Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Leidsche Rijn

Verhuisbedrijf in Leidsche Rijn

Het goedkoopste verhuisbedrijf in Leidsche Rijn gezocht? Dat is Verhuisbedrijf Utrecht.
Ons verhuisbedrijf biedt staat bekend als zeer professioneel en biedt de snelste service. Onze enthousiaste verhuizers brengen jouw spullen op een zorgvuldige en snelle manier naar hun nieuwe onderkomen. Wil je compleet ontzorgd worden of heb je slechts enkele dingen nodig, zoals een verhuislift of verhuizers? Bij ons verhuisbedrijf is het allemaal mogelijk. Tevreden klanten, dat is ons doel. En gelukkig beoordelen zij ons met een 9+ gemiddeld! Wil je ook op een fijne manier verhuizen? Zet dan nu ons verhuisbedrijf in Leidsche Rijn in of lees verder voor meer informatie.

Verhuisservice Leidsche Rijn

verhuisbedrijf amersfoort vbu landkaart

Ons verhuisbedrijf kan in Leidsche Rijn op verschillende punten ondersteuning bieden. Wij kunnen niet alleen je spullen verhuizen, maar ook je meubels (de)monteren, spullen in- en uitpakken of opslaan. Moet er een woningontruiming verricht worden? Ook dat kunnen wij doen. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van losse diensten. Dit zijn diensten zoals het huren van een verhuislift of verhuizers, maar ook het huren van een verhuiswagen met chauffeur. Wij horen graag wat we op dat gebied voor je kunnen betekenen. Wij vervoeren je spullen zo veilig mogelijk. Hiervoor gebruiken we professionele verhuismaterialen, zoals spanbanden en wikkelfolie. Deze materialen zorgen er ook voor dat we sneller kunnen werken, waardoor je verhuizing nog eerder voor elkaar is.

Of het nu een grote of kleine, zakelijke verhuizing, of seniorenverhuizing is: wij staan altijd voor je klaar.

Bij een verhuizing kijken wij ook altijd naar welke aanpak er nodig is zodat wij de beste service kunnen bieden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. VBU komt natuurlijk niet zomaar aan de 5000+ fantastische reviews in combinatie met een gemiddelde score van 9,3!

Verhuizen in Leidsche Rijn en omstreken

Online zijn er heel veel verhuisbedrijven te vinden, maar bieden zij je ook de beste service? Voor een professioneel verhuisbedrijf in Leidsche Rijn ben je bij VBU aan het juiste adres. Wij kunnen je het beste van een verhuisbedrijf in regio Utrecht aanbieden, omdat wij vanuit 3 standplaatsen in Nederland werken waarvan er een in Amersfoort is. De andere twee standplaatsen zijn in Veenendaal en Zeist.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5165 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Verhuisbedrijf Leidsche Rijn kosten

Een verhuisbedrijf in Leidsche Rijn, welke kosten brengt het inschakelen hiervan met zich mee? Voor ons verhuisbedrijf betaal je de laagste prijs. Dit heeft diverse redenen. Daar waar vroeger veel verhuisbedrijven waren aangesloten bij een brancheorganisatie, opereren wij onafhankelijk. Hierdoor zijn wij een zeer goedkoop verhuisbedrijf in Leidsche Rijn. Gecombineerd met onze korte lijnen en duidelijke afspraken, ben je bij ons altijd het beste af.

Daarom kies je Verhuisbedrijf Utrecht

Als je ons verhuisbedrijf in Leidsche Rijn inzet, kun je op diverse voordelen rekenen. Zo kunnen onze verhuizers in Leidsche Rijn niet alleen snel werken, maar hebben we je ook de volgende voordelen te bieden: 

  • NIWO-certificaat: hierdoor zijn wij vakbekwaam, betrouwbaar en kredietwaardig
  • De laagste voorrijkosten: wij zijn de enige echte verhuizer in Leidsche Rijn en omstreken
  • Uitstekende service: onze klanten geven onze service een 9+!
  • Wij helpen je ook met je spoedverhuizing

Waarom VBU? Alles op een rijtje:

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Snel een verhuisbedrijf in Leidsche Rijn nodig of wil je alvast een datum inplannen? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 030 205 4444. Ook kun je een mail sturen naar info@verhuisbedrijfutrecht.nl. Wij helpen je graag verder en gaan op zoek naar de beste verhuisoplossing voor jou. Met ons verhuisbedrijf in Leidsche Rijn profiteer je altijd van betrouwbare service!