Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Verhuishulp; de voordelen en middelen voor senioren

Verhuishulp; de voordelen en middelen voor senioren

  Verhuishulp voor senioren

  Hulp bij het verhuizen. Ja, dat heeft vrijwel iedereen wel nodig. Maar welke voordelen brengt het met zich mee? Welke middelen zijn er? Wat voor hulp is er voor senioren? In dit artikel vertellen we je hierover meer.

  Voordelen verhuishulp

  Natuurlijk kun je niet een verhuizing compleet zelf regelen en uitvoeren. Daarvoor heb je hulp nodig. Zo brengt verhuishulp de volgende voordelen met zich mee; je krijgt professionele hulp, zowel zakelijk als particulier. Niet alleen met verhuizen maar ook met klussen kun je ondersteuning krijgen van een klushulp. Een groot voordeel is ook de verhuisauto die je helpt je spullen van A naar B te verhuizen. Op die manier hoef je niet al je spullen in je auto te proppen maar kan je alles netjes geordend in een verhuisauto plaatsen en zo ook weer uitladen. Met het verhuizen kunnen studenten je helpen. Dit doen zij voor lage tarieven waardoor je voordelig uit bent met het verhuizen. Verhuishulp van studenten is dus zeker een aanrader.

  Verhuishulpmiddelen

  Op het moment dat je verhuishulp hebt ingeschakeld zullen verhuishulpmiddelen jou helpen alles vlekkeloos te laten vervoeren. Denk hierbij aan middelen die je helpen om bijvoorbeeld zware spullen als wasmachines, koelkasten of diepvriezers te vervoeren. Verhuishulp met je wasmachine kan bijvoorbeeld zijn een steekwagen. Andere hulpmiddelen kunnen zijn; een verhuislift, een verhuisauto, verhuisboxen, containers, laad- en losmiddelen en ga zo maar even door. Genoeg middelen dus die jou kunnen helpen met je verhuizing.

  Verhuishulp trap

  Gedurende de verhuizing loop je tegen allerlei obstakels aan. Dit is natuurlijk niet heel gek maar je probeert het wel zo veel mogelijk te vermijden. Hoe ga ik deze zware spullen naar boven krijgen? Dat is een vraag waar je waarschijnlijk wel tegenaan zult lopen. Verhuizers zullen je uiteraard helpen met het tillen van de spullen, maar een lift is erg handig op het moment dat je zware spullen naar een tweede verdieping wilt krijgen. Ook een steekwagen/traploper zal je helpen zware spullen gemakkelijk naar boven te krijgen. Hierop zijn de wielen zo gemonteerd dat ze op eenvoudige wijze de trap op komen en je niet blijft haken tussen de treden.

  Senioren verhuishulp

  Voor senioren is verhuishulp geen overbodige luxe. Het begint met het uitzoeken van de inboedel. In de meeste gevallen is het zo dat er verhuisd wordt naar een kleinere woning. Veel spullen zullen dus niet meer in de nieuwe woning kunnen. Op dat moment is het van groot belang om de inboedel uit te zoeken die mee moet naar de nieuwe woning. Vervolgens is het verstandig de verhuizing tijdig te plannen. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van spullen. Dit is vaak een te zware klus voor senioren. Een verhuislift huren zal ook een juiste kracht zijn bij het verhuizen naar de nieuwe woning. Zelf tillen is immers geen optie.

  Verhuishulp gezocht

  Ben je nou op zoek naar verhuishulp? Verhuisbedrijf Utrecht biedt verhuishulp aan in de steden Amsterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Den Haag, Zwolle en Rotterdam. De verhuishulpkosten zijn gebaseerd op de verhuizer die je inhuurt (€26,50 per uur), een bestelbus (afhankelijk van de grootte), een verhuiswagen (afhankelijk van aantal uren), een verhuislift (€60,- per uur) en een klusjesman (€28,- per uur). Verhuishulp prijzen kunnen uiteraard afwijken afhankelijk van de soort verhuizing. Voor goedkope verhuishulp ben je bij ons dus aan het juiste adres!

  Wil je meer informatie ontvangen over wat Verhuisbedrijf Utrecht voor jou kan betekenen met betrekking tot verhuishulp? Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie of een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u via e-mail een scherpe offerte voor een goedkope verhuizing.