Ga naar de inhoud

Verhuizen Binnenstad Utrecht

Verhuizen binnenstad Utrecht | Snel, goed en goedkoop

Wil je snel en stressvrij verhuizen in de binnenstad van Utrecht? Verhuisbedrijf Utrecht is met zijn lage prijzen en hoge kwaliteit dé specialist. Verhuizen kan al voor 85 euro!

Verhuizen is een tijdrovende en intensieve bezigheid, die een hoop stress oplevert. Helemaal als je verhuist in de binnenstad van Utrecht, met zijn smalle straten en drukke verkeer. Een verhuizing kost ook altijd meer tijd dan je denkt en daarmee indirect geld. Helemaal als je extra vrije dagen op moeten nemen voor de overgang naar je nieuwe woning of bedrijfspand.

Met de verhuisdiensten van Verhuisbedrijf Utrecht bespaar je tijd, geld en stress. Voor slechts 85 euro huur je al een ochtend of middag een ervaren verhuizer, inclusief een professionele verhuiswagen van 22m3 en btw. En er zijn meer redenen om te kiezen voor de beste verhuizers van Utrecht.

Daarom kiezen voor Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland

Voordelig, vakkundig en betrouwbaar verhuizen

Uitsluitend gediplomeerde verhuizers

Verhuis in 1 dag naar je nieuwe bestemming

Spoedverhuizingen en ontruimingen

Goede garantie en volledig verzekerd

Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen

Verhuizen in centrum Utrecht? Bepaal hoeveel je zelf doet

Verhuizen is iets persoonlijks en iedereen verhuist op zijn eigen manier. Misschien wil je alle spullen zelf inpakken en heb je slechts hulp nodig bij het vervoer van zware meubels, tafels, kasten of bedden. Of je moet door relationele of medische redenen met spoed verhuizen naar een nieuw onderkomen binnen Utrecht of in de omgeving.

Wat de reden voor je verhuizing buiten of binnen Utrecht ook is, we denken altijd met je mee en zoeken altijd de beste en voordeligste oplossing. Daarbij kunnen we je ook helpen met aanvullende diensten, zoals het ontruimen en opleverklaar maken van je oude woning, transporthulp, en kluswerkzaamheden.

Verhuizen binnenstad Utrecht kan niet goedkoper

Verhuisbedrijf Utrecht biedt je de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Dit doen we door gediplomeerde, Erkende Verhuizers te koppelen aan streng geselecteerde studentenverhuizers. Je betaalt daardoor nooit teveel.

Door de inzet van gemotiveerde studentenverhuizers bespaar je niet alleen geld, maar krijg je ook meer vrijheid. Zo kun je 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar een beroep op ons doen. Ook op zon- en feestdagen en altijd zonder extra kosten of toeslagen. Jij verhuist, wanneer jij dat wilt

Van kleine verhuizing in centrum Utrecht tot opleverklaar maken kantoorpand

Welke verhuiswens je ook hebt, de kans is groot dat Verhuisbedrijf Utrecht hem realiseert. Alles is bespreekbaar en je kunt voor praktisch alle verhuisdiensten bij ons terecht, zoals:

  • Particuliere verhuizingen in binnenstad Utrecht en wijde omgeving
  • Zakelijke verhuizingen
  • Seniorenverhuizingen
  • Spoedverhuizingen
  • Ontruimingen en inboedelontruiming na overlijden
  • Klushulp
  • Transport van bijvoorbeeld witgoed, kantoormeubilair of online aankopen

Al onze verhuis- en transportdiensten zijn bestemd voor particuliere en zakelijke klanten en je kunt ze voordelig combineren. Ga je bijvoorbeeld binnenkort verhuizen uit het centrum van Utrecht, dan kunnen we je bedrijfspand bezemschoon opleveren en direct afval afvoeren. Dit is wel zo makkelijk.

Ook kunnen we alleen het transport voor je verzorgen, bijvoorbeeld een piano verhuizen.
Neem je meerdere diensten af, dan krijg je een aantrekkelijke korting.

Heldere werkwijze en de laagste prijzen

Je wilt geld besparen op je verhuizing uit de binnenstad van Utrecht en dat begrijpen we. Daarom doen onze verhuizers er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dat merk je bijvoorbeeld aan onze werkwijze, die bestaat uit 4 eenvoudig stappen.

1. Offerte

Klik op de knop Offerte aanvragen, vul de velden in en je krijgt binnen 24 uur een duidelijk opgebouwde prijsopgave per e-mail.

2. Inplannen

Heb je vragen naar aanleiding van de offerte? Bel of mail ons en we beantwoorden ze graag. Pas als je helemaal tevreden, plannen we een dag en tijdstip in.

3. Verhuisdag

Op de verhuisdag zelf staan onze verhuizers op het afgesproken tijdstip voor je deur. Tijdens de dag heb je 1 aanspreekpunt en we zijn pas klaar als je 100% tevreden bent

4. Evaluatie

Na de verhuizing nemen we contact met je op, om je ervaringen te horen. Alle tips en suggesties zijn welkom en nemen we serieus.

Door onze heldere werkwijze en een grote groep van ervaren en flexibel inzetbare verhuizers garanderen we de laagste prijzen. Vraag voor de exacte investering een offerte aan en verbaas je over onze scherpe tarieven. Laten verhuizen is goedkoper dan je denkt en je bespaart tijd en voorkomt stress.

Verhuizen binnenstad Utrecht, dit zeggen onze klanten

Met ruim 150 verhuizingen per week ben je bij Verhuisbedrijf Utrecht verzekerd van kwaliteit en betaalbaar gemak. Dit zeggen klanten over onze diensten:

Perfecte verhuisdag

“Uw verhuizers waren goed opgeleid en de verhuizing kon niet beter verlopen. Bedank ze allemaal voor deze perfecte verhuisdag en mocht ik ooit weer verhuizen, dan bel ik jullie als eerste.”

Leonie Westervelt, Amersfoort

Efficiënt, beleefd en meegaand

“Gisteren zijn we verhuisd en dat beviel uitstekend. Erg efficiënt, beleefd en meegaand. Bedank alle verhuizers nogmaals en we maken zeker weer gebruik van jullie diensten.”

Erik van Elderen

Bedrijven

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

9,3 10
Klanten Vertellen      
5189 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Vul onze snelle en overzichtelijke offerte generator in, en ontvang binnen 24 uur een passende en uiteraard vrijblijvende offerte.