Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Professioneel verhuisbedrijf in Oudewater

Met verhuizers en klusjesmannen verspil je geen tijd

Verhuizen en klussen is energie- en tijdrovend. Tijd die je eigenlijk anders zou willen besteden.Verhuisbedrijf Utrecht bespaart kostbare uren en verzorgt elke verhuizing binnen een dag.

De ervaren verhuizers en zelf opgeleide studentverhuizers sjouwen alle spullen met gemak naar de verhuiswagen. Ook witgoed, piano’s of massief houten meubels.

verhuisbedrijf oudewater

Alleen hulp nodig bij sjouwen en transport of toch extra handen nodig voor klusjes zoals schilderen en spullen inpakken?

We bieden meerdere verhuisdiensten aan zodat je precies de hulp krijgt die je nodig hebt tijdens de verhuizing. Na een complete verhuizing hoef je niet meer zelf verder te klussen en kan je genieten van de nieuwe woning.

Daarom kiezen voor Verhuisbedrijf Utrecht

 • Uitsluitend gediplomeerde en betrouwbare verhuizers
 • Verhuis in 1 dag naar je nieuwe bestemming
 • 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar beschikbaar
 • Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen
 • Spoedverhuizingen en ontruimingen
 • Goede garantie en volledig verzekerd
 • Zakelijk en privé verhuizingen in Oudewater
 • Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland
Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Professionele verhuismaterialen

Verhuisbedrijf Utrecht maakt uitsluitend gebruik van professionele verhuismaterialen. Met de verhuismaterialen realiseren we een snellere verhuisservice en meer veiligheid voor de verhuizers.

Tijdens de verhuizing worden de meeste spullen met een steekkar of een “hondje” van de woning naar de verhuiswagen gebracht.

Heb je veel zware en grote spullen op een hogere verdieping liggen? Dan is een verhuislift de perfecte uitkomst. Een verhuislift vervoert witgoed, kasten, bedden en piano’s met gemak. Via het raam of balkon neemt de verhuislift al je spullen mee naar de begane grond.

Verhuisdekens en spanbanden zorgen uiteindelijk voor veilig transport naar de nieuwe bestemming. Alle spullen worden netjes naar de nieuwe locatie in Groenekan of een andere plaats in het land gebracht.

Steekwagens en een verhuislift winnen tijd

De gediplomeerde verhuizers maken gebruik van goede verhuismaterialen die het zware werk verlichten. Met professionele materialen ga je veel sneller te werk tijdens een verhuizing en win je veel tijd.

Wanneer zeer zware of grote spullen niet door het trapgat passen of te veel tijd kosten om via het trapgat te sjouwen, dan is een verhuislift de perfecte oplossing.

Een verhuislift kan spullen zoals bedden, banken en witgoed met gemak naar beneden brengen. De spullen gaan via het raam of balkon naar de verhuislift. De lift kan honderden kilo’s dragen waardoor alle spullen met gemak de verhuiswagen bereiken.

Geen klusjes meer na de verhuisdag

Verhuizen is meer dan alleen spullen sjouwen en met de verhuiswagen wegbrengen. De tijdrovende klusjes in de nieuwe woning zoals schilderen en boren verdienen ook aandacht.

De klusjesmannen van Verhuisbedrijf Utrecht kunnen alle overgebleven klusjes op de verhuisdag afronden. Na de verhuisdag hoef je niet meer te klussen en kan je dus lekker genieten van de nieuwe woning.

De volgende klussen worden uitgevoerd door onze klussers:

 • Boren en timmeren
 • Schilderen en behangen
 • Laminaat leggen
 • Producten (de)monteren
 • En nog veel meer

Heb je een andere klus op het oog? Vraag dan naar de mogelijkheden van onze klussers.

Verhuis alleen wanneer het je uitkomt

Een verhuizing is al stressvol genoeg. Om het vervolgens ook nog moeilijk te moeten inplannen helpt niet in deze drukke periode.

Daarom verhuizen we alleen wanneer het je uitkomt. Een verhuizing in de avond, op feestdagen of in het weekend is geen probleem. En dit doen we gewoon voor dezelfde voordelige prijs als een verhuizing tijdens reguliere werktijden.

We 365 dagen per jaar in Oudewater dus voor iedereen hebben we een geschikt moment om te verhuizen.

Vraag nu een verhuisofferte aan en ontvang binnen 24 uur een zeer scherp aanbod via e-mail.

Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Wil je eerst meer informatie over onze verhuisdiensten? Bel dan naar 030 205 4444.

verhuizen in oudewater