Meteen naar de inhoud

FC Utrecht Verhuisactie

Speciaal voor de échte FC Utrecht supporter

VBU is de officiële verhuispartner van FC Utrecht.

Ook verhuishulp nodig?

Op vertoon van uw seizoenkaart ontvangt u nu 10% korting op uw gehele verhuizing. Verhuisbedrijf Utrecht is een professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf en helpt u onder andere met de volgende verhuisdiensten:

Sjouwen

Inpakken

Transport

Verhuislift

Klussen

Tijdelijke opslag

Onze professionele verhuizers helpen u in heel het land met verhuizen. Dus ook buiten de provincie Utrecht.

Wilt u voordelig verhuizen met behoud van goede service? Vraag dan een gratis offerte aan.

Vertel in de offerte bij het onderdeel ‘omschrijving en/of bijzonderheden’ dat u in het bezit bent van een seizoenkaart van FC Utrecht. Binnen 24 uur heeft u een scherp geprijsde en op maat gemaakte offerte.

Scherpe tarieven voor alle verhuisdiensten

Verhuisbedrijf Utrecht heeft veel ervaring met particuliere verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Door onze efficiënte werkprocessen besparen we op de verhuiskosten en krijgt u een vakkundige verhuizing tegen een scherpe prijs.

Verhuisservice hoeft niet duur te zijn. Bekijk hier al onze scherpe verhuistarieven.

Liever direct een op maat gemaakte offerte? Vul dan uw verhuiswensen in en u krijgt binnen 24 uur een scherpe offerte per e-mail.

Uiteraard verdienen al uw eigendommen de beste bescherming tijdens een verhuizing. Gebruik kwalitatieve verhuismaterialen en voorkom schade. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor uw verhuizing.

Betaalbaar professioneel verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Ook ’s avonds. Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie


Vul onze snelle en overzichtelijke offerte generator in, en ontvang binnen 24 uur een passende en uiteraard vrijblijvende offerte. Wilt u teruggebeld worden? Dien dan een terugbelverzoek in, dan wordt u tussen 08:00 en 18:00 teruggebeld. Of bel 030 – 205 4444 om meteen een verhuisspecialist te spreken.