons ook inschakelen voor transport- en koeriersdiensten. Dit kan bijvoorbeeld als je zelf verhuist, maar wel wat hulp kunt gebruiken bij het vervoeren van je meubels en witgoed. We leveren de goederen netjes bij je nieuwe huis af, op de afgesproken plaats. Ook als dat op zolder of in een bijkeuken is.

Heb je een drukke baan en wil je na je werk verhuizen? Dat is geen enkel probleem. Je verhuist bij ons van of naar Leidsche wanneer dat jou uitkomt. Ook ’s avonds, in het weekend en zelfs op feestdagen. Spoedverhuizingen zijn in de Randstad vaak op dezelfde dag mogelijk. Daarbij betaal je altijd hetzelfde vaste tarief!

Wil je nog meer service? Dan kunnen we zelfs kluswerkzaamheden voor je uitvoeren, zoals het installeren van apparatuur of het monteren en demonteren van meubels. Zo maak je het jezelf nog makkelijker.

Betrouwbare verhuisdiensten voor de laagste prijzen

Met de verhuisdiensten van Verhuisbedrijf Utrecht kies je voor betaalbare kwaliteit. We verhuizen je goedkoop van of naar Leidsche Rijn en garanderen de hoogste kwaliteit. Hoe we dat doen? Door ervaren verhuizers samen te laten werken met gemotiveerde en streng geselecteerde studenten. Zo bespaar je op de loonkosten en niet op kwaliteit.

Wil je vrienden en familieleden inschakelen bij je verhuizing? Het kan allemaal. Ook bepaal je zelf hoe lang je gebruik maakt van onze verhuizers en verhuiswagen. Hoe meer je zelf doet, hoe minder je betaalt. We brengen alleen de uren in rekening van binnenkomst op het eerste adres tot het vertrek bij het laatste adres.

Daarom verhuizen van of naar Leidsche Rijn met Verhuisbedrijf Utrecht

 • Voordelig, vakkundig en betrouwbaar verhuizen
 • Professioneel wagenpark inclusief verhuismiddelen
 • 7 dagen in de week beschikbaar, zonder toeslagen en verborgen kosten
 • Van alle marketen thuis: van particuliere verhuizing tot transport
 • Alles is bespreekbaar
 • Ook voor kluswerkzaamheden en bezemschoon opleveren oude woning

Stappen voor een vlekkeloze verhuizing

Verhuisbedrijf Utrecht is zo goedkoop omdat we veel verhuizen. Onze agenda zit letterlijk altijd vol en daarom is het belangrijk dat je je verhuizing op tijd inplant. Vraag een vrijblijvende offerte voor je verhuizing aan

Op de verhuisdag staan onze verhuizers op het afgesproken tijdstip voor je deur. Vervolgens doorlopen we deze stappen:

 1. We inventariseren de spullen
 2. We kiezen de beste aanpak voor de verhuizing
 3. We bespreken jouw specifieke wensen
 4. Vloeren, gangen en deuren beschermen we tegen eventuele beschadigingen
 5. Zodra alle spullen zijn ingeladen en gecontroleerd teken je voor akkoord.

Deze procedure herhalen we in omgekeerde volgorde op het nieuwe adres.

Neem je extra diensten bij ons af, zoals hulp bij inpakken of klushulp? Dan maken we daar vooraf afspraken over.

Dit zeggen klanten over de verhuizingen van Verhuisbedrijf Utrecht

Netjes en op tijd

“We wonen sinds kort in de wijk Leidsche Rijn en we zijn zeer tevreden met onze verhuizing. De heren kwamen hun afspraken keurig na en hebben ons uitstekend geholpen. Ik twijfelde over zelf verhuizen, maar ben blij dat ik het heb uitbesteed.”

-Frank Mutsaers

Betrouwbare verhuizers

“Betrouwbare verhuizers en ook telefonisch goed bereikbaar. Ik had meteen een goed gevoel bij ze en dat bleek te kloppen. Ik kan ze iedereen aanbevelen.”

-Kira Terwee

Verhuizen naar Leidsche Rijn? Reserveer nu online

Met Verhuisbedrijf Utrecht is verhuizen van en naar Leidsche Rijn voordeliger dan ooit. Je maakt al gebruik van onze diensten voor 85 euro! Maak het jezelf daarom makkelijk en voorkom de stress van zelf verhuizen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Bel voor meer informatie: 030 205 4444

Verhuisbedrijf Utrecht is actief in onder andere de volgende plaatsen: